"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 25 noiembrie 2011

SUSPENDAREA PREŞEDINTELUI BĂSESCU ŞI EXPROPRIEREA ROMÂNILOR DIN ROMÂNIA


Marea majoritate a românilor cunosc proverbul „Ţara arde şi baba se piaptănă!” Nu-l ştiu acest proverb chiar toţi parlamentarii, mai ales cei din PSD, PNL şi PC, adunaţi sub umbrela USL. În anul 2007, pentru prima dată în istoria politicii post-decembriste, preşedintele Băsescu a fost suspendat din funcţie prin votul a 322 de parlamentari, pentru fapte grave, prin care au fost încălcate prevederile Constituţiei. Apoi a fost organizat un Referendum Naţional pentru demiterea preşedintelui Băsescu. În acea perioadă, acesta era tare supărat şi suspendat! I-au sărit, practic, în ajutor PSD şi, mai ales, preşedintele acestuia, Mircea Geoană.
La o adunare publică organizată în Bucureşti de către PSD şi PRM, liderii PSD în frunte cu Mircea Geoană au refuzat, în ultimul moment, să apară pe scenă alături de preşedintele Corneliu Vadim Tudor şi parlamentarii PRM spre a se adresa miilor de români veniţi în Capitală din numeroase judeţe. Tot atunci, pentru a bruia discursul preşedintelui PRM, a zburat la joasă înălţime un elicopter... anonim. Apoi, în timpul campaniei pentru referendumul vizînd demiterea preşedintelui Băsescu a fost evident blatul dintre PSD, PDL şi PNL, inclusiv prin slaba mobilizare a membrilor şi simpatizanţilor acestora pentru participarea la vot. Ca urmare, preşedintele Băsescu nu a fost demis. Alegătorii au memoria scurtă şi în 2009 l-au reales preşedinte.
În ultimii 4 ani, preşedintele Băsescu a sfidat de multe ori prevederile Constituţiei României, dar partidele din Opoziţie nu au reacţionat ferm şi eficient. Acum, în ultima decadă a lunii noiembrie 2011, au aflat partidele din Opoziţie că preşedintele Băsescu a zis la posturile publice de radio şi televiziune că dacă va fi dată o decizie a Curţii Constituţionale prin care să se ajungă la o creştere a pensiilor cu rata inflaţiei şi la revenirea la salariile bugetarilor dinaintea tăierilor făcute de Guvernul Boc V în anul 2010, atunci această decizie nu va putea fi aplicată pentru că nu sînt bani. Pentru această opinie a preşedintelui Băsescu, liderii Opoziţiei, respectiv cei ai PSD, PNL şi PC, au hotărît să înceapă demersurile pentru suspendarea preşedintelui Băsescu. Demersul era şi este necesar! Dar... tentativa Opoziţiei are şanse mari să fie oprită înaintea Referendumului Naţional. De ce? Pentru că în afară de dorinţă, iniţiatorii ar trebui să aibă putinţă şi ceva ştiinţă. Prezentăm cîteva argumente :
1) Se ştie că „pisica cu clopoţei nu prinde şoareci”! Liderii PSD, PNL şi PC au renunţat la surpriza acestui demers pe care l-am mediatizat mult.
2) Abia după mediatizarea intenţiei şi apoi a hotărîrii Opoziţiei vizînd suspendarea preşedintelui Băsescu, se constituie o comisie tripartită care va inventaria faptele grave ale acestuia legate de încălcarea Constituţiei.
3) Tinerii lideri ai PSD, PNL şi PC nu ştiu sau au uitat că au votat în Parlament, în toamna anului 2010, o modificare şi o completare a Legii Curţii Constituţionale, propusă de deputaţii şi senatorii PDL, prin care hotărîrea autorităţii legiuitoare a ţării de suspendare a preşedintelui României poate fi atacată la această Curte, iar decizia ei irevocabilă poate anula Hotărîrea Parlamentului şi astfel nu se mai organizează Referendumul Naţional pentru demiterea preşedintelui Băsescu.
4) Matematic, Opoziţia nu are asigurate cele 234 de voturi minim necesare pentru adoptarea Hotărîrii Parlamentului privind suspendarea preşedintelui Băsescu. La votul secret cu bile, este posibil ca o parte dintre parlamentarii PSD, PNL şi PC, respectiv cei alogeni şi alţii care bănuiesc sau vor afla întîmplător că DNA le pregăteşte nişte dosare penale, să voteze împotriva hotărîrii de suspendare. Parlamentarii PDL, UNPR, UDMR şi deputaţii minorităţilor etnice, mulţi dintre ei speriaţi cu dosare penale, vor vota cu toţii împotriva hotărîrii de suspendare. Nu întîmplător, în perioada 1990-2011, niciun partid politic nu a inventariat şi nu s-a lăudat cu numărul total al alogenilor din rîndurile sale! Mai mult, niciodată partidele politice parlamentare nu au făcut cunoscut românilor că, în perioada 1990-2011, mai mult de jumătate dintre cei ajunşi în Parlamentul României au fost şi sînt alogeni! Manipulatorii opiniei publice ocolesc această realitate, care nu este întîmplătoare, ci este una dintre cheile aşa-zisei democraţiei post-decembriste! În România, minorităţile etnice au o reprezentare de sub 10% din totalul populaţiei. În toate legislaturile Parlamentului României, minorităţile etnice au avut o reprezentare reală de peste 50%! De ce? Pentru a se putea înfăptui legal Holocaustul împotriva Poporului Român !
5) Senatorii şi deputaţii PSD, PNL şi PC au rupt, practic, legăturile cu cetăţenii din colegiile electorale şi nu le-au reprezentat şi apărat interesele. Ei s-au izolat în turnul de fildeş al Parlamentului şi abia în campaniile electorale din 2012 se vor duce în vizită prin colegiile din ţară şi străinătate, spre a-i păcăli din nou pe alegători cu alte promisiuni electorale.
Spre deosebire de anul 2007, acum cînd peste 90% dintre cetăţenii români ar vota la referendum pentru demiterea preşedintelui Băsescu, sînt şanse foarte mici ca să existe o Hotărîre a Parlamentului de suspendare a sa din funcţie. Iarăşi, logica se blochează! In mod normal, senatorii şi deputaţii aleşi de calculator din colegiile electorale, botezate ilogic uninominale, ar trebui să reprezinte în Parlament, la vot secret cu bile, care este voinţa cetăţenilor, respectiv de demitere a preşedintelui Băsescu. Dar în Parlament, majoritatea senatorilor şi deputaţilor alogeni împreună cu cozile de topor româneşti răspund la comanda politică a celor care i-au ajutat în campaniile electorale, a liderilor de partid şi de grupuri parlamentare, dar mai ales a asasinilor politici şi economici care au subjugat şi jefuit Poporul Român şi România, după decembrie 1989.
În rezumat, tentativa de suspendare a preşedintelui României, în paralel cu excluderea din PSD şi schimbarea din funcţia de preşedinte al Senatului a domnului Mircea Geoană, precum şi valurile de reţineri şi arestări anunţate pentru Sărbătorile de Iarnă pentru mulţi primari şi preşedinţi de Consilii Judeţene, proveniţi de la Putere şi din Opoziţie, sînt menite să abată atenţia populaţiei de la următoarele etape pregătite sau în derulare şi care fac parte din Holocaustul împotriva românilor:
1) Pregătirea cadrului legal pentru exproprierea românilor din România de către străinii care au obţinut sau vor obţine, de la Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale (ANRM), licenţe de exploatare a resurselor miniere. Printr-o procedură specială şi foarte rapidă, titularii licenţelor de exploatare minieră devin proprietari pe suprafeţele ce le-au fost atribuite şi, în numele Statului Român, îi expropriază pe proprietarii aflaţi pe acele terenuri. Aşa-zisa propunere legislativă de modificare a Legii minelor nr.85/2003, care modifică şi completează Constituţia României şi încă 6 legi, a fost iniţiată, în martie 2009, de un senator PSD şi un senator PDL. Propunerea legislativă a fost votată în Senat de senatorii PDL, PSD, PNL, UNPR, UDMR şi PC, fără niciun vot împotrivă! Textul de lege votat în Senat staţionează la Camera Deputaţilor pînă după alegerile parlamentare din 2012, cînd este programată votarea acestei legi şi apoi aplicarea ei rapidă în anii 2013 şi 2014, cînd urmează ca milioane de proprietari din România să fie expropriaţi de către străinii care au licenţe de exploatare pentru bogăţiile naturale ale Poporului Român. Această propunere legislativă susţinută de PDL, PSD, PNL, UNPR, PC şi UDMR este ţinută la mare secret, este obstrucţionată mediatizarea ei şi se evită organizarea unor largi dezbateri publice. Liderii PSD, PDL, PNL, UNPR, PC şi UDMR ştiu că dacă află milioanele de români care vor fi expropriaţi ce le este pregătit, nu numai că nu vor vota cu aceste formaţiuni şi le vor scoate în afara Parlamentului, dar pînă la alegeri ar ieşi populaţia României în stradă, pe lîngă miile de cetăţeni nemulţumiţi de: frigul din locuinţe; foametea la care sînt supuşi; neplata salariilor; pensiile de mizerie; tăierea ajutoarelor sociale; lipsa locurilor de muncă; jefuirea bogăţiilor naturale; corupţia generalizată; creşterea preţurilor la încălzire, carburanţi, gaze naturale şi energie; datoriile externe uriaşe şi dobînzile anuale de 2-4 miliarde euro. Pe surse, s-a aflat că peste 20% din suprafaţa României a fost dată străinilor care sînt titulari ai licenţelor de exploatare a resurselor minerale. Acordarea acestor licenţe de exploatare continuă la ANRM pe bandă rulantă, iar DNA nu se autosesizează pentru actele de corupţie.
2) Vînzarea pămîntului românesc la străini a fost pregătită de Regimul Iliescu şi continuată de Regimurile Constantinescu şi Băsescu. În timp ce în Israel, în multe ţări arabe şi unele de pe alte continente este interzisă vînzarea pămîntului la străini, în România post-decembristă a fost pregătit cadrul legal şi este încurajată vînzarea terenurilor arabile, a livezilor şi viilor, a păşunilor şi fîneţelor, precum şi a fondului forestier la străini, mai ales la evrei sau la interpuşi ai acestora. Neoficial, se ştie că au fost vîndute străinilor şi la preţuri derizorii peste 2 milioane hectare din pămîntul strămoşesc. În 21 noiembrie a.c., ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără (fost P.U.N.R., P.N.R. şi acum la PDL) a declarat că ştie despre vînzarea a peste 700.000 ha de teren agricol la „agricultori” din Irak, Liban, Siria, Iordania şi Iran. Era mulţumit ministrul Tabără că preţul terenului a crescut de la 1.500-2.500 euro/ha la 4.000-5.000 euro/ha, fiind de 10-40 ori mai mic decît în alte ţări. Ministrul Agriculturii a uitat să-i menţioneze pe cei mai mulţi şi pe cei mai interesaţi investitori, pe sutele de mii de evrei din Israel şi alţi evrei din numeroase ţări din Europa, America de Nord şi de Sud, din Asia, din Africa şi Australia care au cumpărat, cumpără şi vor să cumpere multe hectare de pămînt din România, lăsat moştenire Poporului Român de către strămoşii noştri multimilenari şi apărat de Eroii Neamului.
Pentru a grăbi vînzarea programată a pămîntului din România la străini, în special la evrei, Guvernul Boc V a pregătit proiectul unei ordonanţe de urgenţă care va introduce, din anul 2012, un impozit mare pe terenurile agricole necultivate. Scopul acestei OUG nu este să-i determine pe proprietari să cultive terenurile, ci să-l vîndă la străini. Se ştie că, la începutul anului 1990 în România era exploatată şi valorificată toată suprafaţa arabilă, existau unităţi agricole moderne, atît de stat cît şi cooperatiste, staţiuni de cercetare agricolă, o industrie românească de tractoare şi maşini agricole, combinate chimice, un sistem naţional de preluare şi valorificare a producţiei agricole, o industrie alimentară, pieţe stabile externe pentru exporturile de produse agricole româneşti. Acum, după 22 de ani, în mod programat şi împotriva Interesului Naţional, toate au fost făcute praf şi pulbere ! Sînt peste 4 milioane ha de terenuri agricole nelucrate de mulţi ani, iar 70-80% din necesarul de alimente pentru populaţia României se importă. De toate acestea nu răspunde nimeni, iar cei vinovaţi de acest dezastru, de subminarea economiei naţionale, fac cu schimbul în alcătuirea majorităţilor parlamentare şi în Guvernul României!
