"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 20 decembrie 2011

Aseara pe Antena 3 in emisiunea "Subiectiv" !

Emisiunea poate fi revazuta aici:

http://inregistrari.antena3.ro/view-19_Dec-2011-Subiectiv_cu_Razvan_Dumitrescu_-27.html

Un comentariu:

  1. Buna ziua, nu am crezut vreodata ca am sa apelez la dumneavostra. Sunt un tanar patriot care iubeste si pretuieste acest paradis de tara numita ROMANIA. Sunt indignat de gesturile facut de maghiari in ultima vreme, in sport si nu numai, ei chiar ne iau peste picior fara nici un fel de jena. Dupa cum vad sunt mult mai uniti si mai dispusi sa imparta tara, fata de noi care stam cu mainele in san. Ma asteptam la o reactie vehementa din partea dumneavostra. Noi, tinerii, nu o sa acceptam asa ceva niciodata si ii punem ''la zid'' pe cei care ar trebui sa ne apere identitatea si suveranitatea . ROMANIA ar putea fi impartita numai PESTE CADAVRELE NOASTRE.

    RăspundețiȘtergere