"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 21 mai 2013

SIMETRIA CAZURILOR ADRIAN NĂSTASE-GIGI BECALI



Ziua de ieri a mai bătut un piron în sicriul Justiţiei române. Dacă cineva mai avea vreo îndoială cu privire la amestecul brutal al lui Traian Băsescu în materie de justiţie, acum s-a lămurit. El, Scorpionul răzbunător, pîndeşte în umbra tuturor hărţuielilor şi condamnărilor. Fiindcă asta e principala lui grijă, din decembrie 2004, de cînd a fost impus de americanii care l-au recrutat şi pînă acum: întîi să înăbuşe Dosarul Flota, iar apoi să-şi reducă la tăcere adversarii. Totul e atît de cusut cu aţă albă încît îmi vine să vărs. Dintre numeroasele răfuieli ale acestui personaj abuziv, cu cei care îl atacă, sau îl deranjează, le voi aminti numai pe cele cu Adrian Năstase şi cu Gigi Becali. Două cazuri în oglindă! Fiecăruia i s-au fabricat atîtea Dosare Penale încît să nu scape. Nu merge treaba cu Mătuşa Tamara? Hai să-i dăm în cap cu finanţarea campaniei electorale din 2004! Nu ţine cu Valiza cu bani, Furtul maşinii, Avicola Iaşi? Hai să scoatem de la naftalină povestea cu transferul de terenuri făcute între MApN şi Gigi Becali! Ce simplu! Ca la loz în plic! Mai trage o dată.
Astăzi, cînd scriu aceste rînduri în biroul meu din Parlamentul European, îmi este limpede că nu Gigi Becali e terminat, ci Traian Băsescu. El şi-a semnat, singur, condamnarea. Nu crede? Înseamnă că nu-i cunoaşte pe români. Fiindcă pe Dumnezeu, oricum, nu L-a cunoscut niciodată.

CORNELIU VADIM TUDOR
Strasbourg, 20 mai 2013


ZIARUL TRICOLORUL , Anul X, nr. 2738, MARŢI 21 MAI 2013 


2 comentarii:

  1. Hristos a inviat! Dragul meu Corneliu Vadim Tudor,spun "dragul"pentru ca nu pot spune "domnul" pentru ca Domnul este unul singur si este cel de SUS.George Becali si cu dumneavoastra ati avut 12 semne date de cel de sus pentru a face lucrarea Lui.Cat timp va mai trebuie sa intelegeti ce lucrare aveti amandoi de facut.Nu sunt asa de invatat ca dumneata si nici credinta nu am cum are George,dar am cunostiinta de ceea ce trebuie sa faceti amandoi pana nu este prea tarziu.Domnul nu ii da celui ce stie,ii da celui ce nu stie ca ala cauta mai bine.As aprecia un email personal al dumneavoastra.
    Ultimul semn pe care la primit George(pe numele lui de botez)a fost "atunci cand a tecut de poarta inchisori,a trimis fulgere si tunete"

    RăspundețiȘtergere
  2. Cita mascarada. Nastase a fost arestat pentru ca a baut (sic) aracetul in campanie, Gigi Becali pentru ca a furat de la Statul roman ceva ce acesta nu avea si uite asa, uite asa se face justitie in Romania dar, ATENTIE !!! nu ai voie sa comentezi deciziile unor mafioti din Tribunalele tarii ca ea, justitia este independenta, atot-puternica si ...oarba. Dar oarba de tot. E braileanca ! Multa nerusinare. In Romania sau furat miliarde. Sa furat tot ce acest popor, umilit, mintit si batjocorit a infaptuit in 50 de ani de asa zis comunism. Tocmai de aceea marii mafioti externi sau interni asociaza toate realizarile trecutului cu realizari (sanchi) ale comunistilor; pentriu a le distruge mai usor - Justificat -TOTI ACEI CE AU DATT LOVITURA DE STAT SUNT BINE MERSI SI NE SPUN: Sa ne supunem total legilor, justitiei si Uniunii Europene !!! AMIN !

    RăspundețiȘtergere