"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 26 octombrie 2011

Preşedintele PRM a rostit un nou şi răsunător discurs în Parlamentul European Regimul Băsescu pune la cale o crimă împotriva Europei!





Doamnelor şi domnilor,


În ziua de 6 mai 2010, în sediul său de la Bruxelles, Parlamentul European a votat, cu o majoritate zdrobitoare, împotriva folosirii cianurii în minerit.  Cu părere de rău, vă anunţ că regimul politic  de la Bucureşti ignoră, cu cinism, Rezoluţia votată de aproape 500 de membri ai Parlamentului European. Am aflat recent ceea ce nu ştiam anul trecut: în Transilvania va fi amenajat un lac de acumulare a deşeurilor toxice, cu o suprafaţă de 800 de hectare, iar beneficiarul firmei Gold Corporation, care încearcă să jefuiască 300 de tone de uraniu, 800 de tone de aur şi 2.000 de tone de argint şi să comită nişte veritabile barbarii, e rechinul american George Sörös. Aud că preşedintele Comisiei pentru Mediu a Parlamentului European, colegul Jo Leinen, va vizita  România în luna noiembrie, pentru a analiza această situaţie incalificabilă. Eu o invit şi pe doamna Doris Pack, preşedinta Comisiei de Cultură, să vină în România şi să constate sacrilegiile care se pun la cale împotriva unui inestimabil Patrimoniu UNESCO - în mod concret, distrugerea a 8 biserici, a 9 cimitire şi a 1.700 km de galerii romane. Opriţi Cernobîlul de la Roşia Montană!
CORNELIU VADIM TUDOR 
(Discursul a fost rostit în plenul Parlamentului European, Strasbourg, luni, 24 octombrie 2011, fiind transmis în direct, pe Internet, în toată lumea).

Ziarul TRICOLORUL, nr 2302 / 26.10.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu