"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 22 octombrie 2011

Mesaj primit de preşedintele PRM la biroul său din Strasbourg ŢEAPĂ” MARCA OTV





Domnule Vadim,

Am o întrebare care mă macină: unde sînt banii de la emisiunea Sută la sută adevărat”? Cum poate face un om normal un concurs la o televiziune şi să nu onoreze ceea ce a promis? Cum pot avea oamenii încredere în acest individ că este cinstit, cînd el fură înainte să ajungă acolo unde eu nu mi-aş dori să ajungă niciodată? Cum pot oamenii să susţină un asemenea individ?
Sînt lucruri foarte murdare la mijloc, din păcate.


Vă doresc o seară superbă!
Cu respect, ADRIANA IOSUB


Despăgubiri pentru ţeapa otevistă Sută
la sută adevărat”


Reşiţeanca a primit o parte din banii pentru apartament


Reşiţeanca Adreea Marina Buţiu, desemnată cîştigătoare a unui apartament în Capitală, în ediţia a 15-a a show-ului Sută la sută adevărat” de la OTV, din urmă cu 1 an şi jumătate, nu şi-a mai făcut buletin de Bucureşti, dar a primit o parte din contravaloarea premiului. Tînăra de 29 de ani a aşteptat în zadar să intre în posesia actului de proprietate şi a cheilor apartamentului, motiv pentru care a formulat împotriva organizatorului campaniei respective, SC Videoprod Industries SRL, campanie găzduită de televiziunea lui Dan Diaconescu, o Plîngere Penală pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.


Dan Diaconescu, implicat într-un imens scandal politic. Se lasă cu destituiri!


Parchetul de pe lîngă Tribunalul Caraş-Severin a dispus însă neînceperea urmăririi penale, motiv pentru care Andreea Buţiu, prin avocata sa, Loredana Sabo, a făcut Plîngere împotriva rezoluţiei procurorului. Înainte ca magistraţii de la Tribunalul Caraş-Severin să soluţioneze această Plîngere, în conturile cîştigătoarei de la OTV a intrat o primă sumă de bani. SC Videoprod Industries SRL, prin reprezentantul său legal, a achitat o parte din prejudiciu, mai exact 30.000 de lei noi, urmînd să achite diferenţa pînă la sfîrşitul săptămînii viitoare, acoperind astfel integral prejudiciul”, a precizat avocata Loredana Sabo.


Înşelaţi în toată ţara


Andreea Buţiu aşteptă acum şi diferenţa de bani pînă la 48.516 euro, sumă la care a fost evaluat apartamentul respectiv. Eu mi-am dorit soluţionarea pe cale amiabilă a acestui litigiu, fiind de acord de la bun început să primesc şi contravaloarea apartamentului”, a spus reşiţeanca. Cîştigători la Sută la sută adevărat” care aşteaptă încă să intre în posesia premiilor mai sînt destui. Printre ei se numără şi Ecaterina Jurcă, din Timişoara. Şi eu sînt în aceeaşi situaţie ca şi Andreea Buţiu, dar sînt mult mai mulţi cei care nu şi-au primit premiile”, a declarat ea.



http://www.ziarul-tricolorul.ro/eveniment.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu