"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 13 septembrie 2011

Vadim a participat la Festivalul Naţional de Epigrame




În perioada 9-11 septembrie a.c., s-a desfăşurat prima ediţie a Festivalului Naţional de Epigrame „Voluntari 2011”. Evenimentul s-a bucurat de participarea extraordinară a domnului Corneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM, membru al Parlamentului European, şi a domnului acad. Mihai Cimpoi, preşedintele Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova. Au fost, de asemenea, invitaţi Petre Gigea, fost ministru al Finanţelor, scenaristul de film Nicolae Paul Mihail (prieten şi colaborator al lui Eugen Barbu), alţi scriitori români. Domnul Corneliu Vadim Tudor a fost primit cu deosebită căldură de numeroşii participanţi la această manifestare, organizată de primarul localităţii, Florentin Pandele, împreună cu revista „Lumea Epigramei”, condusă de Viorel Martin. Organizatorii l-au rugat pe Tribun ca, alături de ceilalţi invitaţi de onoare ai evenimentului, să-i premieze pe laureaţii Festivalului Naţional de Epigrame „Voluntari 2011”. Premiul Fundaţiei România Mare a fost acordat colonelului (r) Grigore-Marian Dobreanu, din Tg. Jiu, fost artilerist de Vînători de Munte. Domnul Corneliu Vadim Tudor, recunoscut ca un redutabil orator şi pamfletar, a subliniat valoarea acestui gen literar în literatura română, căreia i-au dat strălucire numeroşi scriitori, de la Cincinat Pavelescu la bunul său prieten şi coleg de Senat, Mircea Ionescu-Quintus.

http://www.ziarultricolorul.ro/special/vadim-a-participat-la-festivalul-naional-de-epigrame.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu