"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 6 iunie 2011

Televiziunea favorizează, pe faţă, extrema dreaptă

Către Televiziunea Română


Departamentul emisiunilor informative

În atenţia domnilor Paul Şoloc şi Cornelius Roşiianu

Vă aducem la cunoştinţă că vineri, 8 ianuarie 1993, la orele 13, se reia seria Conferinţelor de Presă ale Partidului România Mare. În această idee, vă rugăm să dispuneţi trimiterea unei echipe de filmare la adresa noastră din Calea Victoriei nr. 39-A, etajul 2, care să reflecteze manifestarea noastră politică în cadrul emisiunii de Actualităţi de la orele 20. Vă informăm că sîntem la curent cu eforturile jenante ale unor lideri ai Convenţiei Democratice şi ale unor subalterni ai dvs. de a fi împiedicată, cu orice preţ, prezenţa reprezentanţilor Partidei Naţionale la orele de vîrf. Este şi cazul prezentării trunchiate şi denaturate, în jurul miezului nopţii, a festivităţii de decernare a Premiilor Naţionale ale Fundaţiei „România Mare", cînd au fost bagatelizate prin tăcere personalităţi de frunte ale civilizaţiei româneşti, ca Dina Cocea, Iulian Mincu, Fănuş Neagu, Dan Piţa, Ştefan Iordache, George Sbârcea, Dinu Săraru, Adrian Păunescu ş.a. Pe plan politic, ştim că dl. Victor Ionescu a cugetat foarte adînc şi a găsit soluţia: Conferinţele noastre de Presă să fie relatate la matineu (orele 17), în timp ce Conferinţele de Presă ale Alianţei Civice apar, cu lux de amănunte, la loc de cinste - aşa cum a fost cazul emisiunii de Actualităţi de miercuri, 6 ianuarie 1993, cînd au iritat din nou populaţia figurile aceloraşi personaje - Ana Blandiana şi P.M. Băcanu. Apreciem că stratagemele unora dintre subalternii dvs. sînt nu numai nedemne, ci şi ilegale şi antiromâneşti. După cîte ştim noi, Televiziunea Naţională încă nu s-a privatizat şi nu e feuda agenţilor străini. Este de prisos să vă mai precizez că, dacă n-am avea probleme importante de comunicat, n-am organiza aceste Conferinţe şi nu ne-ar interesa prezenţa pe micul ecran.

În speranţa că nu ne veţi ţine pe mai departe în lanţuri, în vreme ce extrema dreaptă e favorizată pe faţă, aşteptăm să puneţi capăt minciunii şi trădării de neam care au prins rădăcini în Televiziune. Pentru că şi batjocura are o limită.


CORNELIU VADIM TUDOR
 
http://www.ziarultricolorul.ro/pentru-improspatarea-memoriei/televiziunea-favorizeaz-pe-fa-extrema-dreapt.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu