"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 24 februarie 2012

PARTIDUL ROMÂNIA MARE ÎNCEPE OFENSIVA ELECTORALĂ DE PRIMĂVARĂ

Comunicat de Presă

În prezenţa domnului Corneliu Vadim Tudor, vineri, 24 februarie a.c., a avut loc prima reuniune a Comitetului Director al PRM în noul sediu central al formaţiunii, din Strada Vasile Lascăr nr. 16. La şedinţă au participat preşedinţii filialelor judeţene, precum şi membri ai conducerii centrale a partidului. În cadrul întîlnirii au fost prezentate pe larg aspecte ale realităţilor din diferite zone ale ţării, participanţii la dezbateri scoţînd în evidenţă situaţia dezastruoasă pe care o parcurge, în prezent, România, faptul că, în perioada postdecembristă, asistăm la un adevărat genocid la adresa Poporului Român, pus în practică de regimul criminal condus de Traian Băsescu.

În aceste condiţii, Partidul România Mare, singurul care, deşi eliminat printr-o fraudă de proporţii din Parlament, reprezintă adevărata Opoziţie din această ţară, începe marea ofensivă electorală pentru cîştigarea alegerilor locale din iunie 2012, precum şi a alegerilor parlamentare din acest an. PRM-iştii sînt hotărîţi să mobilizeze toate forţele de care dispun la nivel local şi central, pentru a străpunge abjecta baricadă mediatică pusă în faţă, răspunzînd astfel, prin rezultatele bune pe care le vor obţine la viitoarele scrutinuri electorale, aşteptărilor Poporului Român, care îşi doreşte ca Tribunul să fie preşedintele ţării, iar partidul să participe la guvernare. Luînd cuvîntul, domnul Corneliu Vadim Tudor le-a cerut celor prezenţi să-şi adune toate puterile pentru ca formaţiunea de suflet a românilor, Partidul România Mare, să scoată ţara din situaţia grea în care au adus-o toate guvernările de după decembrie 1989. Liderul PRM a adus un omagiu minunaţilor tineri care demonstrează, zi de zi, pe vreme bună, dar şi pe un ger cumplit, pentru înlăturarea definitivă a regimului corupt care a pus stăpînire pe această ţară, pentru demisia celui mai nefericit personaj care s-a aflat vreodată în fruntea României, Traian Băsescu.
Participanţii la reuniune i-au mulţumit călduros domnului Corneliu Vadim Tudor pentru eforturile pe care le-a făcut, astfel încît PRM să aibă un nou sediu, după evacuarea ilegală şi abuzivă din ianuarie 2011 a partidului din clădirea aflată în Strada Emile Zola nr. 2. 

În cadrul şedinţei au fost luate unele măsuri organizatorice, ca parte a strategiei care se impune pentru victoria PRM în alegerile locale şi parlamentare din acest an. 

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, şi secretarul general al partidului, Gh. Funar au susţinut apoi o Conferinţă de Presă.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
24 februarie 2012

Ziarul TRICOLORUL, nr 2400 / 25.02.2012

2 comentarii:

  1. TRAIASCA ROMANIA MARE ! MULT SUCCES DOMNULUI PRESEDINTE CORDELIU VADIM TUDOR IN LUPTA CU MAFIA PORTOCALIE SI CEA DE ORICE CULOARE AR FI EA.

    RăspundețiȘtergere
  2. AM O CARTE RELIGIOASA-MINUNILE MAICII DOMNULUI-DIN 1844 IN LITERE KIRILICE {ROMANA}DACA VA INTERESEAZA.. NR TEL-0726891771

    RăspundețiȘtergere