"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 9 iunie 2011

Luni seara, în Parlamentul European de la Strasbourg, liderul PRM a rostit un important discurs împotriva Mafiei din sport Echipei de fotbal Politehnica Timişoara i se face o teribilă nedreptate!

Doamnelor şi domnilor,


fotbalul este, într-adevăr, o religie, dar este acea religie în care Dracul îşi bagă cel mai des coada. De ce? Fiindcă sînt mulţi bani la mijloc, care reprezintă taxa pe plictiseală şi pe singurătate a miliarde de locuitori ai Planetei. Chiar în aceste zile de vară, în România se consumă drama unei foarte îndrăgite echipe de fotbal, Politehnica Timişoara. Prin forţe proprii, cinstit, această echipă şi-a cîştigat dreptul să evolueze într-o Cupă Europeană. Iată, însă, că ceea ce a cîştigat la iarba verde, pierde la masa verde. În mod concret, Mafia din fruntea fotbalului românesc şi-a dat mîna cu Mafia din fruntea fotbalului internaţional şi a decis o dublă şi drastică sancţiune: eliminarea echipei respective din Cupele Europene şi retrogradarea ei într-o divizie inferioară, de amatori. Indiferent ce pretexte financiare şi juridice se invocă, pedeapsa e barbară şi loveşte nu numai această echipă frumoasă, ci un oraş întreg, cu peste 300.000 de locuitori, care altă bucurie nu prea mai au. În calitate de membru al Comisiei de Cultură, Educaţie şi Sport a Parlamentului European trag un semnal de alarmă, pentru a se curma această teribilă nedreptate, care poate avea consecinţe sociale considerabile. (Aplauze)

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare

(Discurs rostit luni, 6 iunie 2011, în plenul Parlamentului European, fiind transmis, în direct, de Internet în întreaga lume)

http://www.ziarultricolorul.ro/special/luni-seara-n-parlamentul-european-de-la-strasbourg-liderul-prm-a-rostit-un-important-discurs-mpotriva-mafiei-din-sport-echipei-de-fotbal-politehnica-timioara-i-se-face-o-teribil-nedreptate-2.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu