"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 21 februarie 2012

ADEVĂRATA MIZĂ A IMAGINILOR CU EMIL BOC DEZBRĂCAT

Nu există nici un dubiu că, din nefericire, tabloidele au vînzările cele mai mari şi, în consecinţă, şi emisiunile de televiziune, dependente de publicitatea fără de care n-ar exista, s-au văzut „obligate“ să-şi asigure aşa-zisul rating vînzînd publicului scandaluri, mahala, violenţă şi sex. Mai ales sex şi părţile intime ale vedetelor de mucava (de altfel, nişte prostituate în goană după clienţi), fotografiate şi filmate din toate unghiurile posibile şi imposibile. După acest model, politicienii noştri se expun, de multă vreme, dacă nu în pielea goală, cel puţin în ipostaze ridicole sau „nonconformiste“, menite să stîrnească, pe drept sau pe nedrept, comentarii pro şi contra, în ideea că şi publicitatea negativă tot publicitate este, iar sistemul de vot uninominal încurajează goana după notorietate cu orice preţ. Parcă şi fata cea mică a preşedintelui spunea ceva de genul că notorietatea este esenţială pentru cine vrea să intre în politică.
Şi uite cum ne-am pricopsit cu politicieni care, uitînd de costum, cravată sau mult-hulitul papion din anii ’90, s-au trezit dînd cu mopul, la coasă, la lopată, cîntînd de mama focului pe la chermeze de partid, călărind, în slip, urcîndu-se pe ski-jet-uri nervoase sau ţopăind ca Michael Jackson, frizînd penibilul. În lipsă de subiecte, mass-media atîta aşteapta, comentînd prestaţiile dumnealor, făcîndu-le, din cîte s-a văzut, imense servicii, pentru că românul milos, dar şi cu simţul umorului, ia, de multe ori, partea victimei sau a celui care se dă mai „popular“, mai „de-al nostru“, fără să pară deranjat că preşedintele ţării consumă alcool şi se urcă la volan sau altoieşte vreun copil „obraznic“ cu dosul palmei. În fond, cîţi români nu se comportă la fel? Ar merita făcut un sondaj de opinie, nemăsluit, şi atunci, cu siguranţă, am avea motive de îngrijorare, dar ne-am şi explica o serie întreagă de lucruri. A apărut o adevărată avalanşă de comentarii pe marginea filmuleţului cu Emil Boc la vestiar: ba că îl victimizează în mod voit, ba că zilele lui în fruntea PDL îi sînt numărate, ba că e o conspiraţie a inamicilor politici, ba că, iată, e un mascul feroce care trage de fiare, ba că în felul acesta devine mai simpatic românilor, care văd că şi oamenii politici au, vorba-aceea, pe unde să-şi facă nevoile, ca şi ei. Dar, nici nu dorim să dăm apă la moară celor care justifică popularizarea filmuleţului respectiv sub scuza, deloc credibilă, că s-a dorit să se arate că dacă protecţia premierului poate fi compromisă oricînd şi de oricine, atunci acest lucru se poate întîmpla oricui. Taman în ţara în care rufele nu se spală în public, ci se expun direct, murdare şi folosite! Ipocrizie dusă la maximum. Ceea ce ne nelinişteşte este cu totul altceva. Cine a realizat filmul? Cum a avut acces în apropierea premierului într-un moment intim? Cine l-a propus spre difuzare şi, surpriză, cum se face că unul dintre tabloidele cele mai indigeste a „refuzat“ popularizarea lui, într-un acces brusc de „deontologie“? Şi, mai ales, cui foloseşte toată această ispravă? Noi credem că astfel de imagini, cu politicieni, femei şi bărbaţi, mult mai şocante, demne de genul XXX, există deja, în multe exemplare şi în multe seifuri, în scopuri de şantaj. Micul scandal al micului Boc este un mesaj trimis de fapt celorlalţi, se ştiu ei (ştim şi noi) care! Aşa că să ne pregătim sufleteşte, pentru că urmează să vedem multe astfel de „filmuleţe“. Doar sîntem în plină campanie electorală, chiar dacă nu a început oficial. Iar lupta va fi pe viaţă şi pe moarte. În România, mai sînt încă multe de furat...
RUXANDRA LUNGU,
Preşedinta Organizaţiei de Femei România Mare
Ziarul TRICOLORUL, nr 2397 / 22.02.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu