"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 3 decembrie 2012

De Ziua Naţională a României, liderul PRM şi echipa sa au depus o frumoasă coroană de flori cu Tricolor la Mormîntul Eroului Necunoscut din Parcul Carol








Comunicat de Presă

În cadrul manifestărilor prilejuite de Ziua Naţională a României, sîmbătă, 1 Decembrie 2012, dl. Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare, membru al Parlamentului European, a depus o coronă de flori cu Tricolor la Mormîntul Eroului Necunoscut din Parcul Carol. Cu acest prilej, Tribunul s-a întreţinut cu veteranii de război şi cu celelalte personalităţi prezente la acest moment emoţionant. Domnia sa a fost însoţit de colonel (r) Dan Zamfirescu, prof. Adrian Popescu, profesoara Oana Vieru, avocatele Anca Chiţu şi Doriana Câmpan, Silviu Crăescu.
În continuare, dl. Corneliu Vadim Tudor a fost prezent, în Piaţa Arcului de Triumf, la parada militară organizată de Ziua Naţională a României. Tribunul s-a salutat cu preşedintele Traian Băsescu, precum şi cu foştii preşedinţi Ion Iliescu şi Emil Constantinescu. De asemenea, el a purtat dialoguri cu preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, cu Prinţesa Lia şi Prinţul Paul, cu personalităţi aflate în tribuna oficială. Au fost prezenţi colonel (r) Dan Zamfirescu şi prof. Adrian Popescu, vicepreşedinţi ai Partidului România Mare, Silviu Crăescu, consilier.
Vedeta paradei de 1 Decembrie a fost Anne Marie Bontea (9 ani), care a deschis defilarea jandarmilor în aplauzele oficialilor, dar şi în uralele spectatorilor. În defilarea lor, studenţii de la Academia de Poliţie au fost însoţiţi de un cîine maidanez; patrupedul s-a aflat, de altfel, alături de studenţi şi la repetiţiile care au precedat parada. Departe de replicile acide care se schimbau lîngă ei, copiii s-au arătat cei mai încîntaţi de defilare, fluturînd steaguri Tricolore şi bătînd pasul de defilare, în ritmul muzicii de fanfară. Unii dintre tinerii prezenţi şi-au lipit inimioare Tricolore pe obraji. Cele mai aplaudate momente au fost cele cînd în piaţă a apărut fanfara militară, spectatorii urmărind, de asemenea, cu interes survolul aeronavelor şi elicopterelor militare, dar şi momentele cînd pe sub Arcul de Triumf au trecut caii Jandarmeriei şi cîinele-lup pe nume Max, care avea o eşarfă Tricoloră în jurul gîtului. Max s-a aflat pe o maşină blindată a Armatei, cîinele fiind „specializat“ în descoperirea de încărcături explozive. 
Tot de 1 Decembrie, la Monumental Eroilor Militari, ridicat în faţa Palatului Copiilor, din Parcul Tineretului, Partidul România Mare a fost singurul prezent la ceremonia organizată aici, depunînd o coroană cu panglică Tricoloră. Au fost prezenţi generalul Emil Străinu, candidat la Senat în Colegiul 6 din Bucureşti, Gheorghe Marcel Duţă, candidat pentru Colegiul 2 Senat şi candidaţii PRM la Camera Deputaţilor din Bucureşti: Ruxandra Lungu, preşedinta OFRM - Colegiul 10, Ludmila Ioana Prelipceanu - Colegiul 9,  Ion Bâldea - Colegiul 27,  Dorel Vulpoiu - Colegiul 7, Constantin Bălan - Colegiul 6 şi Sorin Mihail Huidu - Colegiul 8.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
1 Decembrie 2012

Explicaţii poze: 
La Mormîntul Eroului Necunoscut din Parcul Carol
Liderul PRM se salută cu Traian Băsescu, la Arcul de Triumf
Generalul Emil Străinu şi alţi reprezentanţi ai PRM la Monumentul Eroilor Militari din Parcul Tineretului

Ziarul TRICOLORUL, nr 2630, 03.12.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu