"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 22 iunie 2011

Procesul lui Vadim Tudor, amînat pentru 29 septembrie

Procesul în care Corneliu Vadim Tudor este judecat pentru nerespectarea unei sentinţe judecătoreşti s-a amînat, data următorului termen fiind 29 septembrie.


Marţi, la primul termen al procesului, în care Corneliu Vadim Tudor este judecat pentru nerespectarea unei sentinţe judecătoreşti legate de evacuarea din sediul PRM, un colaborator al avocatei liderului PRM, Mariana Ştefan, le-a comunicat judecătorilor că europarlamentarul nu se poate prezenta, ca urmare a unui deces survenit în familia acestuia şi pe motiv că apărătorul este plecat la o Judecătorie din ţară, la un alt proces. Procurorul a fost de acord cu cererea de amînare a cauzei, astfel că instanţa supremă a stabilit următorul termen de judecată pentru 29 septembrie.

CORNELIA DRĂGHICI

http://www.ziarultricolorul.ro/eveniment/procesul-lui-vadim-tudor--amnat-pentru-29-septembrie.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu