"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 9 iunie 2011

PRM, peste tot

Pe o vreme deosebit de frumoasă, în localitatea Sînnicolau Mare, jud. Timiş, au avut loc funerariile lui Vasile Funar, tatăl lui Gheorghe Funar, secretarul general al PRM.




La ceremonia organizată cu acest prilej, din partea Filialei Cluj a PRM s-a deplasat, cu un microbuz plin, o delegaţie formată din: ing. Liviu Chioran, vicepreşedinte al Organizaţiei municipale Cluj-Napoca, Despina Cîndroiu, preşedinta OTRM Cluj-Napoca, Vlad Murgoi, preşedintele MSRM, lt.col.(r) Florica Mureşan, secretara Biroului Executiv judeţean, preşedinţi ai organizaţiilor de bază de cartier, membri şi simpatizanţi ai PRM. Au mai participat reprezentanţi din judeţele Arad, Timiş şi Bistriţa-Năsăud. Ceremonia religioasă s-a desfăşurat la locuinţa defunctului, fiind oficiată de un sobor de 4 preoţi ortodocşi. Sicriul a fost aşezat pe un catafalc în curte, înconjurat de numeroasele coroane de flori, unde s-au strîns peste o sută de participanţi. Frumoasa slujbă ce a avut loc a înlăcrimat ochii asistenţei. Dl. Gheorghe Funar, înconjurat de rudele apropiate, a fost vădit emoţionat la despărţirea de cel care i-a fost tată. A luat apoi cuvîntul preşedintele OTRM din judeţul Timiş, care în alocuţiunea sa a arătat legătura de suflet pe care a avut-o cel care a fost Vasile Funar cu cetăţenii localităţii Sînnicolau Mare, unde a fost foarte apreciat de către aceştia, ca fiind un bun gospodar. După ce sicriul a fost acoperit şi scos din curte, s-a format cortegiul funerar, care, împreună cu dl. Gheorghe Funar şi rudele sale, a pornit către cimitirul oraşului, pentru a participa la înmormîntare. Pe timpul deplasării, mai mulţi locuitori, care l-au văzut pe Gheorghe Funar mergînd înapoia sicriului, s-au ataşat cortegiului, ţinînd să îl conducă pe ultimul drum pe tatăl său. După săvîrşirea ceremoniei de înhumare, dl. Gheorghe Funar a invitat pe cei prezenţi la Restaurantul „Luna”, unde a avut loc pomana. La această masă, după ce preoţii au sfinţit bucatele de post oferite de primitoarele gazde cu multă generozitate, dl. Gheorghe Funar a primit numeroase mesaje de condoleanţe, într-o atmosferă de pioşenie din partea celor prezenţi. Dumnezeu să-l ierte pe cel decedat şi să-l odihnească în pace. (A consemnat lt.col.(r) GHEORGHE MĂNUŞ, membru în Biroul Executiv al PRM Cluj)

http://www.ziarultricolorul.ro/eveniment/prm-peste-tot.html


===============================================

Lansare de carte la sediul Filialei PRM Mureş

Marţi, 7 iunie a.c., s-a rotunjit o săptămînă de cînd, la sediul Filialei Mureş a Partidului România Mare, a avut loc o Conferinţă de Presă, în cadrul căreia s-a petrecut un eveniment deosebit, iniţiat de preşedintele filialei, ing. Amza Mărgărit Constantin. Reprezentanţii mass-media din judeţul Mureş, alături de care au participat membri şi simpatizanţi ai PRM, precum şi reprezentanţi ai asociaţiilor de patrioţi (ASTRA, VATRA ROMÂNEASCĂ şi AVRAM IANCU), s-au întîlnit cu secretarul general al PRM, dr. Gh.Funar, care şi-a lansat, cu acest prilej, volumul de articole şi eseuri intitulat „Holocaustul împotriva românilor”. O prezentare deosebită a cărţii a fost făcută de către domnii Lazăr Lădariu, preşedinte al ASTREI şi redactor-şef al cotidianului „Cuvântul Liber”, prof. Adrian Moisoiu, ec. Dumitru Pop şi, nu în ultimul rînd, de autor. Jurnaliştii, care au primit cîte un exemplar al cărţii cu autograful autorului, au întrebat, iar dl. Gh. Funar a răspuns, dovedind o cunoaştere deosebită a problemelor cu care se confruntă politica şi economia României. După ce ziariştii au plecat, dialogul a continuat mai mult de două ore, cei prezenţi primind răspunsuri documentate despre modul cum forţe ostile Poporului Român distrug, prin intermediul trădătorilor de neam şi ţară, după un plan bine pus la punct, economia românească. S-a subliniat necesitatea ca forţele naţionale să se unească pentru a ajunge la Putere şi a opri acest proces de distrugere, elaborat şi condus din afara ţării. Ing. Florin Oproiescu, preşedintele Uniunii VATRA ROMÂNEASCĂ, şi ec. Ioan Bercea, preşedintele Societăţii Culturale AVRAM IANCU – Filiala Judeţeană Mureş, au fost alături de peremiştii mureşeni şi invitaţii lor. Merită să amintim şi modul în care, demn şi elegant, un grup reprezentativ, condus de preşedintele de Filială, ing. Amza Mărgărit Constantin, au depus coroane de flori cu Tricolor la monumentele eroilor români, atît la Tg. Mureş, cît şi în localitatea Cristeşti. (A consemnat prof. Maria Diaconescu, vicepreşedinte al Filialei PRM Mureş)

http://www.ziarultricolorul.ro/eveniment/lansare-de-carte-la-sediul-filialei-prm-mure.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu