"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 17 februarie 2012

STATUL TICĂLOŞIT


„Gerul”, „Viscolul”, „Iarna” şi, mai nou, „Alcoolul” au ucis zeci de români, iar bilanţul încă nu s-a încheiat. De atîta lucru este în stare să ne informeze şi să comenteze mass-media românească, aservită intereselor politice ale partidelor parlamentare care domnesc de 22 de ani prin hoţie, trădare şi rea-credinţă. De parcă, pînă ieri, în România exista o climă ecuatorială şi, brusc, ne-am trezit cu mormanele de troiene la poartă. Iarna, ca anotimp, atît de splendid descrisă în pastelurile lui Vasile Alecsandri, a ajuns „coşmarul alb”, sau „iadul de zăpadă”. Nu, domnilor, nu iarna, ce-i drept, mai grea, este de vină pentru ce se întîmplă de cîteva săptămîni în ţara noastră, ci sistemul ticălos, aşa-zis anticomunist, impus după 1989 de către forţe străine Interesului Naţional, provenite atît din interiorul, cît şi din exteriorul graniţelor noastre. Declaraţiile politicienilor care fac parte din Parlament sau Guvern nu ne interesează acum.
Ne interesează, însă, cum am ajuns aici şi cum ajungem să-i votăm întruna pe reprezentanţii acestui sistem care ne-a adus în case, din nou, foame, frig, deznădejde şi egoism duse la extrem. Sistemul care a permis apariţia „oamenilor străzii”, fără adăpost şi loc de muncă. Sistem care a permis ca milioane de oameni să trăiască de pe o zi pe alta, fără posibilitatea de a-şi face provizii pentru iarnă, aşa cum ne sfătuiesc mulţi îmbuibaţi nesimţiţi în emisiuni, articole sau pe Internet. Sistem care a permis ca, în lipsa unui loc de muncă decent, sate şi oraşe întregi să fie depopulate, iar tinerii în putere au luat calea exilului, contribuind la bunăstarea şi confortul străinilor, astfel încît în ţara noastră nu numai că nu are cine să pună mîna pe lopată, dar mii de hectare de pămînt rămîn necultivate. Sistem care a permis toate contractele bănoase, unele vitale pentru bunul mers al societăţii, să fie oferite unor particulari, în goană după profituri uriaşe, pe care să le împartă, de voie, de nevoie, cu factorii de decizie corupţi de sus pînă jos, fără excepţie. Sistem care a propulsat în primării, consilii judeţene şi prefecturi cetăţeni incompetenţi, lacomi şi cu mult tupeu, aleşi în urma fraudelor electorale sau numiţi pe criterii politice. Sistem care a cultivat dezumanizarea, alienarea, răsturnarea valorilor şi lipsa de solidaritate umană. Nici nu ştiu cum putem suporta această iarnă imposibil de biruit. Degeaba încercăm să dăm vina pe meteorologi, pe „drumari”, pe lipsa dotărilor, pe guvernanţi. De vină este sistemul care i-a generat pe aceştia, care i-a aşezat în fruntea statului şi a celor mai importante instituţii ale sale. Care, din birourile supraîncălzite, ne califică drept indiferenţi şi leneşi. Şi beţivi, pe deasupra. România este statul care are cele mai multe şi mai mari taxe şi impozite din Uniunea Europeană, peste 250, după cum au calculat unii. Dar România este şi campioana vînzărilor în privinţa maşinilor de lux, a averilor nejustificate, a vilelor de dimensiuni uriaşe, a bandelor de gangsteri şi a clanurilor transpartinice. De aceea, n-aveţi decît să puneţi mîna pe lopată, voi, profitorii, hoţii, emanaţii „revoluţiei”, administratori păguboşi şi ticăloşi ai taxelor şi impozitelor noastre. Pentru că noi, contribuabilii cinstiţi, nu trebuie s-o facem! Şi nici să vă mai votăm vreodată!

RUXANDRA LUNGU,
Preşedinta Organizaţiei de Femei România Mare

Ziarul TRICOLORUL, nr 2394 / 18.02.2012

Un comentariu:

  1. Cata dreptate aveti, Doamna!La taxele pe care le platim, la facturile supraevaluate, Statul mafiot chiar ar trebui sa actioneze cumva.

    RăspundețiȘtergere