"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 30 decembrie 2011

Ieri, la postul România TV, preşedintele PRM i-a pus, din nou, cu botul pe labe pe provocatorii horthyşti „DACĂ AU NOSTALGIA LOCURILOR DE BAŞTINĂ, DE CE NU ŞI-OR POTRIVI EI CEASURILE DUPĂ ACEA ZONĂ DIN FUNDUL ASIEI, DE UNDE AU MIGRAT UNGURII?”


E o provocare ieftină pentru a ni se strica şi aceste sărbători. Este clar că nu oamenii simpli au născocit găselniţa asta, ci ea a izvorît din mintea înfierbîntată a unora care vor să arate că ei sînt europeni şi noi am fi orientali. Dacă au nostalgia locurilor de baştină, de ce nu şi-or potrivi ei ceasurile după  acea zonă din fundul Asiei, de unde au migrat ungurii? E un loc acolo unde trăieşte tribul uigurilor. Dacă îi trage aţa în Ungaria, de ce nu se duc acolo? Cel mai bun tratament faţă de această provocare ieftină este să-i ignorăm. Dacă vor să dea cu bombardele şi cu tiribombe din oră în oră nu au decît să o facă. Dar să nu intoneze Imnul Ungariei, sau al aşa-zisului Ţinut Secuiesc, care nu există, fiindcă în România abia dacă mai trăiesc 400 de secui.

CORNELIU VADIM TUDOR


 Ziarul TRICOLORUL, nr 2354 / 30.12.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu