"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"
Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/
sâmbătă, 15 decembrie 2012

Mascaradă electoralăÎn logica deformată a uninominalului, USL a cîştigat alegerile, în sensul că are o majoritate a celor care s-au prezentat la vot. Dacă la urne ar fi venit numai 4 milioane de români şi toţi ar fi votat USL, victoria era şi mai „mare“, 100%. Pentru că acesta este palmaresul real al celor care se împăunează cu ideea că îi reprezintă pe cetăţenii ţării şi România, în general. Deşi nu am spus-o primii, încă din ziua comunicării rezultatelor parţiale am constatat că USL a „pierdut“ 3 milioane de voturi, căci dumnealor se lăudau de zor cu acei 7.500.000 de români care au votat demiterea lui Traian Băsescu. Din 18.000.000 de alegători, USL a „convins“ 4 milioane şi ceva. Halal reprezentativitate! Halal democraţie! Nu am vrea să descriem profilul alegătorilor USL, pentru a nu jigni o parte dintre români. Dar, sîntem convinşi că mulţi dintre ei au fost „convinşi“ de primarii din mediul rural, de baronii roşii, alţii fac parte din activul de partid al PSD - deloc de neglijat sau aparţin unor structuri ale statului, clientelare, bugetivore, în care cel mai mic salariu este de 30 de milioane de lei vechi.
Lor li se adaugă pensionarii de lux ai lui Tăriceanu şi afaceriştii fără culoare politică abonaţi la contracte pe bani publici de 23 de ani încoace. Acum se fac presiuni formidabile asupra preşedintelui pentru desemnarea premierului în persoana lui Ginerică. Ce va face Traian Băsescu? Avem cîteva variante. Îl desemnează pe Victor Ponta să închidă gura „nebunilor“ şi negociază, în secret, să-şi încheie mandatul fără să rişte o nouă suspendare, spre disperarea lui Crin Antonescu? Sau desemnează, constituţional, un premier din tabăra USL, de la PSD, PNL sau PC (ar fi de rîsul lumii), altul decît Victor Ponta. Acel premier poate sau nu să treacă de Parlament. În cazul în care nu trece, continuă să desemneze premieri, alţii decît Ponta, pînă cînd parlamentarii, înspăimîntaţi de frica dizolvării şi reluării alegerilor vor accepta orice. Cineva spunea că circul pleacă din Gorj, adică PP-DD. Noi credem că circul abia acum începe. Pentru că alte variante posibile înainte de desemnarea premierului ar fi o campanie fără precedent de racolare a proaspeţilor parlamentari dintr-o tabără în alta. Cu un „buget“ redus la cîteva zeci de milioane de euro, actuala majoritate ar putea fi fracturată într-o secundă. Fie cumpărată în „viu“, căci doar se apropie Sărbătorile, fie şantajată cu dosare penale. Şi, din nou, lupta politică va lua locul măsurilor economice atît de necesare redresării României. Ce fac românii zilele acestea? Îşi planifică vacanţa de iarnă şi îşi calculează tot felul de „punţi“ şi zile libere, începînd din 21 decembrie pînă la Sfîntul Ion. Nu toţi românii, dar cu siguranţă cei 11 milioane care nu au venit la vot şi cei care au ales FSN-ul altoit cu un PNL castrat ideologic. Unii spun că de lehamite pentru actuala clasă politică. Noi avem dreptul să ne răzgîndim şi să credem că toată această situaţie le prieşte, altfel ce explicaţie logică am avea? Aşteptăm cu interes ce va „alege“ Traian Băsescu. Pentru că, după cum a acţionat în trecut, îl vedem ca pe o sursă inepuizabilă de surprize, conflicte şi răsturnări de situaţie.
RUXANDRA LUNGU,
Preşedinta Organizaţiei de Femei România Mare

Ziarul TRICOLORUL, nr 2639, 14.12.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu