"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 4 noiembrie 2011

MAFIOŢII ŞI PRUDENŢA


După lovitura de Stat din decembrie 1989, stăpînii străini ai României, împreună cu preşedinţii alogeni Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu, cu guvernatorul Băncii Naţionale cu primii-miniştri, miniştrii, liderii partidelor politice, exceptînd Partidul România Mare, analiştii politici şi formatorii (manipulatorii) de opinii publice le-au servit periodic românilor următoarele „cuvinte-cheie“: tranziţie, privatizare, bugete de austeritate, măsuri nepopulare, investitori strategici, găuri negre, creştere negativă, recesiune, criză, reforme etc. De la sfîrşitul lunii octombrie a.c., komisarii de la F.M.I., Banca Mondială, Comisia Europeană au aterizat, din nou, la Bucureşti, dar de această dată au adus un nou „cuvînt-cheie“: prudenţa. Preşedintele Băsescu, premierul Boc, miniştrii, parlamentarii şi manipulatorii de opinie, la comandă externă, vorbesc zilnic de prudenţă. F.M.I. şi Banca Mondială vor ca România să aibă un buget prudent în anul 2012.
După întîlnirea din 30 octombrie a.c. de la Palatul Cotroceni, cu komisarii străini care diktează la Bucureşti, preşedintele Băsescu a făcut o declaraţie de presă şi a spus: „Prudenţă, prudenţă şi iarăşi prudenţă pentru a nu irosi sacrificiile pe care le-a făcut populaţia în 2010 şi 2011”. După de trei ori prudenţă, preşedintele Băsescu a precizat, cu referire la anul 2012, următoarele: bugetul trebuie să se bazeze pe prudenţă şi pe responsabilitate; va fi un buget de austeritate; deficitul bugetar va fi redus la 1,9%; începînd cu anul 2009, datoria externă creşte accelerat; sîntem într-un ciclu de rostogolire a datoriilor care ne poate duce, peste un număr de ani, în situaţia Greciei; nu a fost construit nici un kilometru de autostradă cu banii din privatizări; guvernul nu va indexa pensiile în anul viitor; România plăteşte foarte greu lipsa de responsabilitate din 2007-2008 şi ar fi păcat să se hazardeze într-un buget imprudent; nu avem cum să nu împrumutăm bani, de la băncile străine şi la dobînzi mari; vor fi noi reduceri de personal, mai ales în administraţie, prin menţinerea principiului (?!) conform căruia pentru a se face o angajare e nevoie să plece 7 oameni din sistem; reformele importante se vor face prin asumarea de răspundere; sînt un adept al privatizărilor, dar nu un adept al datului gratis; managementul performant privat va face societatea comercială sau compania de stat profitabilă şi apoi ea va fi vîndută, dar pentru preţul corect; pentru zona euro există o prognoză de încetinire a creşterii economice, care va afecta exporturile României.
Neavînd aceste indicaţii preţioase din partea komisarilor străini, Guvernul Boc nu a respectat legea şi nu a prezentat, pînă la 15 octombrie a.c., Parlamentului un proiect de Buget de Stat prudent pentru anul 2012. Oare pentru anii precedenţi, bugetele au fost imprudente? De ce le-au aprobat komisarii străini? Acum, cu ocazia celei de a 3-a evaluari a acordului stand-by, şeful misiunii F.M.I. în România, Jeffrey Franks, a recomandat Guvernului Boc V să continue reformele, mai ales companiile de stat trebuie reformate. Adică, să fie daţi afară conducătorii români ai acestora, iar în locul lor să fie aduşi manageri privaţi străini, plătiţi cu 10.000-50.000 euro/lună, care să le pregătească pentru privatizare, către clienţii F.M.I.! Adevărul este că Guvernul Boc V va întîrzia finalizarea proiectelor Bugetului de Stat şi Bugetului Asigurărilor Sociale de Stat pentru anul 2012 pînă cînd nu va trece prin Parlament, fără dezbateri şi fără vot, prin angajarea răspunderii, cel puţin următoarele proiecte de legi privind: asistenţa socială; reîmpărţirea administrativ-teritorială; reforma în domeniul medicamentelor; reforma sistemului judiciar. Preşedintele Băsescu a cerut Guvernului „să-şi tragă aer în piept şi să treacă la angajarea răspunderii“. De fapt, pentru komisarii străini şi pentru Regimul Băsescu-Isărescu -Boc, prudenţa are alte înţelesuri, respectiv:
1) Să nu afle Poporul Român: bilanţul tranziţiei şi al privatizărilor; jaful din domeniul bogăţiilor naturale; care este datoria externă şi pe ce s-au cheltuit cele peste 150 miliarde euro, împrumutate după anul 1989; care este planul de rambursare a datoriei externe a României; că în anul 2012 trebuie achitate 20 miliarde euro plus 3 miliarde euro dobînzi în contul datoriei externe.
2) Să nu apară proiecte de lege sau iniţiative legislative ale unor parlamentari ori moţiuni simple ale Opoziţiei privind: oprirea Holocaustului împotriva Poporului Român; structura proprietăţii asupra terenurilor din România, în perioada 1990-2011; transparenţa în privinţa dobîndirii cetăţeniei române, începînd cu anul 1990 şi pînă în prezent.
3) Să nu fie schimbată, în esenţă, legislaţia electorală pentru ca hoţii de voturi să poată fura liniştiţi la viitoarele alegeri locale şi parlamentare, iar apoi să poată jefui Poporul Român şi să îndatoreze România, împreună cu asasinii politici şi asasinii economici, care acţionează după paravanul F.M.I., Băncii Mondiale şi Comisiei Europene.
4) Să nu se ştie că, la cererea F.M.I. şi Băncii Mondiale, Banca Naţională a României va înfiinţa o bancă punte, adică o bancă specială, care va încerca să salveze băncile comerciale străine, care ajung în pragul falimentului.
5) Să nu ceară Poporul Român şi să nu se organizeze un Referendum Naţional în legătură cu concesionarea celui mai mare zăcămînt din lume de aur, argint şi metale rare aflat la Roşia Montană şi pe tema vînzării celui mai mare zăcămînt din lume de cupru, aur, argint şi metale rare, cel de la Roşia Poieni, din Munţii Apuseni. Pentru a economisi banii publici, se impune organizarea unui singur Referendum Naţional în legătură cu zăcămintele extrem de bogate de la Roşia Poieni şi Roşia Montană. Mafioţii străini, sprijiniţi de cei din România, au pus la cale vînzarea şi nu concesionarea, la 18 ianuarie 2012, a zăcămîntului de la Roşia Poieni, estimat la peste 1,5 miliarde tone cupru, peste 1.000 tone aur, peste 2.000 tone argint, la care se adaugă multe metale rare. Vînzarea s-a negociat între mafioţi pentru numai 50-60 milioane euro. Pentru această sumă derizorie se grăbeşte Regimul Băsescu-Isărescu -Boc să vîndă S.C. CUPRUMIN S.A. Abrud şi cel mai mare zăcămînt de cupru, aur şi argint din lume, evaluat la peste 100 miliarde euro. Dacă sînt cu adevărat partide de Opoziţie şi apără Interesul Naţional, atunci P.S.D., P.N.L. şi P.C. vor trebui să depună, de urgenţă, Plîngeri Penale la procurorul general al României şi la D.N.A. pentru a fi cercetaţi cei vinovaţi de subminarea economiei naţionale şi pentru acte de mare corupţie în legătură cu afacerea Roşia Poieni şi Roşia Montană. Dacă nu vor face Plîngeri Penale, în luna noiembrie a.c., înseamnă că în mod tacit acceptă jaful uriaş pus la cale la Roşia Poieni şi Roşia Montană. Liderul P.S.D., deputatul Victor Ponta, a fost procuror şi ştie să treacă de la vorbe la fapte, respectiv cum să acţioneze. Rămîne de văzut dacă i se va permite să sesizeze organele de urmărire penală! De asemenea, senatorii P.S.D., P.N.L. şi P.C. au posibilitatea să blocheze jefuirea Poporului Român pe tema zăcămîntului uriaş de la Roşia Poieni şi a S.C. CUPRUMIN S.A. Abrud, o firmă profitabilă, prin depunerea şi susţinerea unei moţiuni simple, în luna noiembrie a.c. Parlamentarii Opoziţiei au şansa să-şi pregătească succesul electoral din anul 2012 prin organizarea de întîlniri cu alegătorii din colegii, în lunile noiembrie-decembrie a.c., unde să abordeze subiecte legate de: Roşia Montană, Roşia Poieni, Bugetele pe anul 2012, datoria externă, tăierea ajutoarelor sociale, reforma medicamentelor, îngheţarea salariilor şi pensiilor, scumpirea carburanţilor, gazelor naturale, energiei electrice, gigacaloriei şi a alimentelor.
6) Să nu devină transparente sumele plătite de B.N.R. pentru rambursarea ratelor din datoria externă şi dobînzile aferente acestora, care sînt uriaşe. Dobînzile pe anii 2011 şi 2012 sînt mai mari decît sumele alocate anual prin Bugetul de Stat pentru Sănătate. Îmbogăţirea băncilor străine în Regimul Băsescu-Isărescu-Boc  are prioritate faţă de Sănătatea Poporului Român, care este supus la genocid. Acest regim închide şcoli şi spitale, taie ajutoarele sociale, disponibilizează sute de mii de bugetari pentru a putea plăti dobînzi uriaşe la creditele externe şi pentru a spori profiturile exorbitante ale băncilor străine.
7) Să nu se ştie de ce B.N.R. a blocat creditarea agenţilor economici şi a populaţiei prin practicarea celei mai mari dobînzi din U.E. Abia în 2 noiembrie a.c., B.N.R. a decis să reducă dobînda de politică monetară de la 6,25% la 6%, rămînînd la cel mai înalt nivel din Uniunea Europeană.
8) Să nu se molipsească Poporul Român de la greci şi să pretindă organizarea unui Referendum Naţional pentru a afla ce-l aşteaptă în următorii 20 de ani, de pe urma uriaşei datorii externe. În România, ar trebui ca Poporul să se exprime printr-un Referendum Naţional asupra planului de rambursare a datoriei externe şi a programului de austeritate impus de F.M.I., Banca Mondială şi Comisia Europeană.
9) Să nu afle Poporul Român despre intensificarea pretenţiilor Israelului pentru a-i plăti despăgubiri de 20-50 miliarde de dolari pentru cei 400.000 de evrei din teritoriile româneşti ocupate de Ungaria şi U.R.S.S., care au avut de suferit în timpul Holocaustului din al II-lea război mondial. Cifra de 400.000 de evrei a fost recunoscută de preşedintele alogen Ion Iliescu, la Muzeul Holocaustului din Washington D.C., U.S.A. Pe surse, s-a aflat că preşedintele alogen Traian Băsescu a promis că va plăti Israelului suma pretinsă (fără documente transparente) pînă la sfîrşitul mandatului său, în anul 2014.
10) Să nu sesizeze 20 de milioane de români că se duce o politică deliberată de subminare a economiei naţionale, de exterminare a Poporului Român şi de dezmembrare teritorială a României.
11) Să nu se alarmeze românii, mai ales cei din Ardeal, pentru că Ungaria, împreună cu U.D.M.R. şi partiduleţele ungureşti satelit, vrea să organizeze în preajma zilei de 15 martie 2012 referendumuri locale în judeţele Covasna, Harghita şi Mureş pentru modificarea delimitărilor teritoriale şi înfiinţarea aşa-zisului „ţinut secuiesc“, fără secui.
12) Să nu priceapă Poporul Român că F.M.I., Banca Mondială şi Comisia Europeană nu-şi asumă nici o responsabilitate pentru dispoziţiile date Regimului Băsescu-Isărescu-Boc şi nici nu suportă vreo consecinţă. Experimentele inumane se fac pe milioane de români, iar bun de plată este Poporul Român, care suportă toate consecinţele.
Jeffrey Franks a declarat la Guvernul României, unde i-a convocat pe liderii Puterii (P.D.L., U.N.P.R., U.D.M.R. şi deputaţii minorităţilor etnice), în ziua de 2 noiembrie a.c., că: „România se îndreaptă spre furtună“. În realitate, Holocaustul împotriva românilor şi criza datoriilor suverane vor provoca multe cutremure, cu intensităţi diferite, în toată ţara şi în toate domeniile vieţii economice, financiar-bancare, sociale, culturale şi politice.

Dr. GHEORGHE FUNAR
Secretar general al P.R.M.
Preşedintele Filialei P.R.M. Cluj

Ziarul TRICOLORUL, nr 2310 / 04.11.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu