"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"
Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/
miercuri, 4 iulie 2012

Nou şi fulminant discurs al preşedintelui PRM în Parlamentul European – Strasbourg ROMÂNIA A DEVENIT O COLONIE AMERICANĂ, ÎN CARE ALEGERILE NU NUMAI CĂ SÎNT INUTILE, CI ŞI RIDICOLE...


Doamnelor şi domnilor,

 vă anunţ că în Uniunea Europeană sînt 26 de ţări independente şi o colonie: iubita mea ţară, România. Dar aceasta  nu e orice fel de colonie, ci o colonie americană, în care agenţii CIA se poartă  ca nişte stăpîni de sclavi pe plantaţii. Aceşti feudali primitivi au trei griji, mari şi late: 

1) Să jefuiască bogăţiile ţării, mai ales zăcămintele de aur, argint şi uraniu, dar şi cele de gaze naturale;
2) Să le bage românilor pe gît, contra a zeci de miliarde de dolari, contracte păguboase şi vechituri militare, cum ar fi 48 de avioane F-16,  unele fabricate în anul 1965, veritabile „sicrie zburătoare";
3) Să transforme această paşnică ţară într-un  scut anti-rachetă viu, contra Rusiei.

 Si mai au o preocupare: să fure alegerile! Ultimul jaf „Marca CIA“ a avut loc la 10 iunie, cînd alegerile locale au fost fraudate  de stăpînii  americani, cu ajutorul unei armate de 900 de ofiţeri şi agenţi ai principalului Serviciu Secret al României, şi anume Serviciul Român de Informaţii. Tehnicile furtului sînt diabolice şi taie orice speranţă în democraţie, în voinţa, liber exprimată, a  electoratului.
O batjocură la adresa a milioane şi milioane de români, dar şi a Europei civilizate. În aceste condiţii, alegerile din România devin nu numai inutile, ci şi ridicole. Abia acum înţeleg strigătul de revoltă care se aude, de zeci de ani, în atîtea ţări ale lumii: Yankees, go home!

CORNELIU VADIM TUDOR,

Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
(Discursul a fost rostit luni, 2 iulie 2012, în plenul Parlamentului European de la Strasbourg, fiind transmis pe Internet în întreaga lume)

Ziarul TRICOLORUL, nr 2505 / 04.07.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu