"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 6 decembrie 2011

În timp ce preşedintele P.R.M. a fost aclamat de mulţime TRAIAN BĂSESCU ŞI EMIL BOC - BAIE DE SCUIPAŢI DE 1 DECEMBRIE!















Comunicat de Presă

Domnul Corneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM şi membru al Parlamentului European, a depus o coroană de flori cu panglică Tricoloră la Mormîntul Eroului Necunoscut din Parcul Carol, cu ocazia Zilei Naţionale a României. De menţionat că, pentru al doilea an consecutiv, de la ceremoniile de depuneri de coroane cu ocazia zilei de 1 Decembrie au lipsit reprezentanţii PNL. O altă menţiune care trebuie făcută este legată de protocolul M.Ap.N., prost gîndit, întrucît ceremonia a fost programată la ora 8 dimineaţa, la o temperatură de –3 grade C. În acest fel, copiilor şi adolescenţilor, prezenţi întotdeauna în număr mare la asemenea momente festive, le-a fost răpită bucuria participării la eveniment. În fară de Vasile Blaga şi Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, nici un şef de instituţie nu s-a deranjat să vină în Parcul Carol.
De asemenea, în afară de domnul Corneliu Vadim Tudor, nici un membru al Parlamentului European nu şi-a găsit timp să participe la depunerea de coroane de flori. Aceşti chiulangii de profesie au fost umiliţi de generalul de Armată Marin Dragnea, veteran de război, care, la cei aproape 90 de ani ai săi, a luat parte la ceremonii, cu toate riscurile vremii friguroase.
În continuarea manifestărilor prilejuite de ziua de 1 Decembrie, liderul PRM a participat la parada militară de la Arcul de Triumf. În timp ce Traian Băsescu şi Emil Boc au avut parte de o adevărată baie de scuipaţi, la Bucureşti şi, respectiv, Alba Iulia, chiar de Ziua Naţională a României, Tribunul a fost primit pretutindeni cu deosebită simpatie, fiind aclamat de mulţime, care a dorit să facă fotografii împreună cu domnia-sa. Şi la Arcul de Triumf, organizatorii şi-au dat în petec, printr-un protocol stupid, dirijat de acelaşi ospătar incult şi servil, aşa-zisul ministru al Apărării Naţionale, Gabriel Oprea. Traian Băsescu avea să dea o dimensiune suplimentară acestor momente jenante. El a evitat să dea mîna cu fostul preşedinte Emil Constantinescu şi cu preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, pentru că aceştia se aflau lîngă Corneliu Vadim Tudor (?!). În ceea ce priveşte atmosfera în care au fost primiţi aşa-zişii conducători ai României, este de ajuns să amintim că acestora li s-au aruncat în faţă cuvinte grele, precum „Ruşine!”, „Hoţii!“, „Aţi nenorocit România!”, „Trădătorule!” şi chiar „Porcule!”.
Atît în Parcul Carol, cît şi la Arcul de Triumf, domnul Corneliu Vadim Tudor a fost însoţit de colonel (r) Dan Zamfirescu, prof. Adrian Popescu, Florin Simion, vicepreşedinţi ai PRM, precum şi de Ştefania Banea şi Cristian Nicolae, din partea Organizaţiei de Tineret România Mare.

BIROUL DE PRESĂ AL PRM
1 Decembrie 2011

Explicaţii poze: 
Domnul Corneliu Vadim Tudor depune o coroană de flori cu panglică Tricoloră la Monumentul Eroului Necunoscut. Din delegaţia P.R.M. au mai făcut parte colonelul (r) Dan Zamfirescu, Florin Simion şi Adrian Popescu.
Un schimb de replici cu primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu
Cu Neculai Onţanu, primarul Sectorului 2, îmbrăcat în haine de general. În dreapta, vicepreşedintele PRM Florin Simion
Copiii au ţinut să se fotografieze cu Tribunul
Împreună cu Prinţesa Lia
La încheierea parăzii militare de la Arcul de Triumf, liderul PRM a fost asaltat de ziarişti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu