"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 10 mai 2012

VIZITA PREŞEDINTELUI P.R.M. ÎN JUDEŢUL DOLJ









COMUNICAT DE PRESĂ

În continuarea turneului său triumfal prin mai multe judeţe ale Olteniei, domnul Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare, membru al Parlamentului European, a fost, în cursul zilei de miercuri, oaspete de seamă al judeţului Dolj. Înainte de vizita propriu-zisă, preşedintele PRM şi suita care îl însoţeşte s-au oprit la Mînăstirea Călui, din judeţul Olt, a cărei zidire a fost începută în anul 1515. Acolo se află mormintele a doi dintre Fraţii Buzeşti, căpitanii lui Mihai Viteazul. Oaspeţii au fost primiţi cu multă dragoste de cunoscutul părinte arhimandrit Corneliu Miroslav, aflat la vîrsta patriarhală de 92 de ani. Venerabilul stareţ i-a dăruit domnului Vadim Tudor o frumoasă icoană de argint. La rîndul său, liderul PRM a făcut obştei călugăreşti o donaţie de carte, dăruind, totodată, un set cu cele 5 CD-uri de Muzici Naţionale. A urmat deplasarea la Craiova.
La Biblioteca Judeţeană, într-un impresionant decor istoric, Tribunul a fost întîmpinat cu deosebită căldură. Tinere îmbrăcate în frumoase costume populare olteneşti i-au oferit liderului PRM buchete de flori şi l-au invitat să guste, după datina străbună, din pîine şi sare. În continuare, a avut loc un alt moment important, acela al lansării, în Cetatea Băniei, a volumului „Cele mai frumoase aforisme”, apărut în condiţii grafice excelente, sub semnătura scriitorului, istoricului şi omului politic Corneliu Vadim Tudor. A vorbit criticul literar Tudor Nedelcea, care a evidenţiat locul de frunte pe care autorul îl ocupă în peisajul literar actual românesc. Totodată, liderul PRM, cel mai longeviv conducător de partid din perioada postdecembristă, un partid care a reprezentat şi continuă să reprezinte adevărata Opoziţie din România, este cunoscut astăzi ca o personalitate puternică la nivel continental, vocea sa fiind ascultată întotdeauna cu respect în Parlamentul European, al cărui membru de frunte este.
Luînd cuvîntul, înaltul oaspete a mulţumit pentru primirea călduroasă pe care i-au făcut-o nu numai membrii şi simpatizanţii PRM, ci şi locuitorii Craiovei. El i-a asigurat încă o dată pe români că nu va avea linişte pînă cînd cele mai scumpe şi mai nobile idealuri ale Poporului Român – o viaţă liberă, demnă şi prosperă, într-o ţară unită şi suverană - nu vor prinde viaţă. Cei care au trădat România şi Poporul Român în anii blestemaţi de după decembrie 1989 vor plăti scump pentru fărădelegile lor, mai devreme sau mai tîrziu.
După ce a oferit autografe celor prezenţi, Tribunul i-a lansat pe candidaţii PRM pentru judeţul Dolj la alegerile locale din 10 iunie: pentru Consiliul Judeţean – Paul Dumitrache, preşedintele Filialei partidului, iar pentru Primăria Craiovei - Vasile Călin.
Domnul Corneliu Vadim Tudor a vizitat Casa Memorială „Elena Farago“, unde a semnat în Cartea de Onoare.
La manifestări a fost prezentă Lia Olguţa Vasilescu, senatoare şi candidată USL la Primăria Craiovei.
În încheierea vizitei sale în judeţul Dolj, domnul Corneliu Vadim Tudor s-a deplasat la Filiaşi, unde i-a lansat pe candidatul PRM la Primăria oraşului, Sănduţu Vergică Gîdea, precum şi pe ceilalţi membri ai echipei care participă la confruntarea electorală din 10 iunie.
Liderul PRM a fost însoţit de general ing. Marcu Tudor şi colonel (r) Dan Zamfirescu.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
9 mai 2012

Explicaţii poze: 
La Mînăstirea Călui, judeţul Olt (ctitorită în anul 1515), preşedintele PRM a fost primit de prietenul şi tizul său, arhimandritul Corneliu Miroslav, în vîrstă de 92 de ani
Angajaţii Bibliotecii Judeţene din Craiova au dorit să facă o fotografie cu oaspetele, la intrarea în acest templu al cărţii - Casa Memorială a poetei Elena Farago
Dialog cu senatoarea Lia Olguţa Vasilescu, candidată la Primăria Craiovei
Primire cu pîine şi sare la Filiaşi

Ziarul TRICOLORUL, nr 2458 / 10.05.2012

Un comentariu:

  1. Spuneti ca nu sinteti un om bogat,si nici mason nu sinteti ba din potriva sinteti un bun crestin de ce sinteti inpotriva politici legionare politica tipic Romana imperialista si din care au facut parte multi preoti romanii ce au murit in temnitile comunisteca si simpatizati lor uni prigoniti alti in inchisiorile comuniste,aveti dreptate sint si greseli in fiecare organizatie politica dar si bine de ce aveti o ura atit de mare inpotriva accestor persoane si simpatizatii lor va e frica ca ati facut parte din acel guvern comunist si va trebui sa dati explicati pentru crimele ce sau comis 50 de ani,ati observat dealugul timpului ca patria si poporul Romaniei nu va mai vrea nu e cazul sa lasati pe Gheorge Funar sa conduca P.R.M.ca un bun crestin ca tot va laudati ca sinteti un bun crestin aveti puterea sa ne aratati,sau vreti sa fiti un dictator???
    Paul din Craiova

    RăspundețiȘtergere