"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 9 august 2012

Liderul PRM a depus un buchet de flori la Monumentul pe care i l-a ridicat lui Yitzhak Rabin la Braşov





În cursul zilei de miercuri, 7 august, domnul Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare, membru al Parlamentului European, a depus un buchet de flori la Monumentul pe care i l-a ridicat fostului prim-ministru israelian Yitzhak Rabin, la Braşov. Liderul PRM a venit împreună cu soţia şi cele două fiice. A participat, de asemenea, familia fostului deputat Cristian Stănescu, consilier europarlamentar. Amplasat într-un loc central din oraşul de la poalele Tîmpei, Monumentul a fost dezvelit la 15 ianuarie 2004, în prezenţa unui mare număr de membri şi simpatizanţi ai Partidului România Mare, care, pe un ger năpraznic, au ţinut să ia parte la acel eveniment cu semnificaţii deosebite.
Yitzhak Rabin s-a născut la 1 martie 1922. El a fost comandantul Statului Major al armatei israeliene, ambasador al ţării sale în Statele Unite, ministrul Muncii, conducător al Partidului Muncii şi de două ori prim-ministru, între 3 iunie 1974 şi 20 iunie 1977 şi 13 iulie 1992 şi 4 noiembrie 1995. A fost asasinat, la 4 noiembrie 1995, de către un extremist evreu, ca urmare a eforturilor depuse  pentru realizarea păcii în Orientul Mijlociu, fapt pentru care a fost recompensat cu Premiul Nobel pentru Pace, împreună cu Yasser Arafat şi Shimon Peres.

Ziarul TRICOLORUL, nr 2536 / 09.08.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu