"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 15 septembrie 2011

Preşedintele PRM i-a explicat preşedintelui Parlamentului European jaful incalificabil pe care Traian Băsescu şi George Sörös vor să-l facă la Roşia Montană

În cursul şedinţei de ieri a Parlamentului European, ecologistul Daniel Cohn-Bendit a profitat de omagierea memoriei victimelor din Norvegia (iulie 2011) pentru a-l ataca, din senin, pe venerabilul Jean-Marie Le Pen. În mod concret, europarlamentarul franco-germano-evreu i-a adus acuzaţii grave lui Le Pen (vice-decan de vîrstă al înaltului forum legislativ) pe motiv că oameni ca el au dus la un asemenea masacru (?!). În mod firesc, Le Pen a solicitat un Drept la Replică. După foarte multe insistenţe, i s-a acordat un minut. Era prea tîrziu, pentru că răul fusese comis. Simţind, el, că nu s-a procedat corect faţă de bătrînul om politic, care, totuşi, este un erou al Franţei, pierzîndu-şi un ochi în războiul din Coreea, din anii ’50, preşedintele Parlamentului European l-a invitat în biroul său din spatele prezidiului. Atunci, preşedintele PRM s-a simţit dator să-l încurajeze şi să-l însoţească pe Jean-Marie Le Pen, care, să nu uităm, i-a fost oaspete la Bucureşti, la Congresul II al partidului, desfăşurat în noiembrie 1997. Discuţia dintre Le Pen şi Buzek a fost foarte aprinsă, cu argumente dure şi de o parte, şi de alta. La un moment dat, polonezul i-a reproşat francezului că, într-o şedinţă anterioară, l-ar fi făcut pedofil pe Daniel Cohn-Bendit. Oricum, n-avea legătură una cu alta. În final, cei doi oameni politici s-au împăcat şi şi-au strîns mîinile – evident, ne referim la fostul prim-ministru al Poloniei, Jerzy Buzek, şi la fostul finalist al alegerilor prezidenţiale din Franţa anului 2002. După plecarea lui Jean-Marie Le Pen, a fost rîndul liderului PRM să aibă o întrevedere cu Jerzy Buzek, căruia i-a explicat că, în ciuda rezoluţiei votate la 6 mai 2011, de către Parlamentul European, împotriva utilizării cianurilor în exploatările miniere, regimul politic de la Bucureşti ignoră toate avertismentele şi interdicţiile şi vrea să demareze criminalul proiect de la Roşia Montană. Au fost abordate mai multe subiecte, asupra cărora preşedintele PRM se va referi, pe larg, la întoarcerea sa în ţară.


http://www.ziarultricolorul.ro/ultima-ora/ultima-or-preedintele-prm-i-a-explicat-preedintelui-parlamentului-european-jaful-incalificabil-pe-care-traian-bsescu-i-george-srs-vor-s-l-fac-la-roia-montan.html

Un comentariu:

  1. posibil sa fi platit ceva din datorie , dupa falimentarea statelor imprumutate urmeaza exploatarea zacamintelor mocca.

    RăspundețiȘtergere