"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 11 decembrie 2012

GENERIC PRINCIPAL PRM A FOST FURAT, ÎN MOD CRIMINAL, DE AGENŢII SRI, CIA ŞI FBI - A fost repetat scenariul infect de la alegerile locale –



În scorul uriaş realizat, chipurile, de către USL se regăsesc voturile PRM. Conform unor surse din Serviciile Secrete, votul de la 9 decembrie a constituit cea mai mare şi mai elaborată fraudă din istoria post-decembristă a României. De la început, trebuie menţionat faptul că cele 4 partide care au trecut pragul electoral sînt formaţiuni politice controlate de către Serviciile de Informaţii ale SUA (CIA şi FBI), ai căror membri sînt doriţi în viitorul legislativ pentru a vota o serie de legi, în principal cu caracter economic, care să plaseze ce a mai rămas din economia românească în mîna aşa-zişilor investitori yankei. De ordinul dat de americani acestor marionete - acela ca PRM să nu aibă acces în viitorul Parlament - au profitat, din plin, agenţii SRI, care au manipulat alegerile în favoarea USL. Astfel, în numai 6 judeţe, de care Serviciile Secrete aveau cunoştinţă (dar cel mai probabil acţiunea a avut loc şi în alte zone), agenţii SRI, plantaţi în birourile Secţiilor de Votare, au introdus în urne, în anumite colegii, circa 125.000 de buletine de vot false, retrăgîndu-le pe cele în care PRM era votat de cetăţeni. Astfel de situaţii au avut loc în judeţele Mureş, Arad, Călăraşi, Ialomiţa, Mehedinţi şi Olt. Ia înmulţiţi 125.000 cu restul de judeţe, 35, să vedeţi ce rezultă! O altă metodă de fraudare, care a contribuit la aşa-zisa victorie a USL, a fost aceea că softurile de monitorizare a alegerilor, controlate de STS, la comanda şefului mafiot Marcel Opriş, nu au mai furat pentru PDL, ci pentru USL. O estimare a unor profesionişti în domeniu arată că Opriş a adăugat la „zestrea“ fraudei electorale a USL circa 3%. Nu în ultimul rînd, trebuie menţionat şi un alt aspect interesant.
Rezultatul votului din 9 decembrie este centralizat de un sistem informatic ale cărui programe au fost livrate instituţiei de către firmele producătoare de softuri de gestiune, ce sînt controlate de ofiţerul acoperit Sebastian Ghiţă (căpitan SRI), care, la rîndul lui, a candidat în unul din colegiile judeţului Prahova sub sigla USL. În acest context, este lesne de înţeles că breşele, lăsate premeditat în sistemul informatic, au fost operate pentru ca rezultatul să meargă în direcţia dorită, deşi este greu de estimat ponderea pe care o va avea în rezultatul general o astfel de operaţiune. Nu în ultimul rînd, conform surselor noastre, prezenţa reală la vot nu a fost una atît de mare pe cît s-a pretins. Cel puţin 3% din această prezenţă reprezintă un fals. În numeroase circumscripţii, acolo unde, neavînd nici o şansă, ARD-ul pur şi simplu nu şi-a bătut capul cu numirea de persoane în birourile Secţiilor de Votare, aproape de închiderea urnelor, au fost introduse în circuit numeroase buletine de vot fictive, pentru persoanele care nu au venit deloc să voteze. Dacă în zilele premergătoare scrutinului electoral se estima că USL a tipărit, pentru anumite colegii, circa 250.000 de buletine de vot false, după închiderea urnelor, această suspiciune a dispărut ca prin minune, semn că ele au ajuns unde trebuia, adică în urnele de vot.

Ziarul TRICOLORUL, nr 2636, 11.12.2012

Un comentariu:

  1. Buna ziua!
    Ma numesc Goie Viorica, sunt din Satu Mare si am votat la senat cu PRM-ul (de la infiintare mereu am votat cu PRM-ul si cu d-voastra d-le Vadim, la alegerile prezidentiale), la camera deputatilor nu era candidat. La sectia de votare unde a fost in comisie fratele meu, PRM-ul a avut 9 voturi din aproape 400 de votanti. Daca lumea ar fi votat in numar mare cu PRM-ul (ca in 1996)tot nu ar fi reusit sa fure hotii astia atat de mult.
    Eu regret sincer ca romanii s-au prostit iar si vad ca le place sa fie mintiti si prostiti in continuare. Va rog , D-le Vadim nu mai tot strigati ca au fost fraude- da, probabil au fost, dar nu asa de mari. La alegerile ptr europarlamantari, eu am fost intr-o comisie la un centru de votare si vreau sa va spun ca PRM-ul a avut 19 voturi iar Eba a avut 27 - imi venea sa urlu , dar trebuia sa ma controlez - astia suntem noi romanii!
    Eu v-am mai criticat uneori in mesajele mele, dar am ramas la fel de devotata. Faptul ca de 22 de ani am votat un partid care nu a participat la distrugerea la Romaniei, ma mentine pe linia de plutire. Din cauza mea nici un roman nu traieste mai rau - asa imi zic in fiecare seara cand pun capul pe perna.
    SARBATORI FERICITE d-voastra si familiei!
    Apropo- biserica ortodoxa a sustinut USL-ul- asa ca va rog nu mai luati apararea bisericii- numai banul conteaza ptr unii....

    RăspundețiȘtergere