"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"
Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/
vineri, 21 octombrie 2011

CRIZA DATORIILOR SUVERANE

Poporul Român, cu o Istorie multimilenară, este foarte bogat şi în proverbe. Unul dintre aceste proverbe avertizează: Întinde-te cît ţi-e plapuma”. De acest proverb şi de înţelepciunea Poporului Român nu au ţinut seamă conducătorii alogeni ai României din ultimii 22 de ani şi nici stăpînii lor din străinătate. Aceeaşi politică de îndatorare către bănci a fost aplicată de către forţe oculte mai multor ţări din lume, inclusiv unora dintre ţările cele mai dezvoltate şi puternice. Guvernele din numeroase state dezvoltate, dar mai ales în cele în curs de dezvoltare şi sărace, au fost îndrumate şi ajutate” de către organismele financiare internaţionale să-şi întocmească bugete anuale cu deficite, urmînd ca la venituri să adauge împrumuturi bancare. O asemenea politică diabolică, de îndatorare externă, nu putea să dureze foarte mult timp. S-a intrat în criza datoriilor suverane! Situaţia la care s-a ajuns la nivel global şi în fiecare ţară debitoare este extrem de gravă şi aproape imposibil de controlat. Ca urmare, Grupul celor 20 de ţări industrializate din lume (G 20) a dat termen de numai o săptămînă, pînă în 23 octombrie 2011, pentru întocmirea unui plan vizînd plata datoriilor externe. În ceea ce ne priveşte, planul Guvernului Boc V este strict secret!
În timp ce în numeroase ţări ale lumii Guvernele şi Parlamentele caută soluţii salvatoare şi îşi adaptează programele la al doilea val devastator al crizei internaţionale, la Bucureşti, Regimul Băsescu-Boc are cu totul alte priorităţi şi alte preocupări. Liderii P.D.L. şi U.N.P.R. negociază cu U.D.M.R. cum să împartă România şi cînd să-şi angajeze Guvernul Boc V răspunderea pe noua reorganizare administrativă a ţării noastre, unde să apară două Ungarii mici, formate din judeţele Covasna, Harghita şi Mureş, respectiv Bihor, Sălaj şi Satu Mare. De asemenea, acelaşi Guvern Boc V este şantajat de Ungaria şi U.D.M.R. pentru a-şi angaja răspunderea pe proiectul de lege al Guvernului Tăriceanu I privind Statutul minorităţilor naţionale, care urmăreşte crearea cadrului legal pentru dezmembrarea  teritorială a României. O altă prioritate a Guvernului Boc V, la porunca Fondului Monetar Internaţional (F.M.I.) şi a Băncii Mondiale, o constituie modificarea radicală a legislaţiei referitoare la ajutoarele sociale, cu scopul de a tăia şi a nu mai fi acordate circa 50 de ajutoare sociale de care beneficiază peste 8 milioane de cetăţeni săraci şi foarte săraci. Cînd România a fost adusă de Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu, pe primul loc din Europa în privinţa sărăciei populaţiei, Guvernul Boc V (P.D.L., U.N.P.R., U.D.M.R. şi deputaţii minorităţilor naţionale), prin tăierea ajutoarelor sociale va amplifica genocidul împotriva Poporului Român. Guvernul Boc V are ca prioritate îngheţarea” pensiilor în anul 2012 şi probabil, impozitarea tuturor pensiilor. O altă prioritate a Regimului Băsescu-Boc o constituie modificarea legislaţiei electorale şi comasarea ilegală a alegerilor locale cu cele parlamentare, caz unic în Uniunea Europeană, cu scopul fraudării lor şi menţinerii la Putere pentru a continua, sub comandă străină, Holocaustul împotriva românilor şi înfăptuirea proiectului Israel în România”, într-un timp cît mai scurt. Totodată, Regimul BăsescuBoc acordă maximă prioritate începerii exploatării miniere la Roşia Montană, scoaterii integrale din ţară a celui mai mare zăcămînt din lume de aur, argint, uraniu şi metale rare, precum şi producerii celui mai mare dezastru ecologic din Europa prin utilizarea a 200 milioane kg cianuri. Tot la priorităţi, Regimul Băsescu-Boc a inclus achiziţionarea din U.S.A. a 48 de sicrie zburătoare, cu capac, F-16, cu care să fie modernizată” aviaţia militară din România. Între priorităţile Regimului Băsescu-Boc nu a fost uitată nici revizuirea Constituţiei, care se ştie că este aproape imposibilă la finalul mandatului actualei Puteri.
 O preocupare curentă a liderilor P.D.L. este să-i excludă din partid pe acei miniştri, secretari de Stat, subsecretari de Stat şi directori portocalii care s-au lăsat prinşi de Parchet sau D.N.A. atunci cînd luau mită sau săvîrşeau acte de corupţie. Deocamdată, au fost arestaţi foarte puţini dintre mafioţii portocalii. În loc să asigure locuri de muncă, Guvernul Boc V este preocupat şi de eutanasierea cîinilor fără stăpîn. În acelaşi timp, premierul Boc este preocupat de înlocuirea managerilor români de la companiile de stat cu manageri străini, chipurile privaţi, cărora să le plătească salarii de 10.00050.000 euro pe lună, ca bugetari. Vor apărea managerii-hoţi-privaţi !
 De asemenea, Guvernul Boc V este preocupat să se împrumute în fiecare lună de la băncile străine cu 1,52 miliarde euro, la dobînzi uriaşe. Guvernele Boc  IV, în aproape 3 ani, au luat împrumuturi externe şi au îndatorat Poporul Român cu peste 80 miliarde euro. Datoria externă de peste 150 miliarde euro este cea mai grea moştenire pe care o lasă Poporului Român regimurile postdecembriste şi, mai ales,  Regimul BăsescuBoc. În timp ce liderii ţărilor din Uniunea Europeană caută să ia decizii ferme în ceea ce priveşte criza datoriilor suverane din zona euro, Regimul BăsescuBoc susţine că este mică datoria externă a României şi că este necesar să se împrumute lunar de la băncile străine cu 12 miliarde euro. Niciodată, preşedintele Băsescu, premierul Boc şi guvernatorul Isărescu al B.N.R. nu spun Poporului Român din ce resurse şi cînd vor fi plătite datoriile uriaşe la băncile străine! Între timp, Guvernele Boc IV nu au atras de la U.E. fonduri nerambursabile de circa 20 miliarde euro, iar guvernatorul B.N.R., fără ştiinţa şi aprobarea Parlamentului, a plasat rezerva bancară a Poporului Român în titluri de stat americane, pentru a contribui la sporirea profiturilor multor bănci din U.S.A. Ce vor face Regimul Băsescu-Boc şi B.N.R. dacă acele bănci americane dau faliment? Va intra România în incapacitate de plată ?
După ce anul trecut, între 15 şi 17 octombrie, la Bucureşti s-a întîlnit Comisia Trilaterală, recent (în 14 şi 15 octombrie a.c.) la Banca Naţională a României s-au aflat reprezentanţii la vîrf a două dintre cele mai influente instituţii internaţionale, respectiv preşedintele Grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon, şi şeful Consiliului pentru Relaţii Externe (Concil on Foreign RelationsC.F.R.), domnul Richard Haass. Preşedintele Clubului Bilderberg a ţinut să precizeze la B.N.R. că: Proiectul Uniunii Europene este un proiect unic, şi dacă nu va merge, va da un semnal foarte prost restului lumii”  Personal nu cred deloc în ideea unui ministru de Finanţe la nivelul U.E., nici măcar o secundă, pentru că este în contradicţie cu conceptul pe care îl avem noi. Care este conceptul? Conceptul este să nu dispară statele, naţiunile, ca să fie înlocuite de U.E. Noi nu încercăm să creăm Statele Unite ale Europei”. Se ştie că Clubul Bilderberg este o organizaţie secretă, care stabileşte direcţiile de dezvoltare a omenirii, în cadrul procesului de globalizare. Clubul Bilderberg coordonează Comisia Trilaterală, din care fac parte şi doi cetăţeni români, alogenii Mugurel Constantin Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României ( în această funcţie de 22 de ani) şi Mihai Tănăsescu, probabil viitorul guvernator al B.N.R. Vizita la Bucureşti a şefilor organizaţiilor oculte care conduc lumea a fost foarte puţin mediatizată, inclusiv conferinţa de la B.N.R., iar adevăratele ei obiective au fost trecute sub tăcere. Pe surse, s-a aflat că au fost abordate şi următoarele subiecte :
1) Continuarea politicii de îndatorare externă a României şi de înrobire a Poporului Român, pînă la depăşirea sumei de 200 miliarde euro.
2) Amînarea aderării României la zona euro.
3) Stadiul programului România, un Israel de rezervă”, tutelat de toţi alogenii care au ajuns în funcţia de preşedinte al României, ca şi în acelea de prim-miniştri, miniştri, preşedinţi ai Senatului şi Camerei Deputaţilor, preşedinţi ai partidelor politice parlamentare, directori ai S.R.I. şi S.I.E., guvernatori ai B.N.R., parlamentari, primari generali ai Capitalei şi preşedinţi de Consilii Judeţene.
4) Îndeplinirea programului de de-românizare a României, de depopulare a ţării prin emigrarea provocată a mai multor milioane de români şi prin genocidul aplicat celor rămaşi acasă, inclusiv prin otrăvirea cu aditivi alimentari cancerigeni şi produse etnobotanice.
5) Dobîndirea cetăţeniei române şi a numeroase proprietăţi în România de către peste 1 milion de evrei veniţi din Israel, U.S.A., Rusia, Canada, Ungaria, Austria şi alte multe ţări.
6) Etapele parcurse din programul de lichidare rapidă, în timp de pace,  a Poporului Român şi României.
7) Grăbirea aplicării proiectului Israel în România”, stabilindu-se un termen foarte scurt, anul 2014, cînd se vor împlini 25 de ani de la începerea lui, după lovitura de Stat din decembrie 1989.
Asupra acestor teme discutate se păstrează o tăcere absolută de către guvernatorul B.N.R., dar şi de preşedintele şi premierul României.
Pînă în ziua de 15 octombrie a.c., conform prevederilor legale, Guvenul Boc V trebuia să prezinte la Parlament proiectul Legii Bugetului de Stat şi proiectul Legii Bugetului Asigurărilor Sociale de Stat pentru anul 2012. Acest termen nu a fost respectat, iar premierul Boc a declarat că nu pot fi finalizate cele două proiecte de lege pînă nu soseşte în România delegaţia F.M.I., Băncii Mondiale şi Comisiei Europene care să comunice Guvernului dacă anul viitor va fi sau nu creştere economică în ţara noastră şi cît va fi deficitul bugetar. Cînd în ţările din U.E. se discută ca, prin Constituţie, să se interzică guvernului să elaboreze proiectul Bugetului de Stat cu deficit bugetar, în România se duce o politică îndreptată împotriva Poporului Român şi a generaţiilor viitoare, care să fie înrobite cu noi şi uriaşe datorii externe. Este incredibil! Într-o ţară independentă şi suverană, membră a Uniunii Europene şi N.AT.O., Guvernul Boc V nu ştie să estimeze cît va fi creşterea economică, deficitul bugetar în anul 2012, aşteptînd mutarea în plic de la stăpînii străini. Guvernul României este în aşteptarea sosirii delegaţiei de funcţionari ai F.M.I., Băncii Mondiale şi Comisiei Europene care să analizeze proiectele de Bugete ale ţării noastre.
 Regimul Băsescu-Boc refuză să se inspire din modelul american pentru crearea locurilor de muncă. Se ştie că preşedintele Obama al U.S.A. a început un lung turneu prin toate statele americane spre a prezenta şi a obţine sprijinul cetăţenilor pentru susţinerea planului vizînd noi locuri de muncă. În România, Regimul Băsescu-Boc nu are un Plan Naţional, cu defalcare pe judeţe, privind înfiinţarea noilor locuri de muncă şi nici un Program Naţional pentru plata datoriilor externe şi a dobînzilor aferente. În situaţia extrem de gravă în care a fost adusă România, ar trebui ca preşedintele Băsescu şi premierul Boc să se deplaseze în toate judeţele şi să prezinte autorităţilor locale şi cetăţenilor Planul Naţional privind înfiinţarea de noi locuri de muncă în fiecare judeţ şi Programul Naţional pentru plata datoriei externe.
 Liderii U.S.L. (P.S.D., P.N.L. şi P.C.) dau asigurări în mass-media că nu se vor despărţi şi că vor cîştiga alegerile locale şi parlamentare din anul 2012. Co-preşedinţii U.S.L. abordează timid problema creşterii lunare a datoriilor externe ale României şi evită să depună o Moţiune simplă în Parlament pe tema acestor împrumuturi şi a rambursării lor. Liderii P.S.D., P.N.L. şi P.C. nu au curajul să pună  următoarele întrebări Guvernului Boc V:
1) De ce s-a împrumutat cu peste 80 miliarde euro, în ultimii 3 ani, şi ce destinaţii s-au dat acestor uriaşe credite externe ?
2) La ce sumă ajung dobînzile la împrumuturile externe luate de Guvernele Boc IV ?
3) Din ce resurse se plătesc datoria externă de 20 miliarde euro scadentă în anul 2012 şi dobînzile, de circa 3 miliarde euro?
De asemenea, liderii Opoziţiei (P.S.D., P.N.L. şi P.C.) nu au curajul să ceară organizarea unui Referendum Naţional pe tema datoriilor externe, pentru ca Poporul Român să fie informat asupra acestora şi să decidă dacă împuterniceşte sau nu Guvernul României ca să ia noi împrumuturi şi pînă la ce sumă.
Opinia publică românească a aflat despre mişcarea indignaţilor, despre manifestările de protest din numeroase capitale şi alte metropole din lume, unde participă mai ales noua generaţie. Tineretul este nemulţumit de criza internaţională declanşată şi întreţinută de sistemul bancar ! Au ajuns faţă în faţă lumea bancherilor şi politicienilor (care reprezintă sub 1 % din populaţia globului ) şi lumea celor exploataţi. În ţările capitaliste dezvoltate, cu un nivel de trai ridicat, protestează tot mai mulţi indignaţi de politica băncilor şi cîştigurile fabuloase ale conducătorilor acestora. În România, unde fiecare membru al Consiliului de Administraţie al B.N.R. cîştigă ca bugetar 80.000-100.000 lei noi/lună, deocamdată indignaţii nu au ieşit în stradă. Nici mass-media nu îndrăzneşte să le prezinte Declaraţiile de Avere şi bunurile pe care le-au dobîndit. Cîştigurile lor lunare sînt de 200 de ori mai mari decît cele ale milioanelor de români sărăciţi de Regimurile post-decembriste şi politica Băncii Naţionale. Cetăţenii români încă nu sînt indignaţi pe cea mai mare dobîndă din Uniunea Europeană pe care o practică B.N.R., de 6,25% în plină criză economică, financiară şi socială în România. Sărăcia, foamea, frigul din locuinţe, datoriile la bănci şi scumpirea artificială a preţului carburanţilor, gazelor naturale şi gigacaloriei îi vor obliga pe foarte mulţi români să adere la mişcarea indignaţilor. Cei jefuiţi de Regimul Băsescu-Boc şi de băncile străine, indignaţii români, vor ieşi în stradă în numeroase localităţi din România.
Se pare că actuala criză a datoriilor suverane este o consecinţă, greu de controlat, şi cu efecte imprevizibile, a politicii de globalizare.

Dr. GHEORGHE FUNAR
Secretar general al P.R.M.

Preşedintele Filialei P.R.M. Cluj


http://www.ziarul-tricolorul.ro/editorial.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu