"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 14 ianuarie 2011

Acţiunile de tip terorist pe care Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, la ordinul lui Traian Băsescu, le desfăşoară împotriva publicaţiilor „Tricolorul” şi „România Mare” continuă zi şi noapte!


Comunicat de Presă

Atacul masiv, de „tip flod”, iniţiat vineri seara împotriva publicaţiilor „Tricolorul” şi „România Mare” continuă cu o intensitate rar întîlnită.
Pentru neiniţiaţi, flod-ul este inundarea unui server, router sau alt dispozitiv legat la reţea cu un număr enorm de cereri, care blochează activitatea serverului prin sufocarea legăturii la Internet a acestuia, sau prin încărcarea extremă a procesorului.

Unor atacuri comparabile cu cel ce se desfăşoară în aceste zile asupra publicaţiilor noastre i-au căzut victime sisteme de Internet considerate a beneficia de forme de securitate de prima mînă, menite să protejeze informaţii clasificate sau tranzacţii de milioane de dolari. Pentru a avea o imagine asupra uraganului dezlănţuit asupra publicaţiilor noastre putem menţiona că şi sistemele Pay Pal ale cardurilor “VISA” şi “American Express” au căzut pradă acestui tip de atac pe Internet. De asemenea, foarte cunoscut în SUA este un incident asemănător, petrecut în 2009, care a dus la destructurarea unor servere ale Departamentului de Stat şi FBI, iar autorii au fost prinşi şi execută ani grei de închisoare la Guantanamo, un loc rezervat celor mai periculoşi duşmani ai Americii. Violenţa acestui atac, întreţinut constant cu resurse şi costuri financiare importante, este un indiciu clar că în spatele lui se ascunde terorismul de stat practicat de STS, singurul sistem care are resurse necesare capabile să îl realizeze. Noi ştim că ordinul a fost dat de Traian Băsescu. Partidul România Mare a depus în cursul zilei de ieri Plîngere Penală împotriva STS, anexînd plîngerii şi indiciile tehnice necesare investigării cazului, care constituie un atac grav al actualei Puteri la limitarea dreptului la liberă exprimare şi a democraţiei, prin politica pumnului în gură.

BIROUL DE PRESĂ AL PRM

12 ianuarie 2011

Ziarul TRICOLORUL, nr 2062 / 13.01.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu