"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




duminică, 19 februarie 2012

Pentru împrospătarea memoriei - S-a-mbrăcat în zale lucii Cavalerii de la Malta...


Întrucît nu sîntem organe de anchetă şi nu dispunem de suficiente probe cu valoare juridică, vă rugăm să citiţi cele ce urmează prin prisma unor deducţii logice. Iată înserierea faptelor, care par să ateste cine se află în spatele lui Gheorghe Robu.

1)   În anul 1990, savantul Dumitriu-Snagov, expertul nostru nr. 1 în relaţiile cu Vaticanul, mi-a transmis printr-un profesor universitar următoarele: „Gh. Robu este fiul unui ceangău, pe nume Raab, plutonier-major în armata horthystă, care ulterior şi-a schimbat numele“.
În linii mari, cam aceleaşi informaţii erau cuprinse şi în memoriul pe care l-am primit sub semnătura (reală sau nu) a procurorului Vlad Adrian. Aşadar, două surse. N-am crezut pe moment toate acestea, deşi întreaga poziţie a lui Gh. Robu faţă de evenimentele din martie 1990 de la Tg. Mureş arăta că, în calitatea sa de procuror general, îi favorizase pe ungurii criminali. Aşa cum i-a favorizat şi pe teroriştii unguri Sipoş şi Bacs, pe care i-a scos în 1990 din puşcărie, deşi aceştia au atacat în 1984 o unitate militară românească, de unde au furat 20 de grenade şi 60 de cartuşe! Sîngele apă nu se face...
2) Acel bătrîn Raab s-a mutat pe urmă cu domiciliul, pentru a-şi pierde urma, aşa că fiul său, Gheorghe, a devenit... oltean. Numai că prea puţini olteni fac facultatea la Cluj, cum a facut-o el, imensa lor majoritate vin la Bucureşti. Să mai amintim de călărirea statuii lui Matei Corvin, în 1956, şi de poziţia pro-maghiară şi antiromânească avută de tînărul Robu în timpul
evenimentelor din Ungaria?
3) Acelaşi Gh. Robu îşi trimite (în anul 1990) soţia în Germania, cu suma de 5.600 de mărci, chipurile, pentru tratament.
4) Din Germania încep să vină, cam în aceeaşi perioadă, tot felul de călugări şi membri ai Ordinului Maltez (din Köln), de esenţă francmasonică, ce fac la suprafaţă o politică misionară, de ajutorare, dar în ascuns îi înarmează pe unguri - pe tema asta am publicat un material edificator, privind o impresionantă cantitate de aparatură electronică şi staţii de emisie-recepţie dosite de un astfel de „maltez”, de origine maghiară, în beciul unei case dintr-o comună din Ardeal.
5) Mai spre zilele noastre, Gh. Robu este semnalat aproape săptămînal în incinta Sălii de Adunare de la Catedrala Sfîntul Iosif, unde este un fel de lider al foştilor absolvenţi ai şcolii catolice; chiar călugării maltezi se laudă cu el, ca personalitate. În paralel, Robu primeşte o maşină ultimul tip din... Germania, cu număr străin (D) pe spate, pe care nu 1-a schimbat nici acum.
6) Nu întîmplător, singurul „ziarist” care a mai rămas în preajma lui zi şi noapte, însoţindu-1 şi la closetul Tribunalului din Ploieşti, este ungurul Simion Buia jr.
7) Judecătorul Jumanca, care (cacofonia e impusă) face presiuni pentru condamnarea mea la recursul Tanţei Robu, provine din Deva şi este o combinaţie de şvab cu... ungur. Tot sînge iute maghiar are şi madam Klara, soţia directorului Dan Dumitrescu din Procuratura Generală, care a tras toate sforile. De altfel, secretarul general al acestei stranii asociaţii malteze pentru România este tot un ungur, care întîmplător se numeşte Fürr, ca şi ministrul Apărării din Ungaria. Fürr are sarcina să racoleze în special ziarişti din televiziune şi magistraţi. Pînă la ora de faţă, ştim că a fost refuzat de Cristian Ţopescu, dar că a fost acceptat de doamna avocat Paula Iacob, pe care o informăm pe acesta cale că, din prea multă bună-credinţă, s-a angajat într-un joc ce poate deveni periculos. Familia Robu este în permanenţă apărată de cîteva gorile, care fac de gardă, cîte două în trei schimburi, şi la locuinţă. Nimeni în ţara asta nu-şi poate permite să plătească zilnic 7-8 zdrahoni pentru paza proprie. Dar Ordinul Maltez îşi permite, ba chiar face imprudenţa să se laude cu structurile şi organizarea sa paramilitară.
9) În fine, serile trecute, toate aceste elemente, aparent disparate, au început să se lege. Nu uitaţi că trăim la Porţile Orientului şi totul se află nefiresc de repede. Am primit un telefon de la o doamnă mondenă, bine informată şi revoltată de matrapazlîcurile „Justiţiei” noastre. Primele cuvinte au fost acestea: „S-a-mbrăcat în zale lucii Cavalerii de la Malta/ Papa cu-a lui trei coroane puse una peste alta...”. Versurile lui Eminescu din „Scrisoarea a III-a”. Inimoasa doamnă a continuat: „În procesul dvs. e o mînă ungurească, pe filiera Cavalerilor de la Malta din Köln. Eu lucrez la ministerul cutare, după cum ştiţi, şi mi s-a oferit şi mie protecţie zilnică dacă voi coopera. Mi s-a spus clar că Gh. Robu este unul dintre liderii săi şi că a fost cooptat şi în organizaţia «Patriot», înfiinţată ilegal de cei de la «România liberă». Iar o mînă de ţărănişti inconştienţi din Ploieşti fac jocul forţelor străine! În procesul dvs. şi-au băgat coada agenturi străine, d-le Vadim, fiţi foarte atent!”.
Acestea sînt datele problemei. Par perfect plauzibile. Pentru că e ireal şi strigător la cer ca un proces cîştigat categoric să se întoarcă brusc împotriva
mea! Cavalerii filomaghiari de la Malta ne vin din aceeaşi ţară de unde ne- au venit şi gunoaiele toxice. Numai că sînt infinit mai nocivi pentru fiinţa naţională.

CORNELIU VADIM TUDOR, (10 iulie 1992)

Ziarul TRICOLORUL, nr 2395 / 20.02.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu