"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 2 martie 2012

Ieri, la Tribunalul Municipiului Bucureşti LIDERUL PRM A MĂTURAT PE JOS CU ESCROCUL CEZAR MARIN!


Urîte vremuri mai trăim, din moment ce un important lider de partid, membru al Parlamentului European, a ajuns să-şi piardă timpul prin tribunale, într-un proces penibil, declanşat de un fost şofer de-al său. Ieri, la Tribunalul Municipiului Bucureşti, preşedintele PRM a măturat pe jos cu escrocul şi proxenetul Cezar Marin, care n-a avut curaj să scoată o vorbă, bîlbîindu-se jenant la întrebările clare şi la obiect ale judecătoarei. Problema nu este legată de ceea ce scoate pe gură acest infractor, ci aceasta constă în faptul că domnul Corneliu Vadim Tudor n-are nici un fel de legătură cu plata acestui bişniţar. Domnia-sa are un mandatar, sau un terţ plătitor (aşa cum au toţi europarlamentarii) care se ocupă de toate aceste chestiuni. Ca să nu mai vorbim de faptul că locul acestui Cezar Marin nu este în libertate, darmite să mai intenteze şi un proces unuia dintre cei mai puternici şi mai cinstiţi oameni ai României. Păcat, însă, cum spuneam, de această pierdere de timp...

Ziarul TRICOLORUL, nr 2406 / 03.02.2012

2 comentarii:

  1. incredibila emisiunea de denigrare a prm-ului de la rtv ,cu zavoranu si c.marin...iar concluzia laurei chiriac este fara precedent pt. un moderator:"aici se termina acest razboi politico-schizofrenic".unde este CNA ??!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt ferm convinsa de corectitudinea Domnului Vadim Tudor.Felicitari!

    RăspundețiȘtergere