"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 12 mai 2012

ULTIMA ETAPĂ A TURNEULUI LIDERULUI PRM ÎN OLTENIA - JUDEŢUL VÂLCEA








Comunicat de Presă

Vineri, 11 mai 2012, domnul Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare, membru al Parlamentului European, s-a aflat în judeţul Vîlcea, ultima etapă a turneului pe care Tribunul l-a efectuat în această săptămînă în Oltenia. Reamintim că, zilele trecute, acesta a lansat candidaţii PRM pentru alegerile locale de la 10 iunie a.c., în judeţele Olt, Dolj, Mehedinţi şi Gorj.
Vizita în judeţul Vîlcea a început la Slătioara, locul în care s-a născut şi în care se reîntoarce ori de cît ori îl aduce dorul de aceste meleaguri marele prozator Dinu Săraru, figură proeminentă a scrisului românesc contemporan, cel care a împlinit recent 8 decenii de viaţă. Prieten apropiat şi statornic al Tribunului, Dinu Săraru i-a urat acestuia bun venit în acest loc de suflet, de unde provin multe dintre prototipurile personajelor şi scenelor de viaţă ale romanelor sale. A fost prezentă doamna Viviana Săraru, soţia marelui prozator. Întîlnirea a constituit un moment special şi datorită faptului că la ea a participat şi Preasfinţitul Emilian Lovişteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului.
De la Slătioara, domnul Corneliu Vadim Tudor s-a îndreptat spre Municipiul Rm. Vîlcea.
Aici, la Biblioteca Judeţeană, un important for de cultură de pe aceste străvechi ţinuturi româneşti, a avut loc lansarea cărţii „Cele mai frumoase aforisme”, primită cu deosebit interes. Înaltul oaspete a fost întîmpinat cu pîine şi sare, cu frumoase buchete de flori, de către tinere îmbrăcate în splendidele costume populare din aceste locuri. Erau de faţă Ion Nuică, preşedintele Filialei Vîlcea a PRM, numeroşi membri şi simpatizanţi ai partidului. A luat cuvîntul redactorul-şef al ziarului „Curierul de Vâlcea”, Ioan Barbu, el însuşi scriitor, care a dat glas bucuriei şi satisfacţiei vâlcenilor de a-l avea din nou în mijlocul lor pe marele patriot Corneliu Vadim Tudor, liderul politic neînfricat în care românii îşi pun ultima lor speranţă. Preşedintele PRM i-a asigurat şi pe vîlceni că vor veni vremuri mai bune şi pentru români, că el şi echipa lui de patrioţi şi justiţiari nu vor avea odihnă pînă nu vor face ordine în această ţară, pînă nu vor reînscrie România pe drumul firesc şi meritat al liniştii, demnităţii şi bunăstării.
Au fost prezenţi general ing. Marcu Tudor şi colonel Dan Zamfirescu, vicepreşedinte al PRM.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE

11 mai 2012

Explicaţii poze: 
Împreună cu Dinu Săraru şi Episcopul Vicar Emilian Lovişteanu
Pe veranda casei de la Slătioara a marelui prozator
Un călduros bun venit adresat Tribunului la Rm. Vâlcea
Lansarea cărţii „Cele mai frumoase aforisme“

Ziarul TRICOLORUL, nr 2460 / 12.05.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu