"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 12 iunie 2012

Fraudă istorică la alegerile locale din România! Cer scoaterea în afara Legii a SRI şi arestarea lui George Cristian Maior!


Comunicat de Presă

Duminică, 10 iunie 2012, s-a produs una dintre cele mai neruşinate fraude electorale din Europa: alegerile locale din România au fost falsificate de o echipă imensă a Serviciului Român de Informaţii, formată din 750 de cadre active şi 150 de agenţi sub acoperire. Această veritabilă „armată" a desfăşurat, timp de 6 zile, o amplă operaţiune de fraudare a alegerilor, utilizînd tehnici şi metode specifice Mafiei electorale. Totul s-a desfăşurat sub conducerea nemijlocită a directorului SRI, George Cristian Maior, la ordinul ambasadorului SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein. Numitul Maior e un vechi şantajist şi diversionist, care aşa a înţeles să se facă util noului regim politic USL, pentru a-şi păstra funcţia. În ceea ce-l priveşte pe ambasadorul SUA, lucrurile sînt clare: obişnuit să se amestece, brutal, în treburile interne ale României (inclusiv în problemele Justiţiei şi ale Poliţiei), acest Gitensetein încearcă să raporteze superiorilor săi de la Washington că PRM ar fi dispărut de pe scena politică a României şi nu există „pericolul" ca forţele naţionaliste să vină la Putere, aşa cum s-a întîmplat recent în Grecia şi Serbia. Din păcate pentru aceşti complotişti de duzină, făcătura lor e atît de ridicolă, încît n-a putut păcăli pe nimeni.
Ştiindu-se cu musca pe căciulă, aşa-zisul ambasador american s-a ascuns, duminică seara, refuzînd să-i răspundă la telefon lui Traian Băsescu. Iată numai o dovadă că Mafia se încurcă în minciuni: duminică, la orele 24, eu am denunţat, public, la postul România TV, frauda săvîrşită de „poliţia politică“ a SRI, ceea ce i-a speriat pe infractori, care, brusc, au modificat scorul PDL (pentru a nu-l stîrni şi mai rău pe Traian Băsescu), de la 11% la exit-poll la… 17% - ori o asemenea scamatorie e sinistră, întrucît urnele se închiseseră de la orele 21 şi nu mai făcea, nimeni, nici un exit-poll!Acest scenariu bolnav urmează, orbeşte, porunca venită de la stăpînii americani ai coloniei numite România, şi anume aceea ca în ţara noastră să nu mai existe decît două forţe politice (USL şi PDL) şi, provizoriu, un partid-balama, cu care să jongleze unii şi alţii, o perioadă, în funcţie de interese. Nu exagerez cu nimic dacă afirm că avem de-a face cu un jaf istoric, despre care vor curge rîuri de cerneală, ani de zile.

În aceste condiţii, solicit, cu toată fermitatea:

1) Scoaterea în afara Legii a Serviciului Român de Informaţii, care a desfăşurat cea mai vastă şi mai neruşinată operaţiune de fraudare a alegerilor dintr-o ţară membră a Uniunii Europene, cheltuind imense sume de bani publici, bătîndu-şi joc de o ţară întreagă, încălcîndu-şi, grav, Legea de funcţionare.
2) Arestarea, imediată, a răufăcătorului naţional George Cristian Maior, care a tîrît principalul Serviciu Secret al ţării în mocirla falsificării unui întreg proces electoral şi a deturnării voinţei populare.
3) Arestarea, imediată, a interlopilor care au difuzat, sau au patronat, intoxicările scandaloase ale exit-pollurilor: Dan Voiculescu, Cozmin Guşă, Vasile Dâncu, Bogdan Teodorescu, Mirel Palada.
Fac apel la toţi colegii mei din Parlamentul European, la membrii Comisiei Europene, precum şi la ambasadorii străini acreditaţi la Bucureşti să înţeleagă situaţia cu totul excepţională, intolerabilă şi fără precedent care există în România - ţară care, în felul acesta, iese de pe orbita civilizaţiei şi riscă să dispară de pe hartă.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
11 iunie 2012, Strasbourg

Ziarul TRICOLORUL, nr 2486 / 12.06.2012

Un comentariu:

  1. 10.06.2012 - Ziua cand a murit *Democratia* in Romania!

    Multumim celor care au votat PRM la nivel national !
    Multumim pentru sprijin si va promit ca nu ne vom lasa infranti !
    Capu' sus si fiti vigilenti, Democratia in Romania trebuie aparata! - Silviu Craescu

    RăspundețiȘtergere