"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 29 februarie 2012

Liderul PRM a ţinut o amplă prelegere în faţa tinerilor cursanţi ai Şcolii de Jurnalism de Televiziune „Tudor Vornicu”

Marţi, 28 februarie a.c., domnul Corneliu Vadim Tudor, doctor în Istorie şi doctorand în Teologie, s-a aflat în mijlocul tinerilor cursanţi ai Şcolii de Jurnalism de Televiziune „Tudor Vornicu”. El le-a ţinut acestora o amplă prelegere, în care le-a prezentat cîteva din tainele acestei frumoase meserii, căreia cel ce poartă numele şcolii, Tudor Vornicu, i s-a dedicat întreaga sa viaţă. În timpul întîlnirii, invitatul de onoare al celor care se pregătesc pentru jurnalismul de televiziune le-a arătat mai multe piese originale din bogata sa colecţie sa personală, între care masca mortuară a Poetului Naţional şi autografele lui Napoleon Bonaparte, Abraham Lincoln şi Mihai Eminescu. Tinerii învăţăcei s-au despărţit cu greu de Tribun, rugîndu-l să revină în mijlocul lor. Gazdă a fost talentatul jurnalist de la postul România TV, Vlad Ionescu, care i-a mulţumit călduros domnului Corneliu Vadim Tudor pentru prelegerea făcută, în fapt un adevărat curs de istorie a civilizaţiilor, fără de care meseria de jurnalist nu poate ajunge la o deplină consacrare.

Explicaţie poză: Liderul PRM le arată tinerilor cursanţi o piesă rară din colecţia sa de documente şi obiecte valoroase: masca mortuară a lui Mihai Eminescu.

Ziarul TRICOLORUL, nr 2403 / 29.02.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu