"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 21 noiembrie 2012

Liderul PRM a tras un nou semnal de alarmă în Parlamentul European Ajutaţi România să nu fie teleportată în fundul Africii!



Doamnelor şi domnilor,

vă vorbeşte omul care a cîştigat, detaşat, alegerile prezidenţiale din România, de la sfîrşitul anului 2000. La Televiziunea din Viena, în acea duminică de decembrie, la orele 18, se anunţa: „Noul preşedinte al României este tînărul scriitor Vadim Tudor“. Dar nu cunoaşteţi Mafia din Balcani! E mult mai tare decît toţi hoţii din filmele lui John Ford, Alfred Hitchcock şi Emir Kusturica la un loc! Rezultatul final avea să fie răsturnat, fără ruşine. La 9 decembrie 2012 vor avea loc noi alegeri parlamentare. Se pune la cale o nouă şi scandaloasă fraudă electorală. Trag un semnal de alarmă pentru lumea civilizată: ajutaţi Poporul Român să nu i se mai fure voinţa! Trimiteţi observatori internaţionali incoruptibili - în caz contrar, România o să iasă din Europa şi, aidoma unui nou experiment Philadelphia, va fi teleportată în fundul Africii! (Aplauze)

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare

(Discursul a fost rostit luni, 19 nov. 2012, în plenul Parlamentului European de la Strasbourg)

          ZIARUL TRICOLORUL , nr. 2622, 21.11.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu