"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 16 iunie 2012

La Cimitirul Bellu din Capitală Omagiu vibrant adus Poetului Naţional Mihai Eminescu









Partidul România Mare şi liderul său au omagiat, ieri, memoria geniului poeziei româneşti, Mihai Eminescu, la împlinirea a 123 de ani de la trecerea în eternitate a acestuia. La mormîntul marelui poet de la Cimitirul Bellu, din Capitală, a fost depusă o frumoasă coroană de flori cu panglică Tricoloră din partea domnului Corneliu Vadim Tudor, preşedinte al Partidului România Mare, membru al Parlamentului European.
A luat cuvîntul Constantin Bebe Ivanovici, membru al Biroului Executiv al PRM, preşedintele Federalei Naţionale a Revoluţionarilor din România, care a mulţumit  profesorilor şi celor 50 de elevi prezenţi în acest sanctuar în care îşi doarme somnul de veci geniul nepereche al literaturii române. Mormîntul poetului a fost acoperit cu 123 de garoafe roşii, marcînd astfel anii care au trecut de la despărţirea tragică de Mihai Eminescu. Aşa a fost comemorată, în ultimii 22 de ani, ziua de 15 iunie, acţiune la care îşi dă concursul şi preotul Teofil Bradea.
La omagierea, de către Partidul România Mare, a memoriei celui mai mare poet român al tuturor timpurilor, au fost prezenţi prof. Adrian Popescu, vicepreşedinte al PRM, Gheorghe Neculai, Anca Chiţu, Petre Răducanu, Vasile Lăcătuşu, membri şi simpatizanţi ai partidului veniţi de la Craiova – Marian Trandafirescu şi Constantin Bărăgan, de la Afumaţi – Mihai Gabriel Grăunţă, Giani Frîncu, Gabriel Buturugă, Gheorghe Gheţu, Dumitru Tătaru, fost prefect de Ilfov, precum şi din alte localităţi din ţară – Aurică Manofu, Gica Bădescu, Bibi Butnaru, Mihai Voicu, colonel Marian Popa.

Ziarul TRICOLORUL, nr 2490 / 16.06.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu