"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 14 ianuarie 2011

Încă o dovadă că Traian Băsescu e un dement periculos: după 21 de ani în care revista „România Mare" a fost corectată, culeasă şi pregătită pentru tipar la Casa Scînteii, Mafia PDL din Justiţie ne somează să eliberăm spaţiul (?!)

 
Comunicat de Presă

În ziua de 10 ianuarie 2011, aşa-zisa preşedintă a Judecătoriei Sectorului 1, escroaca Nicoleta Cristuş, ne-a trimis o Citaţie, prin care ne anunţă să ne prezentăm, de urgenţă (?!), la un proces cu RA-APPS, la orele 8,30 ale zilei de 26 ianuarie 2011. E vorba de eforturile bandei conduse de borfaşul Georgian Surdu (cel care are 3 vile şi 5 terenuri!) de a evacua revista „România Mare" din cele 4 camere pe care le deţine în Casa Scînteii. Noi lucrăm acolo de 21 de ani, mai exact din vara anului 1990, spaţiul fiind atribuit de Guvernul Petre Roman. 
Iată că după mai bine de două decenii sîntem somaţi să eliberăm acel spaţiu! Alţii se lăfăie în vile şi palate - dar noi nu mai avem dreptul nici la cel mai modest sediu posibil. Această grabă ridicolă a fost dictată de paranoia lui Traian Băsescu, care a văzut că ziarul „Tricolorul" nu numai că nu şi-a încetat activitatea - deşi a fost evacuat din Str. Emile Zola nr. 2 şi e atacat, zi şi noapte, pe Internet de sluga Marcel Opriş, de la STS - , dar s-a mutat în birourile de la Casa Scînteii şi continuă să apară, cu şi mai multă forţă. 
Acest golan bătrîn şi analfabet, Băsescu, nici acum nu pricepe că zvîrcolirile lui de rîmă tăiată cu sapa nu mă sperie, dimpotrivă, mă distrează la culme, mai ales că un om ca mine poate face două publicaţii, în absolut orice condiţii, chiar şI sub apă, sau pe Vîrful Omul, ori pe o bancă din Parcul Cişmigiu. Altceva este, însă, demn de atenţie: spectacolul abject pe care îl dau în ochii opiniei publice şi ai Corpului Diplomatic acest bolnav mintal şi lacheii săi puşcăriabili din PDL, Servicii Secrete, Justiţie şi Poliţie. Indiferent la ce prigoană de neamuri proaste vor mai fi supuse, ziarul „Tricolorul" şi revista „România Mare" vor continua să sfideze cenzura mitocanilor şi vor spune românilor, cu orice preţ, adevărul.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
13 ianuarie 2011


Ziarul TRICOLORUL, nr 2063 / 14.01.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu