"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 9 decembrie 2011

Incredibil, dar penibil: Mafia de la FRF a desfiinţat Universitatea Craiova din cauza ţiganului barbugiu Victor Piţurcă (?!)





MEMORIU

Domnule preşedinte CORNELIU VADIM TUDOR,

Avem onoarea să vă prezentăm cîteva date despre situaţia tragică prin care trece clubul de legendă al fotbalului românesc, F.C. UNIVERSITATEA CRAIOVA.
- Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, din data de 20 iulie 2011 a decis excluderea provizorie a clubului F.C. UNIVERSITATEA CRAIOVA din cadrul membrilor afiliaţi ai FRF, urmînd ca această decizie să fie validată de prima Adunare Generală Ordinară a FRF, care a fost programată pentru data de 16 mai 2012. Acest lucru este menţionat inclusiv în hotărîrea trimisă clubului nostru, în condiţiile în care prima întrunire a Adunării Generale a FRF este programată pe 16 mai 2012!
-Motivul oficial pentru care Comitetul Executiv al FRF a luat această decizie a fost acela că F.C. UNIVERSITATEA CRAIOVA s-a adresat instanţelor de judecată, în speţă Curţii de Apel Bucureşti, într-un litigiu cu VICTOR PITURCA, litigiu în care fusesem judecaţi de comisiile neautonome şi neindependente de FRF, conduse de avocaţii de familie de ani de zile ai lui Victor Piţurcă, şi numiţi în aceste funcţii de Mircea Sandu, dovediţi în acest sens, fără tăgadă, de noi, prin acte care nu lasă loc interpretărilor. Potrivit acestei decizii, am fost obligaţi să plătim suma de 7.000.000 de euro lui VICTOR PIŢURCĂ!?!
-Ca efect al acestei excluderi abuzive, FRF a continuat cu abuzurile, hotărînd ca 39 de jucători aflaţi sub contract cu F.C. UNIVERSITATEA CRAIOVA să devină liberi de contract, în baza deciziei de excludere provizorie, şi să poată semna contracte cu noi cluburi, din postura de liberi de contract.

Consecinţele acestei decizii sînt următoarele:

- Clubul F.C. UNIVERSITATEA CRAIOVA a fost, practic, desfiinţat;
- Patrimoniul societăţii a fost devalizat;
- Cca. 100 de salariaţi au rămas fără serviciu (muncitori stadion/ cantonament, angajaţi club);
- Cca. 2 milioane de simpatizanţi sînt îndureraţi.

Abuzurile săvîrşite de Mircea Sandu, Dumitru Dragomir şi acoliţii lor sînt extrem de grave şi fac obiectul mai multor reglementări penale, dar primează:
- încălcarea accesului liber la justiţie, prevăzut şi garantat de Constituţia României;
- încălcarea dreptului la apărare, prevăzut şi garantat de Constituţia României, dar şi de Legea Sportului, act normativ în baza căruia FRF a luat fiinţă;
- întreruperea abuzivă a relaţiilor contractuale dintre club şi jucători, jefuind, practic, patrimoniul clubului, munca de selecţie şi formare, desfăşurată, de ani de zile, de clubul nostru.

Pentru o mai bună înţelegere a situaţiei, vă anexăm rezoluţia procurorilor DNA (17 pagini), purtînd semnătura procurorului-şef adjunct Petru Narita, cu privire la această cauză.
Vă mulţumim.

Director General, ADRIAN MITITELU
Craiova, 9 decembrie 2011

Explicaţie poză: Mircea Sandu nu mai are cancer, dar ştiţi de ce? L-a dat Federaţiei Române de Fotbal, pe care a îmbolnăvit-o mortal!

Ziarul TRICOLORUL, nr 2340 / 10.12.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu