"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 23 noiembrie 2012

SCRISOARE DESCHISĂ


CĂTRE,

AMBASADA STATELOR UNITE ALE AMERICII
Bd. Dr. Liviu Librescu nr. 4-6, Bucureşti
În atenţia domnului ambasador MARK H. GITENSTEIN

La 9 decembrie a.c., alegătorii români au dreptul să participe la vot pentru desemnarea viitorilor membri ai Parlamentului României. Scrutinul se va desfăşura în baza aceleiaşi legi electorale, Legea nr.35/2008, iar viitorii senatori şi deputaţi sînt aleşi în colegiile electorale unde au fost nominalizaţi de către alianţele şi partidele politice.
Viaţa a confirmat că Partidul România Mare a avut dreptate, în anii 2007-2008, cînd a fost singurul partid politic care s-a opus la schimbarea Legii electorale şi a susţinut că, în baza noii legi, se va ajunge la cel mai ineficient Parlament de după anul 1989. În mandatul 2008-2012, Parlamentul României s-a situat pe ultimul loc în ceea ce priveşte încrederea populaţiei în instituţiile Statului Român.
Foarte mulţi parlamentari au fost implicaţi în acte de corupţie şi sînt cercetaţi penal, iar circa 100 dintre senatori şi deputaţi au migrat de la un partid la altul. Se ştie că alegerile parlamentare din anul 2008, la fel ca şi toate celelalte tipuri de alegeri din ultimii 23 de ani, au fost fraudate. Această tristă realitate a fost şi este recunoscută public de către liderii partidelor politice din România şi a fost confirmată de către mass-media. Acum, în timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie a.c., au apărut şi apar alte indicii despre noua fraudă electorală, de mari proporţii, care se pregăteşte. Doar cu cîteva luni în urmă, în 29 iulie a.c., la Referendumul naţional pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, s-au înregistrat numeroase fraude electorale, care sînt cercetate penal de către Parchet şi Direcţia Naţională Anticorupţie.
Sînt convins că aţi fost informat despre blatul electoral pus la cale de către cei care s-au aflat şi care vor să rămînă la Putere în România, respectiv cei din U.S.L., A.R.D. şi U.D.M.R. Aceştia au negociat, în urmă cu circa şase luni, viitoarea reprezentare în Parlamentul României şi componenţa noului Guvern de după alegerile din 9 decembrie a.c. Conducătorii acestor alianţe împotriva Poporului Român urmăresc ca, prin orice mijloace, să blocheze revenirea în Parlament a Partidului România Mare. Ei se tem că reprezentanţii P.R.M. în noul Parlament vor acţiona pentru: oprirea jefuirii bogăţiilor naturale ale Poporului Român; asigurarea locurilor de muncă pentru toţi cetăţenii activi şi repartiţii pentru tineri; interzicerea vînzării pămîntului românesc la străini; utilizarea rezervei valutare pentru dezvoltarea agriculturii, industriei şi turismului; oprirea exproprierii şi alungării românilor din România de către titularii licenţelor de exploatare minieră; creşterea nivelului de trai al populaţiei şi alinierea lui la standardele europene; asigurarea creşterii demografice; atragerea fondurilor europene nerambursabile; desecretizarea contractelor de privatizare, a contractelor de concesionare a bogăţiilor naturale şi a licenţelor de exploatare a resurselor naturale; interzicerea cianurii în minerit, precum şi a exploatării gazelor de şist prin fracturare hidraulică; sprijinirea comunităţilor româneşti din străinătate; cercetarea penală şi pedepsirea celor vinovaţi de lichidarea locurilor de muncă, de subminarea economiei naţionale, de jefuirea resurselor naturale, de îndatorarea Poporului Român la băncile străine şi de Holocaustul împotriva românilor; adoptarea unor legi aspre pentru combaterea corupţiei, a evaziunii fiscale şi contrabandei; eliminarea imunităţilor pentru preşedintele României, parlamentari şi miniştri; interzicerea otrăvirii populaţiei cu aditivi alimentari cancerigeni şi produse etnobotanice; prezentarea în Parlament a bilanţului tranziţiei, privatizărilor, reformelor, aderării la Uniunea Europeană şi al îndatorării la băncile străine; oprirea împărţirii teritoriale a României; recuperarea tezaurelor României aflate în Federaţia Rusă ş.a.
Avînd în vedere faptul că sînt în curs de desfăşurare acţiunile vizînd fraudarea alegerilor parlamentare din 9 decembrie a.c. şi că se fură voinţa Poporului Român exprimată prin vot, ca secretar general al Partidului România Mare şi candidat pentru Senatul României în Colegiul nr.1 din Municipiul Cluj-Napoca, vă solicit, Excelenţă, să interveniţi la autorităţile Statului Român  şi, în mod public,  să cereţi să fie organizate şi desfăşurate alegeri libere, corecte şi democratice pentru Parlamentul României.
Nădăjduim că, la încheierea misiunii dvs. în România, la 14 decembrie a.c., veţi constata şi veţi pleca mulţumit că în ţara noastră au avut loc, în sfîrşit, primele alegeri nefraudate. Faptul că aţi avut şansa să fiţi primul ambasador al Statelor Unite ale Americii cu strămoşi născuţi în România vă dă dreptul şi vă obligă să acţionaţi pentru alegeri parlamentare corecte şi pentru prosperitatea Poporului Român.
Vă mulţumesc.

Dr. GHEORGHE FUNAR
Secretar general al P.R.M.
Preşedintele Filialei P.R.M. Cluj
Candidat în Colegiul nr.1 Cluj-Napoca pentru Senatul României
22 noiembrie 2012

ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2624, 23.11.2012



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu