"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 12 ianuarie 2011

Atac fără precedent în presa română, care ţine de Terorismul de Stat: la ordinul lui Traian Băsescu, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale împiedică, zi de zi, difuzarea pe Internet a publicaţiilor „Tricolorul” şi „România Mare”!



Comunicat de Presă

După ce PRM a fost evacuat abuziv din sediul central, ediţiile de pe Internet ale publicaţiilor „Tricolorul” şi „România Mare” sînt zilnic atacate printr-un asalt constant şi diabolic coordonat, care urmăreşte împiedicarea accesului publicului. Fără a intra foarte mult în amănunte care ţin de tehnologia informaţiei, precizăm că accesul este blocat prin lansarea către server a unui număr incalculabil de accesări care, practic, împiedică funcţionarea acestuia.
Dacă într-o zi normală cei peste 140.000 de cititori ai ediţiei electronice a ziarului „Tricolorul” însumează un trafic măsurabil în termeni tehnici la valoarea de 20 de GB, pentru a fi blocat accesul cititorului serverul este supus unui trafic constant, ale cărui valori se situează între 1,6 TB – 2 TB, adică de circa 100 de ori mai mult. 

Cei care au cunoştinţe privind sistemele informatice şi funcţionarea lor ştiu că un asemenea trafic nu poate fi suportat de un server comercial, chiar de ultimă generaţie. În opinia mai multor specialişti, acest atac, de o asemenea anvergură, nu poate fi opera unui simplu hacker, pentru că nici un cetăţean nu are acces la resursele necesare.

Conform informaţiilor noastre, dar şi evaluării necesarului tehnic şi de personal, pentru ca un astfel de atac să poată fi dat cu succes, el este organizat şi susţinut de Divizia Informatică a STS, la ordinul directorului acestui Serviciu Secret, Marcel Opriş. Din păcate, sabotorii nu ţin cont că serverul care găzduieşte cele două publicaţii este împărţit cu alte site-uri internaţionale, toate găzduite de acelaşi server, cu sediul în Luxemburg, ceea ce produce şi blocarea acestora, într-un război stupid deschis de actuala Putere contra PRM.
În faţa acestui tip de atac furibund iniţiat împotriva PRM, din ordinul personal al lui Traian Băsescu, atac care, pentru a fi susţinut, implică nişte cheltuieli materiale şi financiare importante, partidul nostru nu se poate opune decît cu mijloacele pe care le deţine. Nu ne puteam imagina că paranoia lui Băsescu va atinge formele unei cenzuri demenţiale.


BIROUL DE PRESĂ AL PRM

10 ianuarie 2011

 Ziarul TRICOLORUL, nr 2061 / 12.01.2011

5 comentarii:

  1. si nu se poate cauta/gasi o solutie sigura ???
    ca deja s-a ajuns prea departe.
    Doamne-ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. ca sa va ajut, l-am copiat si publicat aici :

    http://smbro.anyhow5.com/2011/01/12/atac-fara-precedent-in-presa-romana-care-tine-de-terorismul-de-stat-la-ordinul-lui-traian-basescu-serviciul-de-telecomunicatii-speciale-impiedica-zi-de-zi-difuzarea-pe-internet-a-publicatiilor/

    JOS MAFIA, SUS PATRIA !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am psotat acest comentariu mai întâi pe blogul doamnei Ruxandra Lungu:

    Am şi simpatii şi antipatii faţă de Vadim Tudor. Asta nu este un impediment pentru a nu-i fi alături în momentul în care un regim securisto-stalinist de tip nou îl vizează în mod deschis. Sunt mai multe măsuri care ar trebui luate în acest moment:
    1. Din punct de vedere politic o apropiere de celelalte partide de opoziţie şi demararea unui protest comun în Parlamentul European. Unul virulent. Apropo! Gigi cum mai poate sta alături de gangsterii din PeDe-L la Bruxelles?
    2. Diseminarea discursului vadimist prin reţeaua de bloguri (cam la fel cum a procedat Assange). Apariţia manifestelor peremiste de tip samizdat. Eu sunt gata, de e nevoie, să găzduiesc pentru un timp la mine pe blog "Săptămâna pe scurt". O informaţie astfel diseminată e mai greu de anihilat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Unde-s luarile de pozitie ale celorlalte ziare? Unde e solidaritatea jurnalistilor (care trebuie sa lase deoparte orice polemici si sa ajute din PRINCIPIU un ziar cenzurat electronic)??? Jos Dictatura!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu e prima oara, speram sa fie ultima cind se petrec astfel de samavolnicii...Astora care sapati din greu si de zor si gifiiti si nadusiti ca porcii, la temelia Neamului Romanesc, pricepeti odata: pe noi ne-o indruma Dumnezeu, pe voi va va astupa pamintul si-atit, de asta sa fiti siguri.Si sinteti si prosti ca noaptea... Vai de capul vostru... Mai, mai sau aproape ca ne e si mila de voi...

    RăspundețiȘtergere