"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 23 decembrie 2011

FESTIVITATEA DE INAUGURARE A NOULUI SEDIU CENTRAL AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE

Comunicat de Presă

Avem plăcerea să vă invităm la inaugurarea noului sediu central al P.R.M., situat în Capitală, Str. Vasile Lascăr, nr. 16 (în apropierea statuii lui C. A. Rosetti). 


Ceremonia va avea loc vineri, 23 decembrie a.c., la orele 13. Panglica inaugurală va fi tăiată de liderul formaţiunii, dl. Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European. Acesta va susţine o scurtă Conferinţă de Presă, urmată de o lungă recepţie.


Manifestarea se desfăşoară sub acest Motto, desprins din cronicile vechi ale ţării (cuvinte rostite de soţia unuia dintre fraţii Buzeşti, căpitani în oastea lui Mihai Viteazul): „Şi nu fu pre voia cîinelui de tătar"…


BIROUL DE PRESĂ AL P.R.M.
22 dec. 2011

Un comentariu:

  1. Buna ziua stimate Domn Vadim Tudor,sunt un mare fan al dumneavoastra,va rog din inima sa nu va lasati calcat in picioare de catre acest mizerabil funaru,nu merita sa traiasca in minunatul partid "PRM"!
    Dar ca sa fie presedinte,va trebui sa faca facultatile pe care domnia dumneavoastra le aveti facute si ca apoi sa scrie si carti,sunt bucuros ca nu va lasati calcat de acest personaj pe care dumneavoastra l-ati ridicat in fruntea scenei politice si acum devine magar,cu stima un nr de telefon daca se poate sa pot comunica cu domnia voastra,Aradu este alaturi de dumneavoastra,daca aveti nevoie de un om bun care sa va fie permanent in preajma dumneavoastra ca paza de corp,sunt candidatul perfect,am 1,86 cm,97 kg,nu fumez,nu consum alcol,am facut sport de performanta,cu stima domnule Vadim Tudor va doresc multa sanatate si tot ce va doriti dumneavoastra sa se implineasca cu stima multa doru.

    RăspundețiȘtergere