"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 12 septembrie 2013

Am avut dreptate: barbugiul cu 7 clase Victor Piţurcă e tumoarea din fundul lui Mircea Sandu



Motto: „Allah, Allah, turcii răcnesc
                  Sărind pe noi o sută...“
                                            (VASILE ALECSANDRI)

Inevitabilul s-a produs: ne-au bătut de ne-au zvîntat, la noi acasă, turcaleţii! De mult n-a mai păţit fotbalul românesc o asemenea ruşine. Să iei 2-0 de la nişte păgîni, care abia şi-au lepădat şalvarii şi îi doare gîtul de la rahat cu apă rece, depăşeşte şi cele mai negre ceasuri ale fotbalului românesc. Principalii vinovaţi sînt Victor Piţurcă şi Mircea Sandu. Primul - pentru că e un ţigan prost şi încăpăţînat, care n-are nici o chemare pentru profesia de antrenor, el fiind plin de găunoşenia lui şi bolnav de vedetism, răzbunător faţă de cei care nu se tîrăsc la picioarele lui strîmbe. Acest primitiv cu 7 clase, care a făcut puşcărie pentru barbut, are boală pe fotbaliştii care nu se uită la el ca la un guru (la care gura bate curu'). Aşa a pus el pleoapa pe Adrian Mutu, Latovlevici şi alţi jucători, care pot, prin ei înşişi, să decidă soarta unui meci. Nu-l vrea el, ţiganul barbugiu, pe Adrian Mutu! Îşi asumă el, iresponsabilul cu 7 clase, răspunderea! Mă piş pe răspunderea ta, Pi-pi-piţurcă! N-are nimeni nevoie de ea, fiindcă te înjură o ţară întreagă, plus românii din diaspora. Meciul de marţi (3 ceasuri rele) ar fi trebuit să înceapă cu cei doi mari absenţi, la care putea fi adăugat cel care le-a dat gol turcilor, în prima manşă. Grozav. Prezenţa lui ar fi dislocat cel puţin 2 apărători turci, care l-ar fi ţinut strîns, creînd culoare libere. Tînărul Grozav ar fi fost (şi chiar este) infinit mai bun şi mai eficient decît Bogdan Turcitul (Stancu). Acest Stancu e o altă obsesie a descreieratului Piţurcă. Aşa cum sînt obsesii şi Măţel (Intestinel) Hoban şi Maxim (Gorki). Pînă acum, aceştia au jucat f.f. slab, dînd pase la adversari şi punîndu-şi echipa pe picior greşit. Puradelul îmbătrînit în rele nu degeaba e poreclit Satana: e negru şi la faţă, şi la suflet. Acest golan m-a dat, pe mine, în judecată, avînd neruşinarea să ceară „daune morale“ de 1.000.000 de euro (?!). De ce? Fiindcă după dubla manşă, catastrofală, cu Olanda,  cînd am încasat 4-1 şi 4-0, adică 8-1, am îndrăznit să public un PAMFLET. Aşa cum tot PAMFLET este şi acest articol. Ce, n-am dreptul? Cenzura a fost desfiinţată. Pînă una, alta, Eu pot merge cu capul sus, prin ţara asta, nu derbedeul care a îndoliat un popor întreg. 

Numai că Piţurcă  nu e de capul lui.  El e cocoţat şi ţinut în funcţie de un alt nenorocit: Mircea Sandu. Care ştia, bine, că ageamiul ăsta n-a avut rezultate ca antrenor la Universitatea Craiova şi Pandurii (unde se înverşuna să-l bage pe  căluşarul de fi-su, un antitalent înnăscut) şi mai ştia că bişniţarul titularizează la Naţională tot felul de repetenţi, pentru a le creşte cota şi a-i vinde, în colaborare cu nişte ticăloşi de geambaşi (impesari). Echipa Naţională a României a ajuns un maidan de barbut pentru un deţinut! Mare ruşine! Adio, Mondiale! Au trecut  nu mai puţin de 15 ani de cînd nu mai pupăm vreo participare la Campionatul Mondial. Cine e de vină? Noi, toţi, că nu i-am bătut cap în cap pe cei doi boschetari.

CORNELIU VADIM TUDOR


ZIARUL TRICOLORUL , Anul X, nr. 2817, JOI 12 SEPTEMBRIE 2013 


2 comentarii:

  1. Doamne cat am asteptat postarea asta :)))).... Ca am citit cu mare placere si amuzament maxim si cea despre Romania-Olanda.... Respect!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am dat si "share" in FB....sunt tare curioasa ce va zice lumea.... Dar cred ca va fi un cor comun cu ......HUUUUUOOOOOO Putzirca.....scuze ...Piturca :))))

    RăspundețiȘtergere