"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 11 mai 2012

Turneul electoral al preşedintelui PRM a continuat, joi, cu prezentarea candidaţilor din judeţele Mehedinţi şi Gorj








Comunicat de Presă

Vizita în judeţul Mehedinţi a preşedintelui PRM, domnul Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European, a început în oraşul Orşova. Aici, Tribunul s-a întîlnit cu dl. Constantin Brăgaru, candidatul PRM la Primărie, care este şi actualul primar al oraşului. Înaltului oaspete i-au fost prezentate problemele oamenilor, dificultăţile pe care aceştia le întîmpină, asemenea tuturor românilor, în viaţa lor de zi cu zi. 

Liderul PRM s-a interesat de condiţiile de viaţă ale oamenilor, i-a întrebat cum se descurcă şi cum reuşesc să-şi asigure traiul zilnic, cu salariile şi pensiile drastic amputate, ca să nu mai vorbim de cei care nu au un loc de muncă. Locuitorii Orşovei i-au mulţumit domnului Corneliu Vadim Tudor pentru prezenţa în mijlocul lor, urîndu-i succes la alegerile locale de la 10 iunie, precum şi la viitoarele alegeri parlamentare şi prezidenţiale, domnia-sa fiind singurul om politic, aflat în Opoziţie, care, împreună cu echipa sa, poate scoate ţara din marele dezastru în care se afundă pe zi ce trece. 

Preşedintele PRM a vizitat, apoi, Mînăstirea Sfînta Ana, din Orşova, amplasată într-un cadru natural feeric, ctitorie a cunoscutului ziarist şi scriitor Pamfil Şeicaru, care este înmormîntat în acest loc sfînt. Oaspetele a stat de vorbă cu măicuţele, a cumpărat icoane pentru familia sa şi a sărutat moaştele Sfintei Ana, mama Fecioarei Maria, aşadar bunica lui Isus Christos.

În continuare, liderul PRM a poposit la Casa Tineretului din Drobeta-Turnu Severin, unde a avut loc lansarea cărţii ,,Cele mai frumoase aforisme”. Despre opera scriitoricească şi neobosita activitate politică a domnului Corneliu Vadim Tudor au vorbit prof. univ. dr. Eugen Măicăneanu şi prof. Mircea Borcoman.
După ce i-a salutat călduros pe cei prezenţi şi i-a asigurat că sensul întregii sale vieţi şi activităţi rămîne binele României şi al Poporului Român, Tribunul a oferit autografe pe volumul lansat cu acest prilej. În acelaşi cadru, au fost prezentaţi candidaţii PRM din această parte a ţării la apropiatele alegeri locale. La preşedinţia Consiliului Judeţean Mehedinţi va intra în competiţie Ştefan Daniel Drăghia, preşedintele Filialei locale a partidului, iar pentru cîştigarea Primăriei oraşului Turnu Severin va candida Dumitru Bolfă.

De la Drobeta - Turnu Severin,  domnul Corneliu Vadim Tudor s-a îndreptat spre Tg. Jiu, unde a fost primit cu deosebit entuziasm de un mare număr de membri şi simpatizanţi ai PRM. La Teatrul „Elvira Godeanu“ a fost lansat, de asemenea, volumul „Cele mai frumoase aforisme“. Au luat cuvîntul prof. dr. Ion Mocioiu şi prof. dr. Viorel Gîrbaciu, directorul Şcolii Populare de Artă a judeţului Gorj. Adresîndu-se numeroasei asistenţe, liderul PRM a trecut în revistă problemele grave cu care se confruntă societatea românească de astăzi, nominalizîndu-i pe principalii vinovaţi pentru această stare de lucruri. A fost înfăţişat programul PRM de creştere a nivelului de trai al populaţiei, program care nu se bazează pe tăieri de salarii şi pensii, ci pe o adevărată reformă în folosul oamenilor. Au fost prezentaţi candidaţii PRM pentru alegerile din 10 iunie. La Consiliul Judeţean Gorj acesta este Gh. Bucălăete, preşedintele Filialei, iar la Primăria Tg. Jiu - ing. Constantin Lemnaru.

În vizita din judeţele Mehedinţi şi Gorj, domnul Corneliu Vadim Tudor a fost însoţit de general ing. Marcu Tudor şi de colonelul Dan Zamfirescu, vicepreşedinte al PRM.

Astăzi, Tribunul îşi va încheia turneul în Oltenia vizitînd judeţul Vâlcea.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
10 mai 2012

Explicaţii poze: 
În faţa Primăriei din Orşova
Lansarea candidaţilor PRM la Drobeta-Turnu Severin
Primire călduroasă la Tg. Jiu

 Ziarul TRICOLORUL, nr 2459 / 11.05.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu