"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 21 noiembrie 2012

Mesaj primit de preşedintele PRM la cabinetul său din Parlamentul European Malala Yousafzai i-a criticat în mod deschis pe talibani, iar ei au împuşcat-o în cap pe această fată de numai 14 ani

                     
Tînăra şi nevinovata Malala Yousafzai, eroina forţelor liberale şi progresiste din Pakistan, a rămas fermă pe poziţie, după ce, în 2009, şcoala în care învăţa, din Valea Swat, a fost bombardată şi rasă de pe faţa pămîntului de către talibani. „Ei nu mă pot opri“, a spus ea. „Voi continua să învăţ, fie  acasă, la şcoală, sau oriunde în altă parte“. „Acesta este apelul nostru către întreaga lume“, a adăugat Malala. „Salvaţi-ne şcolile, salvaţi lumea în care trăim, salvaţi Pakistanul, salvaţi Valea Swat“. Pentru  curajul şi  pentru vitejia ei, Malala a fost nominalizată, în 2011, la Premiul Internaţional pentru Pace al Copiilor.
Acest atac inuman, barbar şi brutal, trebuie să fie condamnat în modul cel mai sever. Am tras nenumărate semnale de alarmă, prin discursurile şi scrierile mele şi prin organizarea unor adunări impresionante, la care au participat milioane de bărbaţi, femei şi copii, împotriva talibanizării rapide (care a început acum mai bine de 10 ani) a Pakistanului, în general, şi a oraşului Karachi, în special. Cu toate acestea, pledoaria şi avertismentele mele nu au avut nici un efect asupra urechilor surde ale cîrmuitorilor pakistanezi şi nici asupra conducătorilor lumii democrate. Nici măcar apelul Malalei Yousafzai pentru salvarea şcolii sale, a lumii în care trăieşte, a Pakistanului şi a Văii Swat nu a avut vreun ecou asupra celor care conduc Pakistanul şi asupra liderilor lumii democrate, ceea ce a dus la împuşcarea ei. Malala  este o luptătoare, deşi a scăpat în mod miraculos din ghearele morţii. Fie ca Atotputernicul Allah să o ajute să-şi recapete cît mai curînd forţele şi să-i dea viaţă lungă!
Îi rog, din nou, cu smerenie, pe  cei care se află la conducerea Pakistanului, precum şi pe liderii lumii democrate să intervină rapid pentru eradicarea acestui flagel inuman şi barbar, pentru salvarea Pakistanului, a respectivei regiuni şi a lumii de la noi vărsări de sînge şi autodistrugere. Dacă nu vor fi luate măsuri urgente de neutralizare  a acestor terorişti, ei vor continua să ţină majoritatea  forţelor progresiste şi liberale sub ameninţarea armelor, pînă ce vor institui aşa - numita lor Sharie Islamică, punînd în pericol însăşi existenţa Pakistanului, pacea în această zonă şi în întreaga lume.

Cu stimă,
ALAF HUSSAIN,
Fondatorul şi conducătorul  Mişcării Muttahida Quami  (MQM).

Z          ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2622,21.11.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu