"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




duminică, 20 mai 2012

VOTATI CORNELIU VADIM TUDOR - VOTATI PARTIDUL ROMANIA MARE










http://www.ziarulromaniamare.ro/65/votati-corneliu-vadim-tudor--votati-partidul-romania-mare.html

2 comentarii:

  1. singurul politician roman care are cu adevarat legatura cu poporul roman si despre care se va vorbi fara indoiala numai la modul cel mai admirativ si demn cu putinta ,(la fel ca si despre adevaratii mari patrioti romani care au iesit in fata in momentele de cumpana pentru romani sacrificandu-si practic viata)peste timp!Indiferent de rezultatele alegerilor romanii prizonieri ai unor gandiri si mentalitati de multe ori ..eronate ,isi vor aminti in cele din urma ca existat un mare luptator pentru idealurile romanilor si pentru existenta ROMANIEI,ca tara demna si libera,sigura si independenta.Indiferent cate probleme vor rezolva sau vor incerca sa rzolve politicienii romani de astazi sau in viitor nu-l vor egala niciodata pe acest mare roman cu suflet nobil si educat in spiritul credintei de neam si tara....sa speram ca totusi romanii se vor trezi macar acum ,din starea de amorteala si anacronism si vor vota cu capul si cu inima pentru un roman adevarat,pentru cel mai bun reprezentant al lor ,pentru viitorul lor si al ROMANIEI!

    RăspundețiȘtergere
  2. Monitorul de Neamt » Stiri Locale
    Fraţii Mararu au fost condamnaţi pentru trafic de maşini
    • Bogdan Anton Mararu a primit 5 ani de închisoare, iar fratele, Gheorghe Cătălin, 2 ani • Florin Cătălin Moisă a primit o pedeapsă cu suspendare • dosarele referitoare la trafic cu maşini au fost conexate • din cei 7 inculpaţi, numai doi au fost condamnaţi cu suspendare • învinuiţii trebuie să plătească daune materiale de circa un miliard de lei •
    Magistraţii de la Judecătoria Piatra Neamţ au dat, ieri, 29 martie 2006, soluţia într-un dosar complex, cu şapte inculpaţi trimişi în judecată pentru nenumărate infracţiuni, printre care şi trafic de maşini. După îndelungi deliberări, magistraţii l-au condamnat pe Bogdan Anton Mararu, de 32 de ani, din Piatra Neamţ, la o pedeapsă de 5 ani de închisoare cu executare, iar pe fratele său, Gheorghe Cătălin Mararu, de 28 de ani, la 2 ani de detenţie, tot cu executare. În acelaşi dosar Elena Moraru, de 43 de ani, va sta după gratii timp de 3 ani, Iuliana Mureşan, de 37 de ani, din Maramureş, a fost condamnată la 3 ani, iar Aurel Reginel Dîrlea, de 35 de ani, din Moineşti, are de executat o pedeapsă de 2 ani de închisoare. Cu doi dintre acuzaţi, magistraţii au fost mai blînzi şi le-au aplicat pedepse cu suspendare. Florin Cătălin Moisă, de 39 de ani, este condamnat la 2 ani cu suspendare. Instanţa a mai stabilit ca Moisă să achite daune materiale către Direcţia de Finanţe, prin ANAF, în valoare de 376 milioane de lei vehi, iar Georgescu trebuie să plătească 94 de milioane de lei, iar împreună cu Elena Ce au reţinut procurorii
    Procurorii nemţeni i-au trimis în judeată, în urmă cu doi ani, pe fraţii Mararu, Florin Moise, Elena Moraru, din Tîrgu Neamţ, şi Iuliana Mureşan, din Sighetul Marmaţiei, acuzîndu-i de prezentare de documente false la autoritatea vamală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, înşelăciune şi fals material în înscrisuri oficiale. Acuzaţii au reuşit să le fie vămuite, la tarife mai mici decît cele normale, opt autoturisme: un VW Bora, un Audi A8, un Nissan, un BMW 250 şi unul X5, două Mercedes Benz şi un Opel Zafira. Trei maşini fuseseră sustrase de persoane necunoscute din Italia, Germania şi Cehia. Conform anchetatorilor, activitatea infracţională a avut loc în perioada 2001 - 2002, cînd aceştia au introdus în ţară maşinile. La vămuire au prezentat, pentru fiecare, certificate de tipul EUR 1 false, beneficiind de tarife preferenţiale. În loc să plătească taxe vamale de 30%, au achitat tarife de doar 6% sau 12%, prejudiciind bugetul de stat cu circa jumătate de miliard de lei. Falsul a fost descoperit mai tîrziu, în ţările de origine a maşinilor. Moisă a fost trimis în faţa judecătorilor pentru folosirea de documente false la autoritatea vamală şi înşelăciune. Folosindu-se de acestea, a reuşit să introducă în ţară patru autoturisme, două Skoda Octavia, un Audi A6 şi un Alfa Romeo 156.
    Observatie: Florin Catalin Moisa este fratele prim vicepresedintei PRM Neamt. Va dati seama ce iumagine buna are ea in judet si cum se va lupta ea in campanie cu mafia locala ?

    RăspundețiȘtergere