Odată cu introducerea noului impozit pe terenurile agricole necultivate se va ajunge ca proprietarii acestora (oameni în vîrstă şi fără posibilităţi materiale, precum şi cei plecaţi în străinătate la muncă) să le vîndă la străini. Astfel, după paravanul suspendării preşedintelui Băsescu, Puterea şi Opoziţia sprijină proiectul „Israel în România”! În această situaţie, românii trebuie să acţioneze uniţi pentru zădărnicirea proiectului „Israel în România”, un plan de o ferocitate nemaiîntîlnită în Europa. Holocaustul antiromânesc este evident şi ne bîntuie! În cadrul acestuia, datele personale ale cetăţenilor români au fost transferate statului Israel pentru „păstrare în siguranţă deplină”. În acest domeniu nu există reciprocitate între Statul Român şi Israel. Se ştie că, statul Israel nu are o Constituţie scrisă, ci mai multe legi de bază, din care Parlamentul României refuză să se inspire.
Semnificativ este faptul că deşi în Bucureşti şi în alte multe localităţi din judeţe au avut loc sau sînt programate diferite acţiuni de protest ale cadrelor didactice, pensionarilor, studenţilor, crescătorilor de animale, revoluţionarilor etc. totuşi liderii PSD, PNL şi PC de la nivel central şi local, precum şi parlamentarii acestor partide politice nu se alătură manifestanţilor şi nu le cer cetăţenilor nemulţumiţi de Regimul Băsescu-Isărescu-Boc să iasă în stradă, nici măcar acum cînd prin Legea asistenţei sociale au fost tăiate 45 ajutoare pentru peste 5 milioane de oameni. Se extinde genocidul împotriva a milioane de români care vor fi omorîţi cu zile în următorii 2-3 ani, iar liderii PSD, PNL şi PC apar doar la televizor sau dau interviuri pentru presa centrală şi locală. La Holocaustul împotriva românilor ei răspund nu cu fapte ci cu vorbe goale! Mai mult, schimbarea în forţă şi nelegală a preşedintelui Senatului României, domnul Mircea Geoană, cu un senator evreu este menită să asigure o garanţie în plus pentru înfăptuirea Holocaustului împotriva românilor. Astfel, se urmăreşte ca primele trei funcţii în Statul Român să fie ocupate de evrei, cetăţeni români. Ascunderea originii lor etnice, la fel ca şi la numeroşi parlamentari, confirmă că tot ce s-a pus la cale şi se derulează în România împotriva Poporului Român se desfăşoară pe baza unui program diabolic, nemaîntîlnit în istoria omenirii, nici măcar în timpul celor două Războaie Mondiale.
În timp ce la Bucureşti a fost programat şi s-a desfăşurat scandalul mediatic în legătură cu excluderea din PSD a fostului preşedinte Mircea Geoană şi cu cedarea de către USL a postului de Preşedinte al Senatului României către un evreu de la PDL sau UDMR, în zilele de 23 şi 24 noiembrie a.c., pentru prima dată în istorie, Guvernul României s-a deplasat în Israel şi la Ierusalim a raportat Guvernului acestei ţări asupra stadiului Holocaustului împotriva românilor şi totodată a acceptat noile etape ordonate, pe care românii le vor resimţi din plin în perioada 2012-2014. După şedinţa comună a Guvernelor din Israel şi România va urma accelerarea ritmului în Holocaustul împotriva românilor şi plata datoriei pretinse de statul Israel, de circa 50 miliarde euro, pentru victimele evreieşti puse la cale pe teritoriul românesc de către Germania fascistă şi Ungaria horthystă.
În faţa acestui uriaş pericol, cel mai mare din istoria de peste 10.000 de ani a Poporului Român, este necesar ca românii să se unească, să iasă în stradă şi în mod paşnic şi democratic să acţioneze pentru aflarea adevărului în legătură cu exproprierea care este pregătită, cu pămîntul românesc înstrăinat, cu bogăţiile naturale uriaşe date aproape gratis la străini, cu subminarea economiei naţionale, cu genocidul împotriva românilor, cu datoria externă a României şi cu proiectul „Israel în România”, care a atras şi scutul antirachetă de la Deveselu, precum şi reacţia fermă a Federaţiei Ruse.

Dr. GHEORGHE FUNAR,
Secretar general al PRM,
Preşedintele Filialei PRM Cluj

Ziarul TRICOLORUL, nr 2328 / 25.11.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu