"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"
Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/
marți, 17 septembrie 2013

Saptamana pe scurt nr 1207 - 17.09.2013


* România s-a întors în Comuna Primitivă * Hingherii din politică şi din presă trebuie luaţi cu pietre * Biserica Ortodoxă dă un examen catastrofal * Alţi nemernici care îşi umplu mîinile cu sînge nevinovat: Luis Lazarus (Ţuţurigă), Lucian Mîndruţă, Alin Teodorescu * Rău a mai ajuns ţara asta: şovinul ungur Csaba Asztaloş îl amendează pe patriotul român Vadim Tudor

* LA DESCHIDEREA EDIŢIEI. Isteria dezlănţuită împotriva cîinilor fără stăpîn a trecut – dar Legea bestială, pentru uciderea lor în massă, a rămas. Asociaţiile şi fundaţiile pentru protecţia animalelor s-au mişcat, vorba aia, ca ochii mortului. În afara cîtorva proteste de stradă n-au făcut nimic concret. Iar ucigaşii de cîini îşi continuă, nestingheriţi, măcelul. Ne înjură toată Europa, sîntem pe cea mai joasă treaptă a civilizaţiei – dincolo de asta nu mai e nimic, decît iadul. A ajuns o curvă mulatră, dereglată mintal, pe nume Nadine, să dea direcţia unui popor creştin, pozînd în Martin Luther King! Unde e biserica? Păi, biserica e condusă de un om şantajat cu două dosare grele, de către tătarul fără Dumnezeu, Traian Băsescu. Aşa a fost posibil ca, serile trecute, un aşa-zis preot să apară pe un post de televiziune şi să mormăie ceva înfiorător: „Dumnezeu ne va ierta pentru cîinii ucişi!“. Hai sictir, părinţele! Asta s-o crezi tu. Ce crime a mai iertat Dumnezeu pînă acum? Nici una. Mai devreme sau mai tîrziu, o să vă bată crunt, şi pe tine, şi pe Daniel Ciobotea. * Un alt nemernic care sare, ca prostul din baie, e Ţuţurigă. Cum, nu mai ştiţi cine e Ţuţurigă? Nimeni altul decît „ziaristul“ Luis Lazarus, bişniţarul care a ciugulit, o vreme, din palma lui Dan Diaconescu, după care a muşcat-o. L-a apucat, şi pe limbricul ăsta, grija faţă de copii. El, care o lovea pe prima nevastă, Antoanella, cu picioarele în burtă, cînd tînăra femeie era gravidă în 7 luni (conform cererii ei de divorţ, din 2007). Închipuindu-şi cocota masculină, cu părul vopsit, că preşedintele PRM nu va fi informat, s-a lansat în cele mai jegoase insulte la adresa acestuia, pe postul Antena 2. Numai că realizatorul, Andrei Duban, l-a găsit pe Tribun tocmai la Strasbourg şi l-a introdus, telefonic, în emisiune. Unii dintre cititorii noştri au văzut emisiunea: Ţuţurigă şi-a blestemat ziua cînd a fost avortat de mă-sa, cu fusul pe şanţ. Idiotul ăsta se dă mare că ar fi fost „liderul studenţilor“ şi că „negocia“ cu premierii. El, care n-are nici un servici. El, care încă aşteaptă o altă pomană, de sute de mii, sau de milioane de euro, de la Elena Udrea şi Traian Băsescu, să le pună la picioare un post de televiziune, dar nu mai pupă nici un sfanţ. De ce? Fiindcă lumea l-a mirosit că-i lichea şi că n-are nici o tangenţă cu presa, emisiunile lui fiind moartea ratingului. Păzeşte-ţi bine fundul, Ţuţurigă, că ce va păţi el nici nu-ţi poţi imagina.
* Nu le vedem bine nici pe curvele bătrîne şi însetate de sînge Monica Tatoiu, Adriana Bahmuţeanu, Rodica Popescu-Bitănescu, Oana Roman, care s-au sinucis public. * Nu vă spunem că apare şi escrocul falsificator de sondaje (pe bani grei!) Alin Teodorescu? Iată ce scrie alcoolicul ăsta în fiţuica moartă „Curierul Naţional“: „În 2008, un parlamentar mai zbanghiu modifică legea, se dăruieşte (,) umil (,) bunăstării cîinilor vagabonzi (de ce nu şi a şobolanilor, ţînţarilor, căpuşelor şi păduchilor???) şi modifică (modifică… modifică, ce face băutura din om – nota red. R.M.) actul din 2001“. Ascultă, mă, epavă umană: de ce compari tu cîinii, care sînt fiinţe nobile, cu şobolanii, ţînţarii, căpuşele şi păduchii? Cît de dement poate fi cineva, fie el şi un beţivan incurabil, să pună semn de egalitate între cel mai bun prieten al omului şi nişte dăunători? Este de neimaginat unde s-a ajuns! Dar, nu e de vină căzătura de A. Teodorescu, aşa a fost el toată viaţa lui de rahat: a furat, a minţit şi a băut pînă s-a pişat pe el. De vină e „ziarul“ care îi găzduieşte asemenea mizerii. Aşteptăm şi reacţia fostului senator Marius Marinescu, el fiind acel „parlamentar mai zbanghiu“ (?!). * „Jurnalul Naţional“ ne anunţă cîţi hingheri sînt în Capitală (cică „prinzători“): 32 de jegoşi, cu 11 maşini. Praful şi pulberea să se aleagă de ei şi de tot neamul lor!
* Am rîs de ne-am prăpădit cînd am auzit ce-a zis Crin Antonescu despre evreul şmecher Niels Schnecker: „Nu am nici un fel de consilieri, nici americani, nici nonamericani. Colaborez cu Niels Schnecker, care e român. El are cetăţenia americană, dar e un produs autohton, ca pîinea de casă sau produsele eco“. Ca să vezi... Eco, sau Peco? Aşadar, pocitania aia, cu capul ca un polonic de ciulama, seamănă cu „pîinea de casă“, în mintea lui Mireille Mathieu. Ehei, o să mai rîdem noi mult cu şarlatanul evreu, care îl uşurează de bani pe Dan Voiculescu (fiindcă Varanul plăteşte factura), dar n-are nici putere, nici influenţă, îl scuipă toţi în cap. * Un titlu înşelător dă „Libertatea“ de vineri: „George Enescu a murit în timp ce strîngea bani pentru Conservator“. La prima vedere, se pare că ar fi vorba de marele compozitor. Dar nu, totul e o cacealma. Cel care a murit e un tînăr de 19 ani, care umbla cu un scuter. * Titlul săptămînii a văzut lumina tiparului pe pagina 1 a „Ziarului Financiar“: „România s-a mai încărcat cu 1,5 mld. euro datorie publică externă pentru a plăti salarii şi pensii“. Ce-i asta, Guvernule? Nici o familie (darmite o ţară!) nu poate trăi pe datorie, la infinit. * Un titlu idiot şi nedemn dă ziarul „Naţional“: „Brigitte Bardot îşi vîră coada în legea maidanezilor din România“. Nu ştim dacă nefericitul titlu e dat de autoarea articolului, Adina Mutăr, sau de vreun ţucălar din redacţie. Dar ştim că, vorba lui Petre Roman, „sună ca dracul“.
* În sfîrşit, o veste bună: Ucraina nu este deranjată de ideea Unirii României cu Moldova! Da? Atunci să ne dea înapoi şi Bucovina de Nord, şi Ţinutul Herţa. * Un ferpar din „România liberă“ sună aşa: „Vasile Morar reaminteşte celor care l-au cunoscut şi respectat pe Silviu Brucan, profesor şi personalitate deosebită a istoriei recente – că au trecut 7 ani de la moartea sa“. Că l-au cunoscut unii, nu ne îndoim. Dar că l-au şi respectat pe „profesorul“ fără şcoală, „personalitate deosebită“, care i-a acuzat, public, şi i-a trimis la moarte pe Iuliu Maniu şi Nicolae Ceauşescu, asta nu! Nici un om cinstit şi cu o judecată sănătoasă nu l-a respectat pe acest evreu bolşevic şi sangvinar.
* La revista „Click! TV“, un tînăr trimite o scrisoare, apărută sub titlul: „Ejaculez doar după un minut“. Dacă n-ar fi scris că are doar 20 de ani, am fi crezut că e vorba de Marian Vanghelie...
* Prostituata ţigancă Anca Cîrcu se gudură acum la uşa PDL Bistriţa, doar-doar va ajunge, şi ea, cineva. Numai că ăia nu bagă în seamă o repetentă, care a rupt canapelele TIR-urilor turceşti, în parcarea benzinăriei OMV de la ieşirea din Bistriţa.  * Un titlu nostim, pe coperta ziarului „Click!“, despre Elena Udrea: „Cea mai cunoscută femeie din politică şi-a deschis sutienul pentru cititorii Click!“. Am zis „sutienul“? Eroare de lectură: „sufletul“. Mă rog, e acelaşi lucru. * Un alt ticălos care e de acord cu uciderea cîinilor: bîlbîitul Lucian Mîndruţă (lua-ne-ar de puţă). Tot ţigan, şi el. * Ce rău a mai ajuns România: şovinul ungur Csaba Asztaloş (CNA) s-a pus la mintea ţigăncii curve Anca Cîrcu şi i-a dat românului Vadim o amendă de 30.000.000 de lei vechi (?!). Hai, că ne merităm soarta! Noapte bună, România, oriunde te-ai afla. * Auto-intitulatul analist (onanist) politic Cozmin Guşă vorbeşte, pînă face scurtă la corzile vocale, la postul său, Realitatea TV. Post extrem de dubios, finanţat cu banii unui afacerist, Maricel Păcuraru, dar, de fapt, omul din umbră e Virgil Măgureanu. Acest Guşă e sub-mediocru, dar cîtă importanţă îşi dă! Ce aere! Nicăieri şi niciodată un ziarist slab nu a produs un analist politic bun. Iar cheliosul e un ziarist de duzină, provenit dintr-un profesoraş de fizică ratat. Duminică, la postul cu rating mediu zilnic de 0,2 puncte, frumuşica din Braşov, Saviana Rusu, a tot dat zor cu vorba „revelator“: „E revelator“ în sus şi „E revelator” în jos. Hop şi Guşă, după ea: „E revelator“. Cine imită, în natură? Maimuţele şi papagalii. Cei doi au vrut, probabil, să spună „relevant“. Pentru că „revelator“ are alte semnificaţii (conform DEX): ,,1. Care revelează; 2. Soluţie utilizată în tehnica fotografiei pentru developare“. * Nu ne-am fi aşteptat ca nevasta lui Victor Crăciun, pe nume Cristiana, să se alăture corului hinghereselor de profesie: Monica Tatoiu, Adriana Bahmuţeanu, Oana Roman, Rodica Popescu-Bitănescu, Nadine ş.a. Şi totuşi, a făcut-o. În „Flacăra lui Adrian Păunescu“ această pretinsă intelectuală sare şi la gîtul amărîţilor de cîini, şi la gîtul acelora care îi iubesc, pe care îi face... cotarle care latră (?!). Femeie, eşti bolnavă?! Îţi dai seama cît de rău ţi-ai dat cu ciocanul în testicole – că ovare nu credem că ai? * Noroc că a revenit rubrica lui Andrei Păunescu, „Emisiunile trece, perlele rămîne“, din care am ales: „Ce ţară sîntem asta?“ (Cristina Stănciulescu, Antena 3); „Ne distrăm, ne plimbăm, tineretul se împerechează“ (Antena 3); „Fără repercursiuni, SUA va reuşi să oprească folosirea armelor chimice“ (Mihai Gîdea, Antena 3 – se zice repercusiuni, iar Statele Unite vor reuşi, că e mai multe); „Statele Unite a făcut greşeli uriaşe... Vor fi atacate ce a rămas din Siria“ (Bogdan Chirieac, Antena 3); „Începem o nouă săptămînă de toamnă, prima din acest an“ (Antena 3); „Acelaşi număr de puncte îl are şi echipa lui Kuban a lui Dorinel Munteanu“ (Antena 3). * În „Bursa“, evreul cu frică de Dumnezeu Florian Goldstein publică un articol milostiv, cu titlul „Duios Eutanasia trecea...“: „Nu am o perspectivă sentimentală asupra cîinilor fără stăpîn, dar, să-ţi treacă prin cap să faci Sodoma şi Gomora cîinească din Capitală este la fel cum am desfiinţat subvenţiile pentru agricultură, pentru că nu eram în stare să le facem să ajungă la ţărani. Este la fel cum, după cum am auzit că, pe la începutul anilor ’90, armata i-a hăituit pe rakeţi, i-a masat într-o pădure, a încercuit-o şi a bombardat-o, pînă n-a mai rămas nici un brad în picioare, de nici albanezii n-au mai îndrăznit să mai vină. (...) Este la fel cum n-ai avea discernămînt. Este la fel cum ai fi foarte puturos. Este o combinaţie între puturoşenie şi lipsă de discernămînt, care ne idiotizează – curînd, vom începe să irigăm agricultura cu «Seven Up». În altă ţară, aceeaşi întîmplare de la noi, dar în alt diapazon: un cunoscut de-al meu, proprietar de castel, pe Valea Loarei, are drept cea mai gravă problemă asasinarea trandafirilor de către căprioare, care-i mănîncă; şi-a luat puşca din cui şi a ucis una, declanşînd o tragedie în familie, care, printre lacrimi, a reuşit să îngaime: «Asta era singura căprioară care nu a mîncat trandafiri!». Dacă din o sută de mii de cîini vagabonzi, o sută sînt blînzi, dau din coadă şi ne apără voluntar cînd trecem pe străzi, vei mai arde, Doamne, toată suflarea cîinească? Nu, atunci nu o voi arde. Dar dacă sînt doar cincizeci? Nu, nu o voi arde. Dar dacă sînt doar zece? Nu, nu o voi arde. Şi dacă este doar unul?“. * Nu ştim cine îl obligă pe talentatul Marius Tucă să-i acorde rubrică, în continuare, anti-talentului agresiv şi închipuit Ştefan Mitroi. Vorba cîntecului din anii ’60: „Veniţi cu noi, să dăm în cîine c-un mitroi“, pardon, „pietroi“. În „Jurnalul Naţional“ de miercuri, 11 septembrie, plăvanul ăsta primitiv, care a băgat în faliment, la începutul anilor ’90, „Scînteia tineretului“, publică un denunţ jenant, cu titlul „Aş vrea să fiu cîine“. Din păcate pentru el, dorinţa nu-i poate fi îndeplinită, pentru simplul şi binecuvîntatul motiv că un cîine e un animal nobil, pe cînd mitroiul e un sconcs. * În acelaşi număr de ziar e lăudat bolnavul psihic Mihai Gălăţanu, cel care a publicat „versuri“ jignitoare şi pornografice la adresa României. * Am primit la redacţie o publicaţie nouă şi curajoasă: „Dacia Nemuritoare“
(nr. 1). Director coordonator: Cristi Cristescu.
* Ziarul „Tricolorul“ a ajuns la nr. 2.820. Arde, frige, are gură să strige! Fără multă discuţie, iată sumarul ultimelor numere ale acestei excepţionale publicaţii. JOI: „De la ucigaşii de cîini, la ucigaşii de oameni“ (editorial de Ion Măldărescu); „ULTIMA ORĂ. Întrucît nu mai are nici un interes la Roşia Montană (şi-a vîndut acţiunile), George Sörös a finanţat protestele din România cu 600.000 de euro“; „Asta e culmea neruşinării! Gabriel Resources ar urma să ceară despăgubiri de pînă la 4 miliarde de dolari de la România“; „NEWS ALERT. Guvernul Ponta şterge datoriile istorice ale Poştei Române (56.000.000 de euro!), prin conversia lor în acţiuni“; „Discursul lui Vadim, comentat de «Adevărul»“; „Vier Pfoten: Legea privind cîinii fără stăpîn, «demnă de Epoca de Piatr㻓 („Cotidianul“); „Transformaţi Jilava în muzeu al terorii!“ (Răzvan Ioan Boanchiş, „Naţional“); „Adrian Severin, trimis în judecată: «Nu sînt convins că voi cîştiga procesul, ci doar că sînt nevinovat»“; „FOTBAL. Am avut dreptate: barbugiul cu 7 clase Victor Piţurcă e tumoarea din fundul lui Mircea Sandu“ (Corneliu Vadim Tudor); „Trădători celebri care au schimbat cursul Istoriei“; „În 1977, 5 terorişti unguri au plănuit să deturneze un avion al TAROM“; „Reevaluarea lui Petru Groza“ (prof. univ. dr. Ioan Scurtu); „Aşa vă place Istoria? Preoţi betivi, curvari şi homosexuali“ (Paul Cernovodeanu); „Mii de oameni împietriţi! OZN filmat deasupra unui stadion, în timpul unui meci de fotbal“; „Comoară de aur impresionantă, descoperită la Ierusalim, de pe vremea dominaţiei persane“; CALENDAR; HOROSCOP; REBUS (Paul Băgneanu). VINERI: „Miercuri seara, dialog telefonic Traian Băsescu – Mark Gitenstein. Americanii iau în calcul atacarea Siriei sau a Iranului de pe teritoriul României!“; „SCUIPAŢI AICI! Cocota cu părul vopsit Luis Lazarus (Ţuţurică) a luat o papară antologică de la Tribun, miercuri noapte, la Antena 2“; „Hai să (ne) rîdem cu nevasta hingherului Victor Ponta!“; „ULTIMA ORĂ. PNL vrea să iasă de la guvernare“; „Palmă franţuzească în chelia tătărească... Brigitte Bardot, atac la Traian Băsescu: «Un tiran, care nu se gîndeşte decît să ucidă!»“; „Biblioteca Naţională. Cîini ai nimănui“ (Corneliu Vadim Tudor, elegie scrisă în 1983); „Mizele secrete ale «regionalizării»“ (general Aurel Rogojan, episodul 5); „FOTBAL. «Piţurcă e paranoic!». Presa maghiară a reacţionat dur după declaraţiile selecţionerului“; „Melodii ale lui Julio Iglesias, folosite pentru a tortura deţinuţii în timpul lui Augusto Pinochet“; „Victor Ponta cumpără, cu mîna lui Mircea Duşa, un nou Air Force One, special pentru demnitari“; „Angela Merkel nu este de acord cu adoptarea copiilor de către homosexuali“; „Azi, 13 septembrie, mare praznic creştin. Sfîntul Corneliu Sutaşul, primul general roman trecut la creştinism“; „Femeia nu mai trebuie să fie o fabrică de făcut copii“ (Osho, profet indian); „10 activităţi cotidiene care te omoară încet, dar sigur“. LUNI: „Mesaje ale Tribunului pentru salvarea cîinilor comunitari“; „Evreul Niels Schnecker vrea să o aducă pe mulatra Nadine în campania electorală a găgăuzului Crin Antonescu – plata e de 6.000 de euro pe lună“; „Un europarlamentar italian reclamă România la Uniunea Europeană: «Am văzut imagini care prezentau cîini omorîţi cu multă cruzime pe străzi!»“; „În atenţia preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma (PSD). În adăpostul Bucov cîinii sînt ucişi imediat“ (Iulia Ignat); „ULTIMA ORĂ. Duminică, la mormîntul sacru al lui Avram Iancu, slugoiul ungurilor era cît pe-aci să fie linşat!“; „Aproape toate partidele politice au sesizat Curtea Constituţională cu privire la neconstituţionalitatea Legii cîinilor comunitari“; „NEWS ALERT. Diabolic, ca de obicei, Pazvante Chiorul nu vrea să-l graţieze pe Gigi Becali (?!)“; „Ascendenţa aromână a lui Lucian Blaga-Moscopole şi mitul exodului“ (Maria Oprea); „Pentru împrospătarea memoriei. Piratul şi-a pus în cap toată presa... Un nou episod de telenovelă cu Traian Băsescu în rolul principal“ (Ion Cristoiu, „Jurnalul Naţional“, 7 febr. 2005); „August 1968 – Potenţiala invazie a URSS, Ungariei şi Bulgariei în România“ (editorial de Larry Watts, episodul 3); „Mesaj din New York. Colonelul Colin Powell şi-a deschis şliţul la Bucureşti“ (Robert Horvath – Deva); „Scrisoarea Săptămînii“ (avocat Nestor Călin, Galaţi); „UDMR pune carul înaintea boilor“ (Declaraţie Politică a senatorului Valer Marian); „Sport. La mintea cocoşului“ (Silviu Dumitrescu, antrenor emerit). MARŢI: „Anchetatorii din Parchetul General au ajuns la concluzia noastră: Copilul de 4 ani NU a fost ucis în acel loc şi NU cîinii comunitari sînt de vină!!!“; „România TV – Post de televiziune, sau maşină de hingheri?“; „Acum e clar: Sorin Oprescu e ţinta campaniei scelerate împotriva cîinilor (?!)“; „Brigitte Bardot şi Pamela Anderson cer intervenţia preşedintelui Consiliului Europei pe tema cîinilor comunitari din România“; „Planul söröşist, instituţii pentru cîini şi şcoli de coşmar“ (editorial de Maria Diana Popescu, Stuttgart); „SCUIPAŢI AICI! Jarteaua penală Violenta Futache s-a specializat în hărţuirea lui Vadim“; „NEWS ALERT. Am atras atenţia încă de acum 2 ani: palestinianul Raed Arafat nu e doar agent multiplu, ci şi bandit“; „Premieră istorică: Victor Ponta, prima maimuţă din lume care a intrat într-o mină!“; „Clarificarea unor aspecte din biografia şefului Guvernului României“ (senator Valer Marian, interpelare rostită în plenul Senatului la 2 sept. 2013); „Amantă extraordinară, sălbatică, timidă. Mărturisiri incredibile despre Liz Taylor“; „Marine Le Pen: «Am ajuns ca Franţa să fie amanta SUA şi tîrfa emirilor îmbuibaţi»“ (Călin Marchevici); „Peste 100.000 de persoane au manifestat la Varşovia împotriva guvernului: «Am devenit sclavi în propria noastră ţară!»“. * O revistă ironică publică următorul pamflet la adresa lui Ioan Rus: „Ioan Rus, cu faţa lui de pedofil neprins, cu discursul de tîrîtoare înscrisă la post-liceală, cu aerul de înţelept care tocmai s-a autodescărcat sexual, da, Ioan Rus, veşnic tînăr şi nimic. A fost în seara asta la Realitatea TV ca să vorbească despre Situaţie, despre cum stau lucrurile. De fapt, lucruri pe care el le ştia, pe care le depozita sub acea freză de vierme cazon. Probă mai mare de flegmă cu lănţic, de zgaibă netratată la timp n-am văzut pînă azi. Acest lider de doi lei de la Cluj s-a produs superior, arogant, sătul şi limitat ca un ciocan abandonat în debara. Băiatul care, acum un an, îşi păta linjeria cu c...t şi lacrimi în timpul Referendumului, care se retrăgea din funcţia de ministru de Interne cu demnitatea racului şi verticalitatea fularului, se scaldă acum, în propriile bale – rare, alese, preţioase, duhnind de înţelepciune politică –, asistat de un Vasile Blaga senilizat şi de Ion M. Ioniţă mut. A dat lecţii despre Roşia Montană, despre loialitate, despre ce înseamnă un acord, o palmă bătută şi a jignit prezentatoarea emisiunii precum cel mai necioplit dintre picaţii la Bac. Amărîtul colportor cotro-sereist vroia să se consume în domeniul politicii, în aria largă a discursului despre stat puternic şi strategii de viitor, cînd, de fapt, prezentînd totul cu curu-n sus, îşi servea singur o ploaie de rahat“. * O fetiţă de 7 ani a fost ucisă în urma unei explozii dintr-un bloc din Piteşti. Mare necaz, aşa e. Dar ce vor face idioţii care mişună prin politică şi prin presă? Or să dărîme TOATE blocurile din Piteşti, dacă nu cumva chiar din ţară. Aşa şi cu cîinii, bestiilor! * A mai murit o fetiţă şi din pricina inundaţiilor, provocate de ploi, care au mărit nivelul unui rîu din jud. Galaţi la 2 metri. Imediat, toate rîurile din Moldova trebuie secate şi acoperite cu beton, păi unde ne trezim?
* O altă hinghereasă neruşinată e o oarecare Afrodita Cicovschi, care zgîrîie hîrtia la cea mai tîmpită publicaţie din România: „Curierul Naţional“. Dar, ce să ne mai mirăm? Alături de ea îşi varsă fierea şi ţiganul alcoolic Alin Teodorescu. Dacă vom observa, cu atenţie, originea hingherilor, vom vedea că, în cea mai mare parte a lor, ei NU sînt români: arabi, evrei, ţigani, slavi, corcituri etc. * Titlul săptămînii a apărut, luni, pe pagina 1 a „Jurnalului Naţional“: „Adio, baie de mulţime! Duş rece la Ţebea pentru Băsescu“. * Haita hingherilor fără suflet s-a mărit cu încă un nume: Radu Sergiu Ruba. Mai ştiţi cine-i ăsta? Un orbete, care se dă scriitor, gînditor, judecător etc. Priviţi ce zice dobitocul ăsta sinistru: „Babele miloase care plîng toată ziua după maidanezii luaţi de pe străzi nu înţeleg ce problemă avem noi, nevăzătorii“. Ce problemă ai tu, de pildă, Ruba? Problema ta e una singură: eşti un individ lovit de soartă şi complexat, care musteşte de răutate împotriva tuturor! Şi care ar fi „babele miloase“ de care îţi baţi tu joc? Paula Iacob? Cristina Ţopescu? Carmen Harra? Mitzura Arghezi? Taci dracului din gură, idiotule! * Zuzele de la „Click!“ insistă, ca proasta la mormînt, cu infantila expresie „UITE!“. Lor poţi să le fluturi şi un tramvai, tot degeaba. Au o sărăcie de limbaj şi de idei îngrozitoare. Alte exemple, toate din titluri: „UITE ce îţi întăreşte imunitatea!“; „UITE-o pe mireasa de 26 de ani a lui Cocoş“; „UITE cu ce oferte vin băncile!“; „UITE 7 noutăţi care îi aşteaptă pe elevi în acest an şcolar“; „UITE cîinele care merge în două picioare pe sîrmă!“; „UITE ce faci dacă şoferul vinovat nu are R.C.A.!“. * Apropo de mireasa lui Cocoş: ea nu poate fi decît o Găină, normal. * Un titlu nostim în presă: „280 de oameni, pe urmele unei maimuţe“. Pe ce punem pariu că e vorba de Ponta? * Atunci cînd vrea, Ardei Umplut poate să aibă şi umor. Ce titlu credeţi că a dat el în „Excrementul zilei“? Atansion: „În afacerea Roşia Montană, Victor Ponta e sau şantajat, sau căcăcios“. Noi credem că e şi una, şi alta. * Adrian Thiess îşi face harakiri, în loc de cuţit folosind penibilul său ziar „Puterea“. Poftiţi titlu demenţial, apărut joi, 12 septembrie: „Moştenitoarea tronului va vizita Basarabia“. Asta fiind grăsana Margareta Dudă. Bă, Thiess, eşti nebun? Ce moştenitoare visezi? Care tron? Poate ăla din baie... * Începe să se adeverească şi ceea ce am scris noi despre Corina Drăgotescu: că e ofiţer acoperit S.I.E. Altfel nu se explică înfiinţarea, special pentru ea, a unei funcţii de ataşat de presă pe lîngă Consulatul României, din Los Angeles. Românii nu ştiu nici ce face consulul general, darmite ataşatul de presă. E vorba şi de o sinecură, dar şi de spionarea unui aliat. 

* LA ÎNCHIDEREA EDIŢIEI. Cu figura lui de uncheş sfătos, care seamănă cu Piticul Somnorilă, din ,,Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici”, liderul Confederaţiei Sindicale Meridian, Ion Popescu, e hoţul hoţilor. Acum, el dă lovitura la Roşia Montană, pupîndu-l în cur pe Cimpanzeul Ponta. Iată un fragment de presă, din iulie 2011, care arată ce avere imensă are aşa-zisul sindicalist, fără a o putea explica: „ANI susţine că şeful Confederaţiei Meridian, Ion Popescu, nu poate justifica proprietăţi de sute de mii de euro. Cum să-ţi cumperi 2 vile din meditaţii la matematică? Dintr-un salariu de sindicalist şi din meditaţiile la matematică ale soţiei se pot cumpăra 2 vile în centrul Bucureştilor? Aşa explică preşedintele Confederaţiei Sindicale Meridian, Ion Popescu, cum şi-a dobîndit averea. ANI susţine însă că între veniturile acestuia şi proprietăţile cumpărate este o discrepanţă majoră şi a început o anchetă. El şi-a trecut în Declaraţia de Avere nu mai puţin de 4 locuinţe: 1 apartament situat în vecinătatea Primăriei Sectorului 1, despre care sindicalistul spune că l-a primit moştenire în 1979, şi 3 vile, achiziţionate în perioada 2001-2003. Două dintre case sînt în proprietatea familiei Popescu în proporţie de 100%, iar cea de-a treia - 50%, restul aparţinînd unor rude. Liderul de sindicat nu poate să dovedească şi sursele de bani cu care şi-a cumpărat casele respective. Diferenţa dintre valoarea proprietăţilor şi veniturile familiei Popescu (salariul de sindicalist şi pensia soţiei, în total aproximativ de 1.300 de euro lunar) este considerabilă. Concret, inspectorii ANI au constatat că în perioada 2001-2010, veniturile familiei sindicalistului au fost în jur de 70.000 de euro, în schimb valoarea caselor este aproape dublă. În plus, sindicalistul ar fi constituit în această perioadă depozite bancare la diferite bănci de peste 100.000 de euro“.

ALCIBIADE
REVISTA ROMANIA MARE nr 1207 - 17.09.2013

Un comentariu:

 1. Stimata redactie va rog sa publicati acest mesaj important.
  Cenzura si manipularea trebuie sparta. Ziarul Tricolorul este
  ultima speranta.
  Cu respect

  MESAJ DIN NEW YORK
  S.O.S ROMANIA !

  PILOTI AI ARMATEI ROMANE ZBOARA IN ARMATA LUI ASSAD

  SPRIJIN LOGISTIC ASIGURAT DE "DEPARTAMENTUL ARAB"
  SIE !
  Document declasificat american.
  Mercenarii romani transferati din LIBIA IN SIRIA !

  "Romanii, ca si ceilalti presupusi mercenari, ar fi piloti folositi pentru a compensa lipsa acuta de oameni, in conditiile in care majoritatea celor care pot pilota avioane si elicoptere au dezertat sau refuza sa-si bombardeze conationalii, pretind surse rebele de BBC News.

  Aceleasi surse spun ca o dovada in acest sens e faptul ca pilotii avionului doborat acum doua zile aveau documente de identitate romanesti la ei. "
  Dupa primele salve ale razboiului civil serviciile occidentale au realizat ca servicile dictatotului Assad sunt o continuare a serviciului roman extern De la consilieri la anchetatori sunt toti arabi…. buni vorbitori de romana.
Ei au ramas in serviciile romanesti depe timpul lui Ceausescu si au creuat serviciul arab dupa modelul securitatii romane.
Aceasta agentura bilingva reprezinta armata secreta care se intind in toate tarile arabe. Prin ei este intretinita conectiile cu organiizatiile teroriste incluzind Al Qaeda. Prin acestia se realizeaza comertul ilegat de arme in folosul mafiei de arme.

  In razboiul civil din Siria , fiind de partea lui Assad
serviciul roman extern a intrat in conflict direct cu serviciile occidentale.
Interesele occidentalilor sau lovit de interesele mafiei care controleaza statul roman
Ele sunt elementul fundamental care va duce la caderea guvernului Ponta.
Serviciile occidentale inau intors armele. Presedintele Obama a semnat un document secret numit ‘ Stabilizarea situatiei din Romania ” care trebuie citit invers.
Iata cateva stiri din Siria colectate de media occidentala din timpul razboiului sirian

PILOTI ROMANI CU GRAD SUPERIOR CONDUC AVIOANELE ASSAD EI AU SOSIT IN SIRIA IN ULTIMELE ZILE PRINTR-UN CONTRACT SECRET .
  The Romanian pilots, s operate MiG-21 and MiG-23 fighter jets as well as An-12 and An-26 cargo planes, Stratfor, a private firm that does political analysis, reported on Tuesday that ROMANIAN mercenaries piloted planes that had bombed hundreds of protesters near the sirian capital Damasc A spokesman at ROMANIAN embassy in Damasc denied that report. The pilots receive between 2,000 and 8,000 dollars a month
Daca legaturile sreviciului secret roman cu cel a lui Gadafii au insemnat inceputul, legaturile cu serviciul sirian in sprijinul crimelor lui Bashar al-Assad vor insemna sfarsitul regimului dela Bucuresti
  Cu siguranta.
Robert Horvath
  New York
  Corespondenta speciala pentru ziarul Tricolorul

  RăspundețiȘtergere