"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 18 octombrie 2011

Vidanja OTV difuzează nişte minciuni ordinare NICI MĂCAR UN SINGUR MEMBRU AL FILIALEI PRM GIURGIU N-A INTRAT ÎN PARTIDULEŢUL BĂSIST AL PURADELULUI DIN CARACAL

 


Comunicat de Presă


Filiala Giurgiu a PRM dezminte ştirea difuzată în data de 17.10.2011 la postul OTV, conform căreia „Toată Filiala Giurgiu a PRM a trecut la PP-DD”.

Această ştire falsă constitue o provocare, o intoxicare şi o manipulare sinistră.
La ora actuală, Filiala Giurgiu are un număr de 45 de organizaţii, dar nici una din acestea nu a trecut la PP-DD.

Vă înaintăm alăturat adresa nr. 16234/27.09. 2011, lansată de Primăria Municipiului Giurgiu şi Consiliul Local, privind programul activităţilor dedicate „ZILEI ARMATEI ROMÂNE”, ce vor avea loc marţi, 25 octombrie 2011.

Invităm conducerea centrală a PRM să participe la acest eveniment.


Cu stimă.
Filiala PRM Giurgiu
Preşedinte ION DICU


Explicaţie poză: Dacă Tolea Ciumac l-ar fi băgat ca lumea în tomberon, astăzi puradelul din Caracal n-ar mai fi avut curaj să spună atîtea minciuni

Ziarul TRICOLORUL, nr 2296 / 19.10.2011


Un comentariu:

  1. Pentru ca inca noul site al ziarului Tricolorul www.ziarul-tricolorul.ro inca nu are o arhiva in care sa se poata citi si articolele de cu o zi in urma sau celelalte articole deja postate de la deschiderea noului site,va rog postati si pe acest blog, alaturi de editorialul zilei si cele mai importante articole din ziar,asa cum ati facut si in zilele precedente.

    RăspundețiȘtergere