"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 24 iulie 2012

PREŞEDINTELE PRM L-A PRIMIT PE ÎNSĂRCINATUL CU AFACERI AD-INTERIM AL KAZAHSTANULUI ÎN ROMÂNIA






Comunicat de Presă

Luni după-amiază, dl. Corneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM, membru al Comisiei de Politică Externă a Parlamentului European, l-a primit pe dl. Talgat Kaliyev, însărcinatul cu afaceri ad-interim al Republicii Kazahstan la Bucureşti, la cererea acestuia. În timpul întrevederii au fost abordate probleme ale relaţiilor bilaterale dintre cele două ţări şi popoare. Liderul PRM şi-a amintit, cu plăcere, de vizita oficială pe care a efectuat-o la Alma Ata, în anul 1998. Diplomatul kazah i-a adresat invitaţia de a vizita, din nou, ţara sa, care, între timp, a făcut progrese remarcabile. Invitaţia a fost acceptată cu plăcere. Totodată, oaspetele i-a înmînat preşedintelui PRM un memoriu, referitor la cele mai recente evenimente din Kazahstan, abordate şi într-o Rezoluţie votată, în martie 2012, în Parlamentul European.
La întrevedere au participat dl. general dr. Dănuţ Saulea şi dl. Constantin Gârbea, fost ambasador al României la Moscova şi, respectiv, Tbilisi.

BIROUL DE PRESĂ AL P.R.M.
23 iulie 2012

Ziarul TRICOLORUL, nr 2522 / 24.07.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu