"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 9 septembrie 2013

Al doilea Trianon: România - Ungaria 3-0, adică 5-2 per total!



Vineri seară, am bătut la unguri ca la fasole. Şi pe terenul de fotbal, şi în afara lui. Ce-i drept, ăştia şi-au căutat-o cu lumînarea, venind în România puşi pe harţă, scandal, teroare. Au băut pînă au intrat în comă şi s-au pişat pe ei. Au încercat să transforme Micul Paris într-un teatru de război, să ne arate, ei, nouă. Ce să ne arate? Că erau lei-paralei pe străzi, dar pui de găină acolo unde ar fi trebuit să mănînce jăratic, pe terenul de joc. Cît de nebun trebuie să fii să crezi că ţii sub stare de asediu o ţară întreagă, de la intrarea în România pe la graniţa de Vest, pînă în Centrul Vechi al unui oraş unde, totuşi, au poposit, de-a lungul vremii, un frate al lui Napoleon, Johann Strauss, Lev Tolstoi, ba chiar şi Franz Liszt care, pe jumătate maghiar, n-a dat foc casei de pe Calea Victoriei, a contesei Trubeţkoi, unde a cîntat la pian. Uite cine are pretenţia că civilizează oameni! Nişte barbari, care vandalizează tot ce ating. Felicit, încă o dată, Poliţia şi Jandarmeria Română pentru fermitatea cu care au aplicat Legea. Toleranţă zero faţă de Intoleranţă! Îi felicit şi pe fotbaliştii români, care au luptat exemplar şi au administrat unei echipe trufaşe, dar formată din 11 Mălai-Mare, un 3-0 sec, scor de forfait. Mi-a părut rău de românii maghiarizaţi care au plecat cu coada între picioare: portarul Bogdan, apoi Koman, Dzsudzsák şi cîţi or mai fi fost. De la noi mi-au plăcut cei doi Ciprieni: Tătăruşanu şi Marica. Dacă intra şi Ciprian Porumbescu, le dădeam 5-0, pe ritm de ceardaş. Reamintesc ceea ce am spus în ziua meciului, la postul GSP TV (între orele 12 şi 14): ,,Am convingerea că îi vom bate. Mai mult decît atît, dar vom da gol în primele minute, prin Marica sau Torje“. Fenomen paranormal? Cine ştie…

CORNELIU VADIM TUDOR
8 sept. 2013


ZIARUL TRICOLORUL, Anul X, nr. 2814, LUNI 9 SEPTEMBRIE 2013 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu