"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 11 septembrie 2013

Nou şi fulminant discurs rostit de preşedintele PRM în Aula de la Strasbourg Fostul nostru coleg din Parlamentul European, George Becali, este închis pe nedrept





Doamnelor şi domnilor, 

Europa îl cunoaşte pe fostul nostru coleg George Becali mai mult în calitatea sa de patron al celebrei echipe de fotbal Steaua Bucureşti. Ei, bine, acest om a fost arestat şi condamnat, în mod samavolnic, în nişte dosare inventate! De ce? Foarte simplu: cineva a vrut să pună mîna, în scop electoral, pe echipa Steaua! Echipă care, în primăvara acestui an, a învins marile formaţii Ajax Amsterdam şi Chelsea Londra, iar acum joacă în grupele Champions League. Dar sufletul şi finanţatorul Stelei e în temniţă, complet nevinovat, el fiind împiedicat să se ocupe de această campanie! Iată unul dintre motivele pentru care Justiţia din România e „oaia neagră“ a Europei. Trag un semnal de alarmă şi vă rog să vă implicaţi în eliberarea fostului nostru coleg, care a ajutat multe biserici creştine şi numeroşi oameni săraci. El e tatăl a 3 adolescente şi are o mamă în vîrstă de 85 de ani. Tratamentul care i se aplică în închisoare e sub-uman. Ce ruşine! Free George Becali! (Aplauze)

CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Discursul a fost rostit în Aula de la Strasbourg,
luni, 9 septembrie 2013)





ZIARUL TRICOLORUL , Anul X, nr. 2816, MIERCURI 11 SEPTEMBRIE 2013

2 comentarii:

  1. Buna dimineata Stimate Domnule Corneliu Vadim Tudor,

    Fiind in tara, sunt convinsa ca ati auzit despre ce se intampla in Romania in aceste zile, dupa cum sunt convinsa ca ati vazut fotografiile cu caini si pisici schingiute, torturate, arse, spanzurate, etc.

    Sunt de asemenea convinsa ca ati aflat si de votul deputatilor care le permite acum sceleratilor sa omoare, legal. Cum nu vor plati 100 RON pentru injectiile letale, acesti caini vor muri in chinuri cumplite.

    Stiu ca sunteti un mare iubitor de animale, de aceea va rog cu lacrimi in ochi, duceti aceasta problema la Bruxelles. Cei de acolo vor "forta" Romania sa opreasca masacrul ce va urma.
    Eu am scris in nume propriu Parlamentului European - Grupului pentru Bunastarea Animalelor, am rugat si pe altii sa le scrie.

    Va rugam, ajutati-ne sa oprim aceste atrocitati.

    Am luat de pe strada 30 de catei, i-am dus la parintii mei in Prahova. Curtea parintilor mei s-a transformat de doua zile in adapost pentru caini. Am cumparat o gramada de mancare pentru ei, chiar si un congelator, care le este dedicat si pe care l-am umplut cu oase si carne. De acesti 30 de caini, ma angajez sa am eu si familia noastra grija. Ma sperie insa gandul, ce se va intampla cu ceilalti care sunt inca in strada. Bietii de ei, agresati, haituiti, urati, unii probabil vor atataca ca sa se apere.

    Eu nu vreau ajutor pentru cainii pe care i-am salvat, cu ei ma voi descurca. N-am sa merg la primarie sa cer bani, am sa platesc totul din veniturile noastre.
    Dar va rog, haideti sa-i ajutam pe cei din strada, haideti sa scriem un regulament pentru Politia Animalelor, astfel incat cei vinovati de abuzurile impotriva animalelor sa ajunga in puscarie. Dupa tragedia cailor de la Letea n-am auzit sa fi ajuns vreunul in puscarie. Pacat!!!!

    Datele mele de contact sunt urmatoarele, in cazul in care Domnia Voastra sau un membru al echipei Dvs doreste sa comunice cu mine. Sunt gata sa ma alatur oricarei initiative care inseamna salvarea animalelor.

    Cu lacrimi in ochi, va multumesc

    Geanina Daniela Toma

    gntoma@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. NOTA OFICIALA

    S.O.S ROMANIA !
    Presedintel Vadim Tudor
    Europarlamentar
    Asistam la unul din cele mai spectaculoase cazuri de spionaj din istorie.
    KGB -ul folosind sprijinul logistic al serviciilor romanesti au
    patruns la Casa Alba. Foarte aproape de Presedintele SUA…….
    Panica totala. Seful CIA si al FSB sunt trimisi la Bucuresti de urgenta.
    Cazul Corina Cretu a explodat in media occidentala.
    Numai in Romania tacerea este totala.
    VA ROG SPARGETI CENZURA SI DESCHIDETI O ANCHETA IN MAXIMA
    URGENTA !
    Sunteti singura si unica speranta.
    Robert Horvath Deva
    Jurnalist de investigatie ,specialist in spionaj, terorism si transport
    ilegal de armament.
    New York -Tokyo

    RăspundețiȘtergere