"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 9 decembrie 2011

Ultimul numar al Revistei ROMANIA MARE !

Ultimul numar al Revistei ROMANIA MARE , poate fi citit aici:


http://www.revistaro-mare.cabanova.com

6 comentarii:

  1. Nu-i nimic Domnule PRESEDINTE,va citim pe unde putem,nu conteaza ca NEMERNICII DICTATURII BASISTE incearca sa va interzica ! Sper din tot sufletul sa vina vremea rafuielii...Ma gandeam sa-mi cumpar un pistol,dar cred ca nici o mitraliera cu banda nu o sa-mi fie de ajuns,sa-i pun la zid pe toti nemernicii care au distrus Tara !
    Multa sanatate si putere de LUPTA ve doresc din indepartata Spanie ! Daniel Mihai,Barcelona.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cercetati istoria distrugerii navei Crisana (incendiu in SNConstanta)in ajunul sosirii comisiei de ancheta ptr cheltuieli reparatii in Japonia (aprobat N.Ceausescu 3,5mil $, suplimentat dupa rev), si sosita in tara nereparata dar cu banii papati. Crisana a fost nava lui Basescu nu Biruinta cum se vehiculeaza.

    RăspundețiȘtergere

  3. Pregatiti-va si rugati-va pentru MARELE CUTREMUR ce va distruge Bucurestiul in A.D. 2 0 1 6 deci peste ...3 ani , nu mai stati in blocuri mai mari de 4-5 etaje, toate celelalte se vor narui si vor muri oameni nevinovati de nu se vor mai gasi ...locuri in cimitire .

    RăspundețiȘtergere
  4. BLESTEMUL ROMÂNULUI DE RÂND.. / Acela care-a fost cândva primar,/ Având şi bube-cap şi ochii vraişte,/ Mai bine ajungea - tot marinar, / Dar numai...înainte de-a se naşte !/ Epigramă de Virgil Petcu

    RăspundețiȘtergere
  5. POLITICIENI ROMANI! Voi toti, incepand cu Basescu, Ponta, Crin si Zgonea, aflati de 23 de ani in politica, sau doar abia intrati in viata politica, puteti sa va apreciati singuri, si sa stiti daca pentru poporul roman sunteti persoane demne de stima si respectul lui, sau niste indivizi detestabili, caracterizati de iresponsabilitate si nesimtire fata de viitorul Romaniei si al poporului roman!

    Poporul roman, in slujba caruia va aflati, nu va roaga, ci va CERE sa ALEGETI, fara echivoc, “politica” pe care fiecare dintre voi o considerati mai benefica pentru Romania si poporul roman, dintre actuala “politica pentru Ciolan”, care de 23 de ani prabuseste generalizat Romania, si “politica pentru Patrie”, care s-a transmis multor politicieni, si pe care toti o pot gasi pe blogspot “Dreptate pentru toti”!

    Niciunul dintre voi nu trebuie sa pretinda RESPECT din partea niciunui fiu al poporului roman, atata timp cat nu-si exprima PUBLIC, in Direct si la Ore de Varf, ALEGEREA lui, fara echivoc, intre cele doua “politici”!

    Deci politicieni, mergeti la blogspot “Dreptate pentru toti”, si alegeti “politica” pe care o considerati mai benefica pentru Romania si poporul roman, ca sa o indicati celor ce va intreaba, jurnalisti sau simpli alegatori!

    Toti romanii, politicieni, jurnalisti, alegatori, trebuie sa constientizeze ca aceasta ALEGERE a politicienilor, este prima URGENTA de pe “agenda” poporului roman, inainte de Schengen, de modificarea Constitutiei, etc., etc.!

    RăspundețiȘtergere
  6. sa va tina d-zeu sanatos cu cei dragi pe langa dv.

    RăspundețiȘtergere