"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 19 mai 2012

TURNEUL ELECTORAL AL LIDERULUI P.R.M. A CONTINUAT ÎN JUDEŢUL GALAŢI











Comunicat de Presă

După ce, în cursul zilei de joi, s-a aflat la Brăila, liderul PRM şi-a continuat turneul electoral în judeţul Galaţi. În oraşul reşedinţă de judeţ, domnul Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare, membru al Parlamentului European, a fost întîmpinat, la Complexul muzeal „Ştiinţele Naturii”, din fosta mare citadelă industrială de la malul Dunării, de un mare număr de membri şi simpatizanţi ai partidului, care i-au urat un călduros bun venit, i-au oferit flori şi i-au adresat urări de succes în alegerile locale de la 10 iunie a.c. Tribunul s-a întreţinut cu doamna Camelia Burluc, directoarea prestigiosului aşezămînt cultural, interesîndu-se de modul de organizare a acestuia, de patrimoniul său, precum şi de interesul de care acesta se bucură în rîndul vizitatorilor. 

La Sala de Conferinţe a Complexului muzeal a avut loc lansarea cărţii „Cele mai frumoase aforisme”, semnată de Corneliu Vadim Tudor şi primită şi aici, la Galaţi, cu multă bucurie de cititorii fideli ai autorului. Despre bogata operă literară şi activitatea politică deosebită a liderului PRM au vorbit Ana Călin Almăşanu, magistrat, scriitor şi publicist, Ion Manea, sociolog şi scriitor, profesorul Viorel Dinescu, poet şi publicist. Cei care au luat cuvîntul au evidenţiat personalitatea deosebită a scriitorului şi omului politic Corneliu Vadim Tudor, neobosita sa luptă, pusă în slujba binelui României, a apărării independenţei şi suveranităţii naţionale. 

Liderul PRM s-a referit la o serie de aspecte ale actualităţii interne, arătînd că toate regimurile politice de după decembrie 1989 sînt, în mai mare sau în mai mică măsură, vinovate de starea economică şi socială, una dintre cele mai grave din Europa, în care se află astăzi România.

Lipsa de bani, tăierea pensiilor şi a salariilor, şomajul, privatizările frauduloase, închiderea spitalelor şi a şcolilor, lipsa de medicamente reprezintă o constantă dureroasă a comportamentului tuturor guvernărilor din perioada de tranziţie, cei de la USL nefăcînd altceva decît să continue dezastrul pe care l-au creat ei înşişi sau pe care l-au moştenit de la guvernările portocalii.

În continuare, au fost lansaţi candidaţii PRM pentru judeţul Galaţi, pe primele locuri aflîndu-se Costel Marin, pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, şi Dorian Laurenţiu Munteanu, pentru Primăria Municipiului Galaţi.
Tribunul s-a fotografiat cu cei care vor intra în bătălia electorală de la 10 iunie a.c., cărora le-a urat succes.

Domnul Corneliu Vadim Tudor a vizitat Piaţa Centrală din Galaţi, unde s-a întreţinut cu numeroşi localnici, veniţi să-l vadă şi să-şi spună necazurile, chiar dacă nu aveau bani pentru cumpărături, să-l salute şi să-l asigure de toată susţinerea lor în viitoarele campanii electorale. Înaltul oaspete le-a adresat cuvinte de îmbărbătare şi le-a împărţit, cu drag, cărţile şi calendarele sale electorale, cu autograf. 

A fost apoi vizitată Catedrala Sf. Mare Ierarh Nicolae.Tribunul a fost, totodată, invitatul emisiunii moderate de scriitorul Aurel Stancu, la RTV Galaţi. Liderul PRM a vorbit, telefonic, cu Arhiepiscopul Dunării de Jos, Casian Crăciun, un bun şi vechi amic.

În această vizită, liderul PRM a fost însoţit de generalul ing. Marcu Tudor şi de colonelul Dan Zamfirescu, vicepreşedinte al partidului.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
18 mai 2012

Explicaţii poze: 
Primire călduroasă în oraşul de la Dunăre
Tribunul este salutat de către doamna Camelia Burluc, directoarea Complexului Muzeal „Ştiinţele Naturii“
Lansarea candidaţilor PRM din judeţul Galaţi la alegerile locale din 10 iunie a.c.
Cu oamenii necăjiţi, în Piaţa Centrală din Galaţi
Momente de reculegere la Catedrala Sf. Mare Ierarh Nicolae
Invitat la RTV Galaţi, în emisiunea moderată de  Aurel Stancu

Ziarul TRICOLORUL, nr 2466 / 19.05.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu