"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 27 iulie 2012

Preşedintele P.R.M. s-a întîlnit cu Sanctitatea Sa Bartolomeu, Patriarhul Constantinopolelui

Comunicat de Presă

Aflat în vizită la Istanbul, domnul Corneliu Vadim Tudor, preşedinte al Partidului România Mare, membru al Parlamentului European, a avut o întîlnire protocolară cu Bartolomeu, Patriarhul ecumenic al Constantinopolelui. În timpul dialogului, au fost depănate amintiri de la începutul anilor ’90, cînd cei doi s-au cunoscut, la Patriarhia Română, prin mijlocirea Întîistătătorului Bisericii Ortodoxe Române, Teoctist. Au fost abordate, de asemenea, subiecte de interes comun pentru Biserica Ortodoxă Română şi Biserica Ortodoxă din Constantinopole. Liderul PRM i-a făcut înaltei sale gazde o importantă donaţie de carte şi muzică: mai multe volume ale sale, tipărite în 7 limbi străine, dar şi în româneşte, precum şi un set de 5 CD-uri cu Muzici Naţionale. La rîndul său, Patriarhul i-a dăruit oaspetelui Medalia de Bronz cu efigia sa, o montură de catifea albastră, precum şi mai multe tipărituri creştineşti.
La întrevedere au participat soţia şi fiicele preşedintelui PRM - pe care Sanctitatea Sa le-a binecuvîntat. A fost de faţă doamna Ştefana Gavrilă, consulul general al României la Istanbul. La dialog a participat, de asemenea, dl. Nihat Hacifazlioglu, editorul, în limba turcă, a unui volum de aforisme scris de Tribun.
Dialogul s-a desfăşurat într-o atmosferă de respect şi stimă reciprocă.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
26 iulie 2012

Ziarul TRICOLORUL, nr 2525 / 27.07.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu