"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 28 decembrie 2011

Liderul PRM va trimite la Bruxelles 20 de copii orfani de la Fundaţia „Inimi Neprihănite”, din Odorheiu Secuiesc

Pe parcursul emisiunii caritabile pe care a realizat-o postul România TV, transmisă în direct de la Teatrul Metropolis, din Capitală, preşedintele PRM a făcut mai multe donaţii. Dar cel mai important cadou l-a făcut copiilor de la Fundaţia „Inimi Neprihănite“, din Odorheiu Secuiesc. În mod concret, într-o pauză el i-a spus realizatoarei Corina Drăgotescu că vrea să trimită, în martie 2012, la Bruxelles şi Waterloo, nu mai puţin de 20 de orfani - însoţiţi de o măicuţă supraveghetoare şi de un cameraman de la postul respectiv. Aşa după cum se ştie, aceste excursii sînt finanţate, integral, de Parlamentul European. După cîteva zile, domnul Cristian Stănescu, asistent al preşedintelui PRM, a luat legătura cu Raluca Damian, producătoare a emisiunii respective, pentru a pune la punct toate detaliile referitoare la această veritabilă expediţie. Revenim.

Ziarul TRICOLORUL, nr 2352 / 28.12.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